Fuji 1 Opublikowano 22 listopada 2008 Opublikowano 22 listopada 2008 Witam mam problem bo Xbox nie chce odtworzyć niczego :? Biorę tes między PC a X'em i wszytko działa wykrywa mnie, ale jak dodałem jakieś folderu do WMC i wchodzę do xboxa zakłada biblioteka muzyki -> wybieram ta opcje ktora sie pokazała, a jest ona opisana tak ( Przesylaj strumieniowo muzyke zapisana na komputerze PC z system windows) jak to wybieram to nastepnie nic nie mam pisze, że ''Nie można połaczyć upewnij sie ze aktywowano konsole w komputerze'' i teraz nie wiem o co chodzi Posze o pomoc Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 22 listopada 2008 Opublikowano 22 listopada 2008 Upewnij sie masz wlaczony WMP na kompie i ustawione udostepnianie a w opcjach sieciowych x360 nie jest zablokowany. Cytuj
Fuji 1 Opublikowano 22 listopada 2008 Autor Opublikowano 22 listopada 2008 Możesz jaśniej? dziekuje Cytuj
Fuji 1 Opublikowano 22 listopada 2008 Autor Opublikowano 22 listopada 2008 closed juz mi dziala Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi