Opublikowano 7 grudnia 200915 l Ale zabawne, haha heh hyhy. Ölschmitz jest głuchoniemy i ma problemy z czytaniem z ruchu warg. Teraz ci pewnie głupio.
Opublikowano 7 grudnia 200915 l Zarzniecie kierowajca w jego trucku przy barze - kill w srodku dnia, jakis dziwnie wygladajacy na nie-kierowce gosc wlazacy i wylazacy z ciezarowki, wlazacy na pake i wychodzacy z czarnymi workami. To jakas prison breakowa tandeta. Litosci.
Opublikowano 7 grudnia 200915 l obejrzalem z ang. napisami. junkhead dostarczyl beki, troche sie posikalem nawet ze smiechu. odcinek przecietny, ale jest tego spora zaleta - 12 ep ma szanse byc jednym z najlepszych do tej pory ;]
Opublikowano 7 grudnia 200915 l Ale zabawne, haha heh hyhy. Ölschmitz jest głuchoniemy i ma problemy z czytaniem z ruchu warg. Teraz ci pewnie głupio. Angielskie napisy są dostępne od rana, a jako bibliotekarz ma dostęp do słownika za darmo i nie musi bulić za niego 6 dych. I komu teraz głupio? PS. Polskie napisy już się pojawiły. Dobrze, że nie zdążyłem przeczytać spoilera wyżej, (pipi) ci w dupe.
Opublikowano 7 grudnia 200915 l Na tvsubtitles.net bardzo szybko pojawiają się angielskie napisy. Mnie to wystarcza. Edytowane 7 grudnia 200915 l przez Grzegosz
Opublikowano 7 grudnia 200915 l Dobra obejrzałem odcinek, można oficjalnie spoilerować. Z tymi polskimi napisami to jednak nie do końca, tylko parę minut było przetłumaczonych, reszta inglisz, więc też sobie z angielskimi napisami obejrzałem. Rzeczywiście z tym załatwieniem gościa na parkingu to trochę żałosne. Tak samo jak ta scena z zawarcia małżeństwa. Dobre było jak Czwórkowy do(pipi)ał dziennikarce przez telefon, ale to trochę nierozsądne. Dlaczego nie bał się, że ona wszystko o nim wyśpiewa?
Opublikowano 7 grudnia 200915 l a mi sie wszystko podobało, ch.uj z babolami. jeszcze tydzien. Debra znowu swietna, dex swietny, quinn swietny, i o dziwo Christine tez niezla.
Opublikowano 7 grudnia 200915 l ostatnia minuta zarzadzila hello.... dexter morgan ;] widac, ze dexowi ostro serducho zabilo, jeszcze chyba tak nigdy nie zareagowal.
Opublikowano 7 grudnia 200915 l KUUUURWAAAAAAA WLAZLEM NA STRONE SZOLTAJM I OBEJRZALEM SCENE Z NASTEPNEGO ODCINKA (pipi)AAAA ALE SPOJLER XDDDDD nie wchodzcie tam.
Opublikowano 7 grudnia 200915 l a tam, to bylo jasne ze w koncu do niej dotrze ;] ja liczylem na jakiegos wiekszego spoilera, jak ostatnio (( No ale 5 sezon juz mi sie sni.
Opublikowano 7 grudnia 200915 l no w sneak peeku twierdza, ze (cytuje) w sezonie pelnym niespodzianek, najlepsza zostawilismy na koniec i bedzie najbardziej szokujace zakonczenie ku.rwa oby to nie byla sciema, bo juz nie moge sie doczekac.
Opublikowano 7 grudnia 200915 l Niby tak, ale to co pokazali to nie jest takie szokujące, z tym megatwistem musi o coś innego jeszcze chodzić. Zresztą te promosy nastepnych odcinków nigdy nie są jednoznaczne. Tak jak ten 11. Dziad mówi, że stoi pod domem Dexa, koleś w tamtym domu mówi policji, że mężczyzna nazywał się Kyle Buttler itp.
Opublikowano 7 grudnia 200915 l John Lithgow kradnie bez pytania ten sezon. Znakomity! Nie moge sie doczekac ostatniego epa
Opublikowano 7 grudnia 200915 l mimika lithgowa w scenie w pokoju z materiałami śledczymi rozpi.erdala
Opublikowano 7 grudnia 200915 l Odcinek gorszy niż jego zapowiedz, co wcale nie znaczy, że zły, przeciętny, czy nawet tylko dobry. Lithgow w komisariacie i ostatnia cena, mistrzostwo! I Deb. Jak mnie irytowała przez 3 sezony, tak rządzi w czwartym.
Opublikowano 7 grudnia 200915 l mimika lithgowa w scenie w pokoju z materiałami śledczymi rozpi.erdala Scena o bardzo podobnym charakterze miała miejsce we Wrogach Publicznych Mann'a. Ep świetny, jestem świeżo po obejrzeniu. Trzymający niesutannie w napięciu mimo paru baboli (szybkie morderstwo w przyczepie, Christine, ślub), końcówka niesamowita.
Opublikowano 7 grudnia 200915 l Ja nie dyskutuję, ten sezon jest dużo lepszy od poprzedniego, choćby nawet ostatni ep okazał się jedną wielką chuyowizną. Ostatnia scena w Miami Metro to mistrzostwo.
Opublikowano 8 grudnia 200915 l Jest zaje'biście. Nigdy nie oglądam żadnych trailerów czy innych zajawek, dzięki czemu bez obciążenia podchodzę do każdego epa. Także przestańcie jojczyć, że skrót Was nakręcił (takie są jego założenia), a tu dupa, bo nikogo to nie interesuje. A ostatnie trzy odcinki były generalnie rewelacyjne, ze słabszymi momentami. Przypomnę tylko, że finał trzeciego sezonu położył nawał wątków do zamknięcia. Tym razem widzę, że ktoś poszedł po rozum do głowy i na ostatni odcinek zostawił jedynie główne mięsko. Chwała. Ostatnia scena 11 epa to czysty geniusz, nie mam, ku'rwa, pytań.
Opublikowano 8 grudnia 200915 l Niezła koncówka, lecz nie przepadam za tak długo slimaczacym się szokerem (trójkowy chyba z 2 minuty szedł do Dexa), preferuję mocne je.bnięcie znienacka.
Opublikowano 8 grudnia 200915 l Jest zaje'biście. Nigdy nie oglądam żadnych trailerów czy innych zajawek, dzięki czemu bez obciążenia podchodzę do każdego epa. Także przestańcie jojczyć, że skrót Was nakręcił (takie są jego założenia), a tu dupa, bo nikogo to nie interesuje. A ostatnie trzy odcinki były generalnie rewelacyjne, ze słabszymi momentami. Przypomnę tylko, że finał trzeciego sezonu położył nawał wątków do zamknięcia. Tym razem widzę, że ktoś poszedł po rozum do głowy i na ostatni odcinek zostawił jedynie główne mięsko. Chwała. Ostatnia scena 11 epa to czysty geniusz, nie mam, ku'rwa, pytań. z trailera juz widac ze nie wszystko zostanie zamkniete. ups
Opublikowano 10 grudnia 200915 l No dawka bobów w tym odcinku bardzo duża jak na ten serial. Ale i tak jest lepiej niż dobrze, sceny przesłuchań mistrzowskie były. ydaje mi się, że w tym odcinku zasugerowano, że Quinn od nowego sezonu przejmie schedę po Doakes'ie. Zobaczymy jak mu będzie szło prywatne śledztwo w sprawie Dextera i czy mu to wyjdzie na zdrowie
Opublikowano 11 grudnia 200915 l Wlasnie odswiezam pierwszy sezon. EP1 swoim klimatem poprostu miazdzy i obecny sezon wypada przy nim jak bajka disneyowska. Wszystko na lapu capu, czesto akcje odwalane na zywca jazda bez trzymanki elo. Natlok watkow oslabil ten serial w tym momencie - w porownaniu do pierwszego sezonu, gdzie postac dexa jak i jego styl bycia jest o wiele bardziej przemyslany i ulozony. Nie zmienia to faktu, ze dalej sie przy nim swietnie bawie ale warto zaznaczyc, ze wystepuje duzy kontrast.
Opublikowano 11 grudnia 200915 l Tylko 1 sezon jest na podstawie książki. Serial od 2 sezonu z książką ma mało wspólnego.