freak.4 0 Opublikowano 6 września 2009 Opublikowano 6 września 2009 zgadzam sie, ze jest najmocniejszym atutem dextera, ale lepiej wg mnie gral w 6 feet under. nie o niego mi chodzilo gdy mowilem o lipnej obsadzie. irytuje mnie caly policyjny wydzial, przekoloryzowana debra, zalosny masuka ktoremu chyba juz nie wiedza co wsadzic w usta, agent fbi, batista, laguerta... i to chyba koniec mojej czarnej listy. no a ten pomysl z romansem miedzy batista i laguerta to slepy zaulek i chybiony pomysl, ciekaw jestem czy maja jakis ciekawy pomysl na rozwiniecie tematu. Cytuj
SNESiak 4 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 Dam Ci dobrą radę - jak Cię tyle rzeczy irytuje to zacznij oglądać coś innego, albo sięgnij do książek. Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 5 października 2009 Opublikowano 5 października 2009 chyba nie kazdy wie bo nie ma zadnych opinii ale jest juz nowy ep Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 5 października 2009 Opublikowano 5 października 2009 nudny, nie ma o czym pisac, ale nastepny zapowiada sie ciekawie Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 5 października 2009 Opublikowano 5 października 2009 Znow podobne zwodzenie jak w poprzednim odcinku ze niby go zabojca porwal to byla Masuka. Tym razem nie pokazali wszystkiego przez co byly scenarzysci do przodu. Zgodze sie - nuda Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 7 października 2009 Opublikowano 7 października 2009 Ja się nie zgodzę. Mnie się bardzo podobał ostatni ep. Motyw z zanikiem pamięci mimo, że oklepany już w tylu filmach, w Dexie dał radę imo. Ponadto dowiadujemy się więcej o Trinity Killer i widać, że Lundy wie coś więcej. Te nowe odcinki przenoszą jakoś napięcie z samej fabuły na oczekiwanie na następny ep Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 7 października 2009 Opublikowano 7 października 2009 Ja się zgodzę, mimo, że ogladałem o 4 nad ranem, to byłem wyjątkowo zadowolony i nie ma co mowic o nudzie. Bardzo fajny motyw z tym zanikiem pamięci i rozwiązywaniem własnej sprawy;] Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 7 października 2009 Opublikowano 7 października 2009 Popieram przedmówców, 'Remains to be seen' to był udany odcinek, no i było tam parę śmiesznych momentów, jak odnalezienie przez Dextera tego worka ze szczątkami Benito Gomeza, i sposób jak się do tego worka przytulał :> Cytuj
caveman 0 Opublikowano 7 października 2009 Opublikowano 7 października 2009 Dobry epizod, Dexter wyczerpany, ale jakoś "daje radę" Zaniki pamięci i szukanie resztek Benny'ego Gomeza Serial trzyma wysoki poziom, Hall gra świetnie, czekam (nie)cierpliwie na kolejny odcinek Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 8 października 2009 Opublikowano 8 października 2009 Dobra du.peczka z tej dziennikarki co ją Quinn posuwa, Masuka w formie. Dobrze jest. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 8 października 2009 Opublikowano 8 października 2009 Dobry epizod, Dexter wyczerpany, ale jakoś "daje radę" Zaniki pamięci i szukanie resztek Benny'ego Gomeza Serial trzyma wysoki poziom, Hall gra świetnie, czekam (nie)cierpliwie na kolejny odcinek No i na chu.j ja się męczę z wstawianiem tych spoilerów? Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 8 października 2009 Opublikowano 8 października 2009 pierwszy odcinek bez wiekszych ekscytycji ale juz drugi wciagnal mnie maxymalnie. Doskonaly, lepszy niz caly 3 sezon:) John Lithgow jest mega dobry. To bedzie swietny sezon! Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 9 października 2009 Opublikowano 9 października 2009 Czy my aby ten sam odcinek oglądaliśmy ? Dla mnie 04x02 to najgorszy ep w historii tego serialu. Gdzie jak gdzie, ale w Dexterze nie spodziewałem się tak wyświechtanego motywu jak amnezja gł. bohatera napędzająca rozwój wypadków. Naprawdę głupio to wyglądało, jak super zorganizowany i mega ogarnięty Dexter nagle nie pamięta, gdzie zostawił ciało. Druga sprawa -wizje Harrego. Naprawdę przeginają z ich częstotliwością. One powinny pojawiać się ze 2-3 razy w sezonie w kluczowych momentach, a nie dosłownie co 5 minut. Tyle, że do tej pory w tych wizjach przynajmniej w miarę ciekawe dialogi były, a w tym odcinku to się sprowadzało do "SKUP SIĘ DEXTER, NO SKUP SIĘ !!!1" Morderca, o ile w pierwszym odcinku wydał się w miarę intrygujący, tak tutaj sprawiał wrażenie totalnie nieciekawego, pozbawionego charyzmy starego perwerta. Dobieranie ofiary na zasadzie "ooo, idzie fajna laska, może ją potnę" i podryw na psiaka słabe były. Bardzo słabe. Do tego w tym odcinku wybitnie irytowały mnie dwie postacie. Lundy i Quinn. Emerytowany fedzio jest tak zmanierowany, że można by go posądzić o pedałowanie. Jego miny i akcent naprawdę zaczynają mnie drażnić. Quinn od momentu akcji z sejfem zachowywał się się mega żałośnie i nie w jego stylu. Odcinek uratowało kilka niezłych tekstów Debry i zapowiedź kolejnego, który mam nadzieję zmaże niekorzystne wrażenie. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 10 października 2009 Opublikowano 10 października 2009 zgadzam się z tokarem , w zupełności, na razie zapowiada się najgorszy sezon. A na ten konski ryj Debry już patrzec nie moge, postac ultra mega nudna. Ogolnie ten serial stracił klimat po śmierci Doakes'a, on to ciągnął. "watching you, fucker" 1 Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 12 października 2009 Opublikowano 12 października 2009 Nowy ep zaje.bisty. Genialny humor (śpiewająca Rita 4evah), wątek the Trinity Killer coraz bardziej wciągający. No i na deser dupcia Quinna Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 12 października 2009 Opublikowano 12 października 2009 Ogolnie ten serial stracił klimat po śmierci Doakes'a, on to ciągnął. "watching you, fucker" niom, dokladnie. po dwoch czy tam trzech odcinkach 3 sezonu odpuscilem dextera. Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 13 października 2009 Opublikowano 13 października 2009 Nowy ep zaje.bisty. Genialny humor (śpiewająca Rita 4evah), wątek the Trinity Killer coraz bardziej wciągający. No i na deser dupcia Quinna i furka Masuki! lol motyw wandala ok, poza zakonczeniem jakim cudem on nie poznal dextera? Bardzo dobrze mi się ogląda ten sezon jak narazie. Bedzie chyba lepszy od 3 Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 13 października 2009 Opublikowano 13 października 2009 Bo chyba sie krotko znaja, z reszta slyszec ze zmienil glos. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 13 października 2009 Opublikowano 13 października 2009 Chyba się za dużo Batmana z Bale'em naoglądał A opinia Pana Shen87 bardzo rozbudowana muszę powiedzieć. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 13 października 2009 Opublikowano 13 października 2009 Co by kto nie mowił. Dla mnie najlepszy serial w sezonie. Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 13 października 2009 Opublikowano 13 października 2009 Da się obejrzeć, ale nie ma rewelacji. Ot, miła rozrywka na wieczór. Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 13 października 2009 Opublikowano 13 października 2009 Dokładnie. Lepiej niż w poprzednim, ale ekstazy nie ma. Zakończenie trochę z du/py, to już takie trochę szukanie problemów i powikłań na siłę. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 16 października 2009 Opublikowano 16 października 2009 Odcinek nie najgorszy, ale (pipi)a... chyba nigdy nie widziałem tak brutalnego zabójstwa, scena namowy kobiety do skoku z 10 pietra jest wstrząsająca, sam nie wiem dlaczego. Ale skóra mi się zjeżyła, dzieci , mąż, a ta prosi by ją zepchnąć, ogólnie czarny charakter zapowiada się całkiem ostro. Cytuj
Marv 0 Opublikowano 19 października 2009 Opublikowano 19 października 2009 Zakończenie odcinka czwartego naprawdę ciekawe, szczerze powiedziawszy - mimo wszystko nie spodziewałem się takiego finału. Moim zdaniem odcinek czwarty na razie najlepszy w tej serii. Oby tak dalej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi