Opublikowano 24 listopada 200915 l Whitesand, Ty to chyba jednak od wczoraj na forum jesteś, że nie wiesz o potencjalnych spoilerach. Ja nie wchodzę do tematu, póki nie obejrzę odcinka. Poza tym, na forum dyskusyjnym się dyskutuje, to nie strona z torrentami, gdzie co drugi komentarz brzmi "SĄ JUŻ NAPISY?????". Otrząśnij się. Uważaj, spoilery: Co do epa, to całościowo był dobry, miejscami bardzo dobry, a przez chwilę genialny (przy scenie starcia Dexa z Arthurem aż serducho mi zwolniło). Zastanawiam się tylko, czy Jonah mówiąc "You're killer" był dosłowny, czy określił go tak w kontekście następnego zdania "wysysasz z nas życie, ze mnie, Very i mamy!" (czy jakoś tak). Klifhenger jakoś mną nie wstrząsnął. Coś pięknego, w każdym odcinku, gdy Dexowi w jakimś stopniu puszczają nerwy, to mi się też udziela.
Opublikowano 24 listopada 200915 l kmiot, chodzilo mu o morderce psychicznego. No najwyraźniej, ale chyba każdy w pierwszej chwili pomyślał o dosłownym znaczeniu i zastanowił się, czy Jonah o tym wie ;]
Opublikowano 24 listopada 200915 l oki, to teraz luźna zgadywanka co bedzie dalej: Trójkowy odwiedził córeczkę. Ona rozpozna, że dex to nie żaden kajl no i dex, a i może jego rodzinka będzie miał spore kłopoty. Przewiduję, że umrze ktoś z otoczenia dexa. aha i Quinn sam zastrzeli dziennikarke Edytowane 24 listopada 200915 l przez qraq_pk
Opublikowano 24 listopada 200915 l No gdyby zaczal swoj rytual poczynajac od zony Dexa, to byloby ostro. A moze za szybko osadzamy dziennikareczke? dlaczego mialaby wiedziec o hobby tatusia.
Opublikowano 24 listopada 200915 l Whitesand, Ty to chyba jednak od wczoraj na forum jesteś, że nie wiesz o potencjalnych spoilerach. Ja nie wchodzę do tematu, póki nie obejrzę odcinka. Poza tym, na forum dyskusyjnym się dyskutuje, to nie strona z torrentami, gdzie co drugi komentarz brzmi "SĄ JUŻ NAPISY?????". Otrząśnij się. Uważaj, spoilery: Co do epa, to całościowo był dobry, miejscami bardzo dobry, a przez chwilę genialny (przy scenie starcia Dexa z Arthurem aż serducho mi zwolniło). Zastanawiam się tylko, czy Jonah mówiąc "You're killer" był dosłowny, czy określił go tak w kontekście następnego zdania "wysysasz z nas życie, ze mnie, Very i mamy!" (czy jakoś tak). Klifhenger jakoś mną nie wstrząsnął. Coś pięknego, w każdym odcinku, gdy Dexowi w jakimś stopniu puszczają nerwy, to mi się też udziela. Co nie? A potem świetna rozmowa z Harrym w samochodzie. Niezle go emocje poniosły:)
Opublikowano 24 listopada 200915 l a, zapomniałem że debra sie teraz zacznie przypieprzać do cizi quinna. No kurcze ciekawie bedzie
Opublikowano 24 listopada 200915 l No gdyby zaczal swoj rytual poczynajac od zony Dexa, to byloby ostro. A moze za szybko osadzamy dziennikareczke? dlaczego mialaby wiedziec o hobby tatusia. Raczej na 90% to ona kropnela Lundyego a Tryniek wybral sie do niej bo bylo widac irytacje jej artykulem na temat mordercy wiec poszedl sie przejsc do niej i zostawic jej chyba jednego kontrolnego plaskiego na wyluzowanie z pisaniem o nim. Moze byc tez tak, ze tryniek robi swoje, ona robi swoje czyli strzela powyzej bioder i robi lody za jakiekolwiek info do gazety i nikt o nikim nie wie.
Opublikowano 24 listopada 200915 l A moze za szybko osadzamy dziennikareczke? dlaczego mialaby wiedziec o hobby tatusia. tatuś namierzył lundy'ego koło hotelu w dzień, kilka dni później lundy i deb zarabiają po kulce, a lundy nawet dwie i ginie na miejscu wniosek z tego taki, że trinity napuścił córeczkę na emeryta, a ta podeszła od tskiej strony, żeby deb jej nie rozpoznała
Opublikowano 24 listopada 200915 l Zgadza sie, ale zawsze moze byc inaczej. Wyroku jeszcze nie bylo! Tyle ciekawych rzeczy teraz jest masuka i jego problem debra i to co zrobi z dziennikareczka dex i artur zonka i sasiad 15 i jej cycki quinn zginie, na bank go zabije coreczka, dex bedzie mial problem z glowy
Opublikowano 24 listopada 200915 l Jest jeszcze wątek tych narzędzi w szopie i tego buca co sie przypieprza do Rity.
Opublikowano 24 listopada 200915 l No i jeszcze zakochana parka z komisariatu jak tej brzydkiej (pipi)y nigdy nie lubilem tak teraz moge ja zniesc
Opublikowano 25 listopada 200915 l W sumie tak czytam moje wczorajsze wynurzenia i faktycznie zachowałem się jak retard. No cóż . Wracając do tematu: ciekawi mnie wątek Angela i La Guerty, kapitan jasno dał im do zrozumienia, że ewentualna kontynuacja ich romansu skończy się wydaleniem ze służby co najmniej jednej osoby z tych dwojga. A chyba nie ulega wątpliwości że ktoś na pewno ich nakryje i doniesie gdzie trzeba, może będzie szantażował ? Albo powróci motyw jak z Doaksem, wydalony z policji detektyw (Maria lub Angel) prowadzi śledztwo na własną rękę. Może nawet śledztwo dotyczące Dexa ? Ale to zapewne piąta seria. W tej - czwartej, zostały nam do obejrzenia już tylko 3 odcinki (Lost Boys, Wish You Were Here, The Getaway). Mało, akcja ostro przyśpieszy .
Opublikowano 27 listopada 200915 l tak troche nie na temat, wiem ale, zamkneli mininove : | dajcie jakieś inne stronki z serialami pls
Opublikowano 27 listopada 200915 l Musisz naciac wnetrze dloni srebrnym nozem i trzy razy powiedziec "torrent torrent torrent" do lustra. Wtedy na lustrze pojawi sie link do google'a i warn na forum.
Opublikowano 28 listopada 200915 l Faktycznie ostatni odcinek kosi. Ale kur/wa, co by Trinity nie robił, obojętnie czy łamie synkowi palce, traktuje żonę jak szmatę czy morduje ludzi, to i tak mam wrażenie, że za chwilę założy sztuczną brodę i krzycząc "hoł hoł hoł" zacznie rozdawać prezenty. No nie pasuje mi ten aktor do roli psychola, nic nie poradzę.
Opublikowano 28 listopada 200915 l dziwne to bardzo, biorac pod uwage jego nikczemna morde, ktora wskazuje czlowieka niestabilnego umyslowo.
Opublikowano 28 listopada 200915 l No dokladnie. Ale troche ten jego ryj "przestraszonego dziecka" (jak go zona i corka objely w kuchni na podlodze) mnie kur.wia. Tzn. wiadomo, ze taka sama mial jak go ojciec lal (my father was... a drinker xD) i fajnie to pokazuja w serialu no ale mnie irytuje. Akcja w kuchni kozak. Tak samo dobra jak wku.rw dexa kiedy dowiedzial sie, ze go miguel robi w chu.ja. Liczylem na troche dluzszy monolog a tu nagle wpada rodzinka i wszystko psuje. Z drugiej strony naiwnoscia by bylo liczenie na to, ze dex zadzga go w kuchni... Ogolnie scena nielogiczna ale pewnie bedzie wyjsciem do tego, ze trojkowy zacznie dybac na dextera. Co do lizanka na zlewie to masuka powie dexterowi, on to wyjasni z rita i bedzie wszystko spoko. Ewentualnie rita sama sie wygada. Dobrze, ze obejrzalem dzis bo next ep za 2 dni. 4 sezon > 3 sezon.
Opublikowano 30 listopada 200915 l Epizod 10ty gorszy od poprzedniego [którego już chyba nic nie przebije] szczególnie końcówka: że co, je/bnął mu łopatą, wyciągnął tonącego bachora z cementu w 10sek i przez ten czas nieprzytomny trinity zdążył się ocknąć i bezszelestnie spieprzyć? błagam... zapowiedź następnego odcinka sugeruje, że największy twist sezonu dopiero przed nami, ale ogólnie nie polecam oglądania tego teasera - zdradza w cholerę dużo
Opublikowano 30 listopada 200915 l A mnie zastanawia ten motyw Rity. Niby zdradziła, ale przecież Dexter też swego czasu zdradził ją. A tak liczyłem na to, że ten sąsiad zostanie zamorodowany, bo bardzo to irytująca postać. No i 10 ep pękł. Jak zwykle bardzo dobry, jednak mniej emocjonujący niż ostatni. ZA TO ZAPOWIEDŹ 11 NISZCZY! Jak zwykle nie oglądam zapowiedzi to teraz się skusiłem i kurcze jestem podjarany. Edytowane 30 listopada 200915 l przez gekon
Opublikowano 30 listopada 200915 l odcinek fantastyczny, wg mnie trzymal caly czas w napieciu, bardziej niz poprzedni, ale nie mial taki momentow jak tamten. Ale ogolnie w skrocie: - trinity, a wlasciwie QUADRON to jest psychol nad psychole, wrecz przeraza - Debra miala swoje 5 minut i byla fantastyczna w tym odcinku, nie rzala jak kon co tez sie chwali - Quinn dobry, ogolnie lubie go, bo ma jakas tam osobowosc i nie jest do konca zepsuty - Batista i La guerta stoja w miejscu , byli zapychaczami odcinka, chcociaz ten pierwszy mial swoje momenty - Christina to postac tragiczna, wspolczuje jej, choc nie kumam do konca zachowania, pewnie sie wyjasni co i jak - Rita to idiotkai marzy m isie by blagala Dexa o wybaczenie gdy ... - masuka w koncu powie dexowi co i jak - co z ta informatorka co przyszla na komisariat? czuje ze cos zdradzi ciekawego Debrze Nastepne dwa odcinki beda galopowaly. najlepszy sezon
Opublikowano 1 grudnia 200915 l Nie za bardzo mogę sobie wyobrażać jakiego to mega twista scenarzyści przewidzieli. Co tu jeszcze można dodać? Mam nadzieję, że to nie tani chwyt marketingowy i do(pipi)ą z grubej rury. Bo się mocno napaliłem i to będzie bardzo długi tydzień.