KOŁD 1 095 Opublikowano 1 grudnia 2009 Opublikowano 1 grudnia 2009 Odcinek sam w sobie średniawy ale ostatnie 2 minuty pozamiatały 3 sezony wstecz O___O I jak tu (pipi)a przeżyć te 6 dni Mam nadzieję że faktycznie dorzucą do pieca a nie będzie jak z Prison Breakiem że takie problemu rozwiążą na poczekaniu Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 1 grudnia 2009 Opublikowano 1 grudnia 2009 jak zawsze polecam obejrzec na oficjalnej stronce dwie krotkie scenki, bedzie spoko ;] "i want money" hehe Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 1 grudnia 2009 Opublikowano 1 grudnia 2009 Srednio, poprzedni bardziej trzymal w napieciu bo byl malo przewidywalny - tutaj raczej mozna bylo sie spodziewac ze dziecko uratuje, a on ucieknie. Choc nie jest zly to poprzedni byl znacznie ciekawszy Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 1 grudnia 2009 Opublikowano 1 grudnia 2009 Z tym twistem to nie widze innej opcji jak taką, że któraś z kluczowych postaci dowie się o "działalności" Dextera. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 1 grudnia 2009 Opublikowano 1 grudnia 2009 czwórkowy kogoś z dexa otoczenia porwie/rozje.bie, tak będzie. Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 1 grudnia 2009 Opublikowano 1 grudnia 2009 Byłoby to dość przełomowe i bardzo mile widziane. Ha, i miałem rację pisząc jakiś czas temu, że facet nie zabija trójkami, a czwórkami ! Nawet zgodziło się to, że grzebie te osoby żywcem i w ten sposób nikt nie dowiaduje się o tych zbrodniach. Jestem z siebie dumny Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 2 grudnia 2009 Opublikowano 2 grudnia 2009 Pewnie spoilery czytałeś. Odcinek rewelacyjny. Cytuj
Gość Opublikowano 2 grudnia 2009 Opublikowano 2 grudnia 2009 Mnie pozamiatała scena aresztowania dziennikarki, bez żadnych/zbędnych słów i do tego ten stojący w cieniu Quinn. Mocne. Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 2 grudnia 2009 Opublikowano 2 grudnia 2009 Niby tak, ale czemu akurat w czwórkę musieli po nią pójść? Oglądając odcinek pomyślałem, że tylko jeszcze Dextera i Masuki przed jej drzwiami brakuje. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 2 grudnia 2009 Opublikowano 2 grudnia 2009 bo sie spodziewali zastac tez ojczulka? Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 2 grudnia 2009 Opublikowano 2 grudnia 2009 Fajny ep, ale scena odbijania dzieciaka przegięta. Magiczne zniknięcia dziadka i przewlekły krzyk Dextera. No powiało kiczem ostro w tym momencie Motywy działania dziennikarki też trochę naciągane, ale może jeszcze czegoś nie wiemy. Też myślę, że kulminacją tego sezonu będzie odkrycie przez Debrę tego, co robi jej braciak po godzinach i pewnie wokół tego będzie się kręcił kolejny sezon. Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 2 grudnia 2009 Opublikowano 2 grudnia 2009 Pewnie spoilery czytałeś. Odcinek rewelacyjny. Wypraszam sobie! Nie oglądam żadnych trailerów ani nie czytam żadnych spoilerów. Po co psuć sobie zabawę ? Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 Motywy działania dziennikarki też trochę naciągane, ale może jeszcze czegoś nie wiemy. ona ma to samo, co debra, poczucie odrzucenia przez ojca Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 Magiczne zniknięcia dziadka i przewlekły krzyk Dextera. No powiało kiczem ostro w tym momencie Bardziej bym się zdziwił jakby stary spokojnie czekał aż Dex uratuje dzieciaka, a potem jeszcze raz przywali mu łopatą w twarz. Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 Mimo wszystko trinity, jeśli miał czas na ucieczkę przed Dexterem, podczas gdy ten ratował chłopaka, mógł równie dobrze przyebać mu z łopaty w łeb i dokończyć swoją robotę. Kretyn i tyle Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 no ale trinity nie jest zdrowy na umysle;] bylo pare scen w ktorych nagle zachowal sie jak ostatni maminsynek ze lzami w oczach. Pewnie po otrzasnieciu sie po uderzeniu mial ponownie lzy w oczach i ze strachu dal dyla. Wg mnie scena nie byla przegieta, a krzyk dexa byl niezly, ruszylo go troche to ze trinity chcial zywcem utopic dzieciaka w betonie*. *w zaprawie cementowej. Cytuj
Figaro 8 220 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 Obejrzałem w trybie maratońskim 10 epów, i musze przyznać - jest lepiej. Oczywiście zdarzają się niesamowite zbiegi okoliczności, fuksy itd no ale jest dobrze. Trinioty gdzieś od połowy sezonu zaczął być interesujący. Jestem baaardzo ciekaw dwóch ostatnich epów, po ch uj jak oglądałem ten trailer :F Cytuj
Mejm 15 307 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 Czy wam tez sie zdaje ze czworkowy pyka swoja corke dziennikarke na tych spotkaniach? No i zastanawia mnie tez ile jeszcze bachorow ma koles nie liczac jej i rodzinki, ktora znamy. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 kiedys ogladalem dextera, zaprzestalem na 3 sezonie. ostatnio go obejrzalem do konca, a wczoraj w zwiazku z choroba i nuda obejrzalem wszystkie 10 epow 4 sezonu. ku.rewsko sie nie moge doczekac 04x11 ;] ciekaw jestem o co chodzi z tym twistem fabularnym. moim zdaniem ktos zobaczy dextera jak zabija trinitiego, nie mam pojecia ino kto ;p Cytuj
Nitrom 38 Opublikowano 6 grudnia 2009 Opublikowano 6 grudnia 2009 na sam koniec 2 na raz stukne:) Cytuj
bountyhunter 78 Opublikowano 7 grudnia 2009 Opublikowano 7 grudnia 2009 Nowy odcinek dosyć dobry, ale też momentami naciągany podłożenie dowodów przez Dexa... żal. Miałem również nadzieję, że dziennikareczka wpierw zastrzeli ten wredny koński ryj, a potem siebie, ale gdzie tam Cytuj
Guts 7 Opublikowano 7 grudnia 2009 Opublikowano 7 grudnia 2009 Najnowszy odcinek jakoś tak bez większej rewelacji obejrzałem. Po trailerze spodziewałem się totalnego wypasu, apokalipsy i w ogóle a dostałem 50 min, w którym, chwała Odynowi, większość fillerów zakończyła się: Wątek wilkiej, zakazanej miłości między Batistą, a LaGuertą ciągnął się i ciągnął i w końcu ślub na szybkiego. Dobrze, że mamy to już za sobą. Mam nadzieję, że w następnym sezonie któreś z nich pójdzie do piachu. Nie wiem, w jakim kierunk można dalej to ciągnąć, aby nie zanudzić widzów na śmierć Sprawa dziennikarki Mam nadzieje, ze jej wątek nie zakończył się i w przyszłym sezonie dowiemy się czegoś więcej na temat jej poprzedniej rodziny oraz relacji z Trinity. Głupio by było gdyby była zwykłym zapychaczem, którego rola kończy się w tym odcinku Sprawa Dexa Podrzucanie dowodów i odciąganie policji od prawdziwego Trinitiego też z jednej strony naciagane, a z drugiej niepotrzebnie wydłużało odcinek Ostatnie sekundy odcinka - trzymające w napięciu. Wrażenia po zakończeniu - cholera jeszcze tydzień do ostatniego odcinka! Mam nadzieje, że ostatni odcinek zakończy się prawdziwym kopem w jaja i 50 minutową jazdą bez trzymanki (bez żadnych fillerów) i oby wszelkie odpowiedzi znalazły w nim niebanalne wyjaśnienie. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 7 grudnia 2009 Opublikowano 7 grudnia 2009 kiedy sie mozna napisow spodziewac? ;p Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi