Gość Grzehoo Opublikowano 23 listopada 2008 Opublikowano 23 listopada 2008 Czytacie prasę motoryzacyjną? Jakie czasopisma? Kupuję naprzemiennie Motor i Auto Świat, w zależności od interesujących mnie materiałów. Oba tygodniki są rzetelne i solidne, czasem nawet parsknę śmiechem przy jakimś tekście z Motoru (AŚ jest w stu procentach poważny). Skarbnice wiedzy o zwyczajnych samochodach. Poza tym Top Gear. Stosunkowo niewiele tekstu, może niezbyt rzeczowego, ale przynajmniej interesującego i przeważnie zabawnego. Dużo świetnych zdjęć i bardzo ciekawe materiały - tutaj sytuacja jest o tyle dobra, że poza polską częścią magazynu, nasze wydawnictwo może wybierać najciekawsze artykuły, które już ukazały się w brytyjskim wydaniu. Cytuj
QBH 246 Opublikowano 23 listopada 2008 Opublikowano 23 listopada 2008 top gear, zdecydowanie.... Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 23 listopada 2008 Opublikowano 23 listopada 2008 Podobnie, Top Gear, czasem Auto Świat Cytuj
wielad 0 Opublikowano 23 listopada 2008 Opublikowano 23 listopada 2008 top gear dobra cen duzo zdjec malo tresci ale za to konkretnej i dow(pipi)nej. uwielbiam felietony clarcksona i maya. Cytuj
ProstyHeker 1 919 Opublikowano 23 listopada 2008 Opublikowano 23 listopada 2008 Od kilku lat nie kupiłem żadnej gazety, a przestałem czytać jak matka zmieniła miejsce pracy bo wcześniej zajmowała się wysyłką prenumeraty Auto Sukcesu i Auto świata (zawsze coś zostawało). Z ciekawości kupie Top Gear, zobaczę z czym to się je. Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 23 listopada 2008 Opublikowano 23 listopada 2008 Ja od czasu do czasu kupie V12. Tani, duzo stron, duzo zdjec no i drogie fury. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 23 listopada 2008 Opublikowano 23 listopada 2008 Top Gear zdecydowanie. Auto Świat dla mnie za bardzo subiektywny, kiedyś kupowałem hmmm jak to się nazywało coś w stylu Auto Świat tylko, że pokazywali stungingowane furki itepe. Auto Tuning Świat? Coś takiego. Dobry był Maxi Tuning ale dawno go nie widziałem i nigdy go nie kupiłem tylko czasami jak się chodziło "na papiernie" to przynosiłem Cytuj
QBH 246 Opublikowano 23 listopada 2008 Opublikowano 23 listopada 2008 top gear ma swietne pomysly na artykuly, ponadto feliety, o ktorych pisal wielad i teksty z zagranicznego wydania (np. fajny test na wyspie Man, szkoda tylko, ze rozje,bali nowego gt-r'a i r8). dodatkowo jakies ciekawostki o ciuchach czy innych (pipi)ach dla mezczyzn (zegarki, perfumy), idealna cena i ładne wydanie. pozostale gazety sa imo zbyt powazne i nie maja takich mozliwosci przedstawienia fur, o ktorych kazdy tylko marzy ; ). Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 23 listopada 2008 Opublikowano 23 listopada 2008 dokladnie, to az niewiarygodne ze TG kosztuje ledwo 3,90 Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 23 listopada 2008 Opublikowano 23 listopada 2008 Ja nigdy nie kupowa łem gazet motoryzacyjnych, czytałem jedynie to co przybniósł ojciec/brat. Jakieś Auto Świat, Moto Auto czy coś w tym stylu. Ale chyba skusze się na Top Gear'a, po tym co tu przeczytałem Cytuj
Gość Oran Opublikowano 23 listopada 2008 Opublikowano 23 listopada 2008 Naprawdę warto tą gazetke sobie sprawić bo jest zacna. Apropos - dziś chyba nowy odcinek TOP GEARa był? ;] Cytuj
mlokon 8 Opublikowano 23 listopada 2008 Opublikowano 23 listopada 2008 jak byłem baaardzo mały to namówiłem tate na prenumerate moto magazynu... nie wiem czy jeszcze on istnieje, ale uwielbiałem go hehe, teraz co najwyżej moge przejrzeć jakąś gazetke i nie interesi mnie to tak za bardzo co w nich jest... lubie auta, ale nie jest to moją jakąś pasją by o np o nich czytać... Cytuj
Tołdi 8 Opublikowano 27 listopada 2008 Opublikowano 27 listopada 2008 TG, pomimo Clarksona i dobrej ceny to jednad dla mnie jest przerost formy nad treścią- wolę Auto Moto J. Maznasa- nie kupuję regularnie, bardziej wtedy kiedy mi się nudzi, czy np. na jakiś wyjazd, ale gazetka jest porządna- może bez polotu, ale na pewno przejrzysta, profesjonalna i co dla mnie ważne opisuje normalne samochody a nie potwory do których mogę się tylko poślinić... Cytuj
Średnio zaawansowany Gracz 0 Opublikowano 18 maja 2009 Opublikowano 18 maja 2009 Auto Świat, Auto Świat 4x4, Automobilista. Kiedys kupowałem, ale teraz wolę oglądać TVN Turbo Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 18 maja 2009 Opublikowano 18 maja 2009 Top Gear rzeczywiście byłby idealny gdyby było w nim trochę więcej konkretów było, bo newsy na 2 dwie strony, w których są dwie linijki tekstu trochę śmieszne są. Cytuj
Cerb 7 Opublikowano 18 maja 2009 Opublikowano 18 maja 2009 Kiedys kazdy numer a dzis tylko jak cos ciekawego jest - Swiat Motocykli, Motocykl, Wiadomosci Motocyklowe, Top Gear Cytuj
szeni 114 Opublikowano 18 maja 2009 Opublikowano 18 maja 2009 AŚ, Motor i Top Gear - kazdy numer bez wyjatku. Ostatni chyba glownie dla zdjec i opisow fajnych fur, a 2 pierwsze w celach typowo praktycznych, bo jako mlody kierowca musze jak wiadomo wiele wiedzy ogarnac, i mysle ze podejscie do samochodow obu tych grup - sportowe i uzytkowe - dobrze sie uzupelnia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi