Gość Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 Sprawdzić czy pojawiły się napisy głupi (pipi)a czarnuchu Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 Do kogo masz pretensje? Nie ogladales to po co wchodzisz? fail... Cytuj
Gość Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 Trudno wrzucić spojler w gustowną ramkę ? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 Spoilerem mozna nazwac informacje ktora jest w internecie przed emisja odcinka - nie biedziemy calego odcinka w spoilerach pisac Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 Napisy się pojawiły koło 22:30, jakbyś zajrzał na http://dexter-morgan.pl/ zamiast tutaj tobyś wiedział. Cytuj
Gość Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 (edytowane) Tak, tylko ani na szeroko dostępnych informacjach zawartych w necie, ani na streszczeniu danego odcinka mi nie zależy. Ot taki ze mnie zbok, że lubię sobie oglądnąć nowiutki odcinek Dexa z komfortowym poczuciem, że coś może mnie w nim zaskoczyć i zaserwować kopa w jaja. A w przypadku emitowanego w niedzielę odcinka, jest tak niezaprzeczalnie i po kilkukroć. I chciałbym żeby tak pozostało, przynajmniej do dzisiejszego wieczora. <_< Junk - normalnie skorzystał bym z Qnapi, ale że jestem w robocie liczyłem na forum. Mój błąd jak widać. Edytowane 24 listopada 2009 przez whitesand Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 Wszystko zostało powiedziane wiec nie będe sie bawił w przydługie zachwyty. Aczkolwiek dla mnie ten serial trzyma poziom od samego początku. Zawsze najbardziej lubiłem oglądać Dextera jak traci nad sobą kontrolę, przez to brakowało mi Doeksa:) Scenę jak Dex wciągnął Trojkowego do kuchni i powiedział, że moł go zabić jak miał okazję oglądałem 5 razy:) Hall niesamowicie potrafi się wczuć w rolę. Dodatkowy plus za fajne rozwiązanie motywy zabojcy Lundyego. Tak jak ktoś napisał powyżej, najpierw opad emocji "cholera, dziennikarka strzelała, sprawdził się najgorszy scenariusz", a na samym końcu "!!!". Cytuj
marjano 161 Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 Tak, tylko ani na szeroko dostępnych informacjach zawartych w necie, ani na streszczeniu danego odcinka mi nie zależy. Ot taki ze mnie zbok, że lubię sobie oglądnąć nowiutki odcinek Dexa z komfortowym poczuciem, że coś może mnie w nim zaskoczyć i zaserwować kopa w jaja. A w przypadku emitowanego w niedzielę odcinka, jest tak niezaprzeczalnie i po kilkukroć. I chciałbym żeby tak pozostało, przynajmniej do dzisiejszego wieczora. <_< Junk - normalnie skorzystał bym z Qnapi, ale że jestem w robocie liczyłem na forum. Mój błąd jak widać. serio jestes uposledzony czy robisz z siebie ofiare? jeszcze nie spotkalem osoby ktoa szukalaby napisow do seriali na forumie konsolowym. Cytuj
Gość Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 No żesz (pipi)a, następny. Wszedłem na forum jak to często, codziennie mi się zdarza. Przy okazji obceniania ogłoszeń w Pchlim Targu i jeszcze kilku tematów, zahaczyłem o temat o Dexterze, który czytam regularnie. Stąd też wiedziałem że wczoraj padło zapytanie o napisy, więc śledząc chcąc czy nie chcąc kolejne spojlery przy okazji miałem nadzieję na zassanie napisów, bez zbędnego szukania. Co w tym dziwnego ? Do czego to doszło, żebym to ja się musiał tłumaczyć z tego że ktoś sypie spoilerami w temacie o serialu/filmie ? Ja pierd.ole. Cytuj
Narkus 2 Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 japier,dole www.napisy24.pl tam szukaj napisow.. mozesz tez sprawdzac na jakim etapie sa tlumacze przy robieinu poszczegolnych subow Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 (edytowane) Wszystko zostało powiedziane wiec nie będe sie bawił w przydługie zachwyty. Aczkolwiek dla mnie ten serial trzyma poziom od samego początku. Zawsze najbardziej lubiłem oglądać Dextera jak traci nad sobą kontrolę, przez to brakowało mi Doeksa:) Scenę jak Dex wciągnął Trojkowego do kuchni i powiedział, że moł go zabić jak miał okazję oglądałem 5 razy:) Hall niesamowicie potrafi się wczuć w rolę. Dodatkowy plus za fajne rozwiązanie motywy zabojcy Lundyego. Tak jak ktoś napisał powyżej, najpierw opad emocji "cholera, dziennikarka strzelała, sprawdził się najgorszy scenariusz", a na samym końcu "!!!". teraz mi przypomniales, ostatnio tak dobra sscena z dexem byla gdy stracil kontroe z doakes na komisariacie ;] hehe http://www.youtube.com/watch?v=N1sqh5htfjQ Edytowane 24 listopada 2009 przez caps_LOCK_masta Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 im watching you muthafucka. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 im watching you muthafucka. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 wtf - pikczur na zawolanie Cytuj
Narkus 2 Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 licze na mocnego buta w ryj na zakonczenie sezonu, moze dex zabijajacy trinitego na oczach swojej rodziny? podczas obrony dzieci or something cnie Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 W koncu ktos tez musi odkryc zawartosc kufra, ciagle temat wraca. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 A co tam jest? Pokazali shotguna Harrego tylko Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 No w schowku trzyma swoje narzedzia. Albo akcja typu: zonka jedzie gdzies , albo synek, albo znajomy i zabiera mu bagaz, bo jest duzy Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 Bardziej bym wolal aby pokroil tego ciecia co to urzeduje mu w chacie gdy go nie ma. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 No ciekawe jak to sie z nim skonczy, dexter jest za glupi w tych sprawach zeby zobaczyc ze cos sie dzieje. Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 (edytowane) No i gratuluje tym co obstawili dziennikarke Dziękuję. I córka Trójkowego... <fap, fap, fap> ale ktora? bo ta 15sto letnia tyz niczego sobie :potter: Obydwie są mocne z ryja, ale lepsza 15 <jailbait> Jestem ciekaw jak Dexter rozwiąże kwestie Elliota.Stawiam na Masoukę, że się wygada. Edytowane 24 listopada 2009 przez Mordechay Cytuj
jarken 33 Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 Świetny odcinek, genialna scena z synkiem Arthura. PS. Wiadomo już, czy mają w planach piąty sezon? Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 tym odcinkiem ten sezon niniejszym pozamiatał. Rewelacja Wiedziałem, że Trójkowy to ostry psychol, ale przerósł moje oczekiwania. Co za rodzinka! Miło, wesoło, sielanka, reklama zupki w proszku normalnie. A tu nagle pstryk i RAAAAAAAAAGE! ni emoge się doczekać poniedziałku Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi