Skocz do zawartości

Dexter sezon 4

laki

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

na moich torrentach tego nie ma, na innych forach tez zadnego info i na napisy24 nikt nie zaczal tlumaczenia

Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

pozostaje wierzyc na slowo i czekac

tyz korzystam z prywatnych ;p

Opublikowano
na moich torrentach tego nie ma, na innych forach tez zadnego info i na napisy24 nikt nie zaczal tlumaczenia

fail, dopiero co sie pojawilo, gosc ktory tlumaczy Dexa pewnie jest czyms zajety lub jest na wakacjach. Potwierdze slowa Figaro - jest to Dex, intra nadala nie zmienili

Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

jaka wersja posiada najlepsza jakosc?

zassalem XVID-TL ale widze, ze Saint tlumaczy do PREAIR.XVID-nogrp, chodzi o ta sama wersje?

Opublikowano (edytowane)

Jak na początek sezonu jest całkiem nieźle - zdecydowanie lepiej sie zaczyna niż kiepski sezon 3. Fajny cliffhanger na końcu - ciekawe jak Dex z tego wybrnie.

Edytowane przez Humulus XP
Opublikowano

Obejrzałem 1 i 2 sezon ale już 3'ego sezonu nie dałem rady. Jakieś takie to dziwne było, Rita w ciąży, Dexter jako przyszły ojciec, no ale po trailerach 4 sezonu można mieć nadzieje że pomysł na dziecko zostanie dobrze wykorzystany.

Ktoś na jakimś forum opisał jak w przyszłości może się zakończyć Dexter, a mianowicie syn przez przypadek nakrywa Dex'a przy pracy i widząc co robi, zabija go. Na początku jest w szoku ale potem stwierdza że mu się to podoba i przejmuje schedę po ojcu.

A jeszcze mam pytanie co do 3 sezonu. Czy ten cały prokurator odkrył kim jest Dexter ?

Opublikowano

Mam za soba lekture pierwszego odcinka i jestem w miare zadowolony

zle rzeczy:

- Powrot telenowelowych watkow. Wali mnie kogo bzyka Deb, wali mnie kogo bzyka Angel, nie ogladam serialu o seryjnym mordercy bo interesuje mnie zycie intymne drugoplanowych postaci !!!

- Skoro przy tym jestesmy to troche loltastyczne ze byla dziewczyna Angela zniknela bez sladu poza jedna niezreczna linia dialogu.

- Tani cliffhanger, ohoho jak dexter z tego wyjdzie. Hurrr, albo juz zakopal trupa i nie ma go w samochodzie albo schowa go w lesie i zadzwoni po pomoc drogowa. Co za napiecie !

dobre rzeczy:

- Lundy wrocil. Lundy rzadzi.

- John Lithgow jako nowy przeciwnik dla Dextera. Ma zdrowo nawalone i wydaje sie rownie kompetentny co Dexter, wiec bedzie ciekawie. Moze moglby nawet zabic jakas postac drugoplanowa? Bo juz troche ich za duzo jak dla mnie...

- Sekwencja poczatkowa na opak z zaspanym Dexterem rzadzila.

- Masuka rzadzi.

- Wbre moim obawom Dexter jako ojciec wychodzi nawet interesujaco.

Gość MasterShake
Opublikowano

lekki ot - jak ktos ma mozliwosc, polecam 4 knige, lepsza od przegietej 3, ogolnie troche nawiazuje do serialu, pare zdarzen z serialu opisane, dexter jako mąż, powrót odpowiednika Lundy'ego na całą książkę itp. 4/5 póki co, pare stron zostąło

Opublikowano (edytowane)

Ok jestem po. A więc, odcinek taki na 7+/10 a może i 8-. Takie tam rozpoczęcie sezonu i nowych wątków. Masuka z sezonu na sezon coraz mniej śmieszny. Trochę za dużo romansidła - Angel z LaGuertą, Deb z Antonym a tu jeszcze ten jej były się pojawia - telenowela. No i problemy z dzieciakiem - bleh, nic interesującego.

Ten Trinity Killer może być ciekawy, zobaczymy jak dalej pójdzie... To będzie pewnie najtrudniejszy "boss" Dextera.

No i końcówka, zupełnie bezsensu i źle wyreżyserowana, która w założeniu miała pewnie wywołać mały szok. Tani chwyt.

Edytowane przez Figaro
Opublikowano

Jedno co sie rzuca w oczy to czarny humor, ktorego było dużo więcej niż w innych epach. Ogolnie na plus, poza wspomnianymi wątkami miłosnymi.

Angel bzyka Laguertę (równie dobrze mogłby miec romans z Deb, tak samo wątek z kosmosu), jego była znika bez słowa, Deb bzyka murzyna, a tu nagle wraca jej były chłopak Lundy. No ej.

Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

poczatek sezonu swietny i w 100% spelnil moje oczekiwania, dexter prze(pipi) wsrod seriali

Opublikowano (edytowane)
Dobry start, Dex zawsze mial farta w kazdym innym sezonie, co stawalo sie nudne teraz ma wiecej przeciwnosci.

Gdzie teraz Dex chowa swoje ofiary?

Wrzuca tam, gdzie

rozje.bało Doakesa chyba.

A odcinek taki sobie, po prostu stary, dobry Dex.

Edytowane przez qb3k
Opublikowano

mnie nonstop odrzuca od tego serialu beznadziejna obsada. naprawde, to co oni robia na ekranie to jest taki kabaret... mam wrazenie, ze dexter skonczyl sie po drugim sezonie. Michael C. Hall tak kozacko gral w 6 feet under, a tutaj momentami strasznie potrafi przykwasic. pierwszy odcinek - 6/10