Skocz do zawartości

Dexter sezon 4

laki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czwarty ep trzyma wysoki poziom. Końcówka zaskakuje, chociaż w ostatniej scenie wiedziałem, że się coś stanie, rozmowa była zbyt bezproduktywna jak na ten serial ;) IMO

Debra przeżyje, dziadek umrze, a ona będzie miała manię na punkcie tego Trinity Killera

Opublikowano

Czwarty ep trzyma wysoki poziom. Końcówka zaskakuje, chociaż w ostatniej scenie wiedziałem, że się coś stanie, rozmowa była zbyt bezproduktywna jak na ten serial ;) IMO

Debra przeżyje, dziadek umrze, a ona będzie miała manię na punkcie tego Trinity Killera

No. I jeszcze Lundy dał im wskazówke na dyktafonie.

Opublikowano

Mam nadzieję, że wreszcie Dexter zainteresuje się bardziej panem Trinity. W końcu z jego rodziną się nie zadziera.

Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

nie bierzecie pod uwage faktu, ze strzelac mogli turystyczni zabojcy

Opublikowano

Ano, pierwszy raz nie mogłem się doczekać aż Dex kogoś zaszlachtuje, taka wkurwiająca suka z niej była.

A Hall przyprawia mnie o gesią skorke czasami, zwłaszcza w scenach zabojstw Dextera.

Opublikowano

A Hall przyprawia mnie o gesią skorke czasami, zwłaszcza w scenach zabojstw Dextera.

Właśnie chciałem o tym napisać, ale jakoś zapomniałem. Dobry psychopata, brakuje tylko śmiechu szaleńca i przetaczającego się po niebie gromu.

• Plusik 1
Opublikowano

Nudzi mnie ten sezon troche, kazdy odcinek wyglada tak "blablablablabla", ostatnie 3-5 minut akcji i koniec

Chu,j, że ostatnie 5 minut, ale za to jakie! Budowanie napięcia pierwsza klasa i klasyczny twist na końcu. Udany ep. Can't wait to see the next one.

Opublikowano

bardzo dobry odcinek

jesli debra tak dziwnie płakała przez ból po kulkach to oscar, jeśli tak ma naprawde, albo to jej improwizacja załamania to malina.

Opublikowano

Niezły ep., załamka Deb pierwszorzędna, nareszcie także Dex ma pełne ręce roboty i jasno wytyczony cel. Szkoda tylko, że było do przewidzenia, iż

nie dorwie Trójkowego w tym biurowcu - bo kogo by ścigał przez resztę sezonu? :) Ciekawe też co ciekawego wymyślą przez resztę odcinków, skoro Trinity skończył rytuał, a climax musi nastąpić w ostatnim epie?

Opublikowano

Niezły ep., załamka Deb pierwszorzędna, nareszcie także Dex ma pełne ręce roboty i jasno wytyczony cel. Szkoda tylko, że było do przewidzenia, iż

nie dorwie Trójkowego w tym biurowcu - bo kogo by ścigał przez resztę sezonu? :) Ciekawe też co ciekawego wymyślą przez resztę odcinków, skoro Trinity skończył rytuał, a climax musi nastąpić w ostatnim epie?

Niekoniecznie w ostatnim odcinku, wydaje mi sie, ze Dex dorwie Trinity wczesniej a potem bedzie sprzatanie po balaganie jaki w zwiazku z tym powstanie. Do tego Debra szperajaca w przeszlosci ojca i , Rita pelna coraz wiekszych podejrzen i cholera wie jeszcze co bedzie dalej, w kazdym badz razie robi sie coraz gorecej :)

Opublikowano

Jeśli twórcy niczego nie zwalą to wyjdzie świetny sezon na miarę 2, w którym z odcinka na odcinek robiło się coraz goręcej.

Scenarzyści mieli pomysł z Trinity killerem. Cholera nie spodziewałem się tego, co ujrzeliśmy w ostatnich sekundach ostatniego odcinka.

Opublikowano

No ta końcówka uratowała dzień. Fajnie, bo dotychczas Trinity, poza akcją ze zmuszeniem do samobójstwa, wydawał się strasznie nijaki.

Tylko szkoda, że już zasugerowali, że przyczyną rytuału są jakieś traumy z dzieciństwa najprawdopodobniej związane z ojcem. Jeśli to prawda, to pojechali schematem :unsure:

Opublikowano

Witam po dłuższej przerwie

Póki co z czwartego sezonu Dextera jestem dużo bardziej zadowolony niż z 3. Głownie za sprawą nowej roli Dexa oraz Trinity killera.

Ostatni odcinek podobał mi się chyba najbardziej - scena z załamką Debry mnie po prostu wcisnęła w fotel.

Co do Trinity killera - dziwna postać - z jednej strony morderca, z drugiej ciota prosząca się o manto (vide przedostatni odcinek i scena za barem) a na końcu 'family guy'. Ciekawe.

Swoją drogą - z doskoku interesuję się kryminałami itp i mam dziwne wrażenie, że scenarzyści tworząc Trinity killera wzorowali się trochę na tej postaci :

BTK