Skocz do zawartości

Dexter sezon 4

laki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

12 grudnia wyemitowany zostanie ostatni odcinek serii trzeciej. Na wiosnę 2009 ruszają zdjęcia do kolejnego sezonu :) Oby Miguel Prado się urzymał polubiłem gościa :P

(mam jednak przeczucie, że dexter go trafi ^_^ )

• Minusik 1
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

No, wreszcie coś może ruszy.

Tutaj inny plakat:

1245417497779.jpg

Edytowane przez ragus
Gość MasterShake
Opublikowano
12 grudnia wyemitowany zostanie ostatni odcinek serii trzeciej. Na wiosnę 2009 ruszają zdjęcia do kolejnego sezonu :) Oby Miguel Prado się urzymał polubiłem gościa :P

(mam jednak przeczucie, że dexter go trafi ^_^ )

no patrz, zgadles

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

nie mam zamiaru tego ogladac(trailera rzecz jasna), napisze tylko, ze imo 3 sezon byl dosc cienki. Takie obyczajowe cieple kluchy ze srednim finalem. najlepszy byl drugi.

Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

mam nadzieje, ze pojawi sie jakis ciekawy serial killer a caly sezon bedzie troche lepszy od 3

Gość MasterShake
Opublikowano

no trinity killer zapowiada sie mocno, mam nadzieje ze nie powiaza go jakos ze starymi dextera bo by z deka przegfieli. W oczekiwaniu na s4 4 kniga do mnie leci

Opublikowano (edytowane)
W oczekiwaniu na s4 4 kniga do mnie leci

1. Demony

2. Dekalog

3. Dylematy

4. ???

Jaki tytul?

Edytowane przez Mejm
Gość MasterShake
Opublikowano
W oczekiwaniu na s4 4 kniga do mnie leci

1. Demony

2. Dekalog

3. Dylematy

4. ???

Jaki tytul?

dexter by design, wystarczy w google wklepac...

Opublikowano
O w mordę, kolejnego psychola będzie grał Dick z Trzeciej planety od słońca, to musi wypalić. Ten koleś będzie się do tego nadawał jak cholera.

gral tez kilku psycholi, mysle ze sie sprawdzi w tej roli. Mam nadzieje ze 4 sezon bedzie lepszy od mocno sredniego trzeciego.

• 2 tygodnie później...