Skocz do zawartości

Dexter sezon 4

laki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zarzniecie kierowajca w jego trucku przy barze - kill w srodku dnia, jakis dziwnie wygladajacy na nie-kierowce gosc wlazacy i wylazacy z ciezarowki, wlazacy na pake i wychodzacy z czarnymi workami. To jakas prison breakowa tandeta. Litosci.

Opublikowano

obejrzalem z ang. napisami. junkhead dostarczyl beki, troche sie posikalem nawet ze smiechu.

odcinek przecietny, ale jest tego spora zaleta - 12 ep ma szanse byc jednym z najlepszych do tej pory ;]

Opublikowano

Ale zabawne, haha heh hyhy. Ölschmitz jest głuchoniemy i ma problemy z czytaniem z ruchu warg.

Teraz ci pewnie głupio.

Angielskie napisy są dostępne od rana, a jako bibliotekarz ma dostęp do słownika za darmo i nie musi bulić za niego 6 dych.

I komu teraz głupio?

PS. Polskie napisy już się pojawiły. Dobrze, że nie zdążyłem przeczytać spoilera wyżej, (pipi) ci w dupe.

Gość Grzegosz
Opublikowano (edytowane)

Na tvsubtitles.net bardzo szybko pojawiają się angielskie napisy. Mnie to wystarcza.

Edytowane przez Grzegosz
Opublikowano

Dobra obejrzałem odcinek, można oficjalnie spoilerować. Z tymi polskimi napisami to jednak nie do końca, tylko parę minut było przetłumaczonych, reszta inglisz, więc też sobie z angielskimi napisami obejrzałem. Rzeczywiście z tym załatwieniem gościa na parkingu to trochę żałosne. Tak samo jak ta scena z zawarcia małżeństwa. Dobre było jak Czwórkowy do(pipi)ał dziennikarce przez telefon, ale to trochę nierozsądne. Dlaczego nie bał się, że ona wszystko o nim wyśpiewa?

Gość _Milan_
Opublikowano

a mi sie wszystko podobało, ch.uj z babolami.

jeszcze tydzien.

Debra znowu swietna, dex swietny, quinn swietny, i o dziwo Christine tez niezla.

Gość _Milan_
Opublikowano

a tam, to bylo jasne ze w koncu do niej dotrze ;]

ja liczylem na jakiegos wiekszego spoilera, jak ostatnio :(((

No ale 5 sezon juz mi sie sni.

Opublikowano

no w sneak peeku twierdza, ze (cytuje) w sezonie pelnym niespodzianek, najlepsza zostawilismy na koniec i bedzie najbardziej szokujace zakonczenie

ku.rwa oby to nie byla sciema, bo juz nie moge sie doczekac.

Opublikowano

Niby tak, ale to co pokazali to nie jest takie szokujące, z tym megatwistem musi o coś innego jeszcze chodzić. Zresztą te promosy nastepnych odcinków nigdy nie są jednoznaczne. Tak jak ten 11. Dziad mówi, że stoi pod domem Dexa, koleś w tamtym domu mówi policji, że mężczyzna nazywał się Kyle Buttler itp.

Opublikowano

Odcinek gorszy niż jego zapowiedz, co wcale nie znaczy, że zły, przeciętny, czy nawet tylko dobry. Lithgow w komisariacie i ostatnia cena, mistrzostwo! I Deb. Jak mnie irytowała przez 3 sezony, tak rządzi w czwartym.

Opublikowano

mimika lithgowa w scenie w pokoju z materiałami śledczymi rozpi.erdala

Scena o bardzo podobnym charakterze miała miejsce we Wrogach Publicznych Mann'a. Ep świetny, jestem świeżo po obejrzeniu. Trzymający niesutannie w napięciu mimo paru baboli (szybkie morderstwo w przyczepie, Christine, ślub), końcówka niesamowita.

Opublikowano

Jest zaje'biście. Nigdy nie oglądam żadnych trailerów czy innych zajawek, dzięki czemu bez obciążenia podchodzę do każdego epa. Także przestańcie jojczyć, że skrót Was nakręcił (takie są jego założenia), a tu dupa, bo nikogo to nie interesuje.

A ostatnie trzy odcinki były generalnie rewelacyjne, ze słabszymi momentami. Przypomnę tylko, że finał trzeciego sezonu położył nawał wątków do zamknięcia. Tym razem widzę, że ktoś poszedł po rozum do głowy i na ostatni odcinek zostawił jedynie główne mięsko. Chwała.

Ostatnia scena 11 epa to czysty geniusz, nie mam, ku'rwa, pytań.

Gość _Milan_
Opublikowano

Jest zaje'biście. Nigdy nie oglądam żadnych trailerów czy innych zajawek, dzięki czemu bez obciążenia podchodzę do każdego epa. Także przestańcie jojczyć, że skrót Was nakręcił (takie są jego założenia), a tu dupa, bo nikogo to nie interesuje.

A ostatnie trzy odcinki były generalnie rewelacyjne, ze słabszymi momentami. Przypomnę tylko, że finał trzeciego sezonu położył nawał wątków do zamknięcia. Tym razem widzę, że ktoś poszedł po rozum do głowy i na ostatni odcinek zostawił jedynie główne mięsko. Chwała.

Ostatnia scena 11 epa to czysty geniusz, nie mam, ku'rwa, pytań.

z trailera juz widac ze nie wszystko zostanie zamkniete.

ups

Opublikowano

No dawka bobów w tym odcinku bardzo duża jak na ten serial. Ale i tak jest lepiej niż dobrze, sceny przesłuchań mistrzowskie były.

ydaje mi się, że w tym odcinku zasugerowano, że Quinn od nowego sezonu przejmie schedę po Doakes'ie. Zobaczymy jak mu będzie szło prywatne śledztwo w sprawie Dextera i czy mu to wyjdzie na zdrowie ;)

Opublikowano

Wlasnie odswiezam pierwszy sezon. EP1 swoim klimatem poprostu miazdzy i obecny sezon wypada przy nim jak bajka disneyowska. Wszystko na lapu capu, czesto akcje odwalane na zywca jazda bez trzymanki elo. Natlok watkow oslabil ten serial w tym momencie - w porownaniu do pierwszego sezonu, gdzie postac dexa jak i jego styl bycia jest o wiele bardziej przemyslany i ulozony. Nie zmienia to faktu, ze dalej sie przy nim swietnie bawie ale warto zaznaczyc, ze wystepuje duzy kontrast.