Keymaker 25 Opublikowano 16 grudnia 2009 Opublikowano 16 grudnia 2009 Ku.rwa jego zapie.rdolona mać, ależ mocny był ten sezon. Trup się ścielił gęsto, działanie pod przykrywką było, tylko trochę mi zabrakło humoru Masuki. Ale przejdźmy do meritum sprawy... Skąd podejrzenie, że Trinity wiedział kto i gdzie ? Przeorał mieszkanie Debry, naprawdę trywialne rozwiązanie. Sama śmierć jest mi na rękę. No matko i córko, ależ mnie wku.rwiała postać Rity, rozemocjonowanej i niedobitej mamci. Jej humory ssały ogórka. Pewną szansę na bycie wątkiem w 5. sezonie może być dociekanie Debry do poznania swego ojca. Myślę, że coś z tego będzie ("Harry, kim ty byłeś" czy coś w ten deseń). Śmierć i egzekucja głównego agresora odbyła się za szybko, chociaż gadka o Bogu i powołaniu przypomniała mi zakończenie "Siedem" i wrzuciła ciary na plery <ok> Żałuję, że ostatni epizod miał tak niską liczbą porządkową i tyle się w nim zdarzyło. Naprawdę, jeszcze 2,3 epy i byłoby świetnie. PS. Potwierdzam ten CBOSowy ranking Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 Laska co grała Christine będzie występować w "Human Target", ale to na Foksie więc pewnie nie pokaze cycków . Jestem na przedostatnim odcinku - jak narazie chyba najlepszy sezon. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 19 grudnia 2009 Opublikowano 19 grudnia 2009 (edytowane) Lithgow i Hall podsumowują 4ty sezon i rozmawiają o swoich rolach: Edytowane 19 grudnia 2009 przez Masorz Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 19 grudnia 2009 Opublikowano 19 grudnia 2009 Właśnie przyszło mi do głowy zło, jakie mogą stworzyć twórcy. Mianowicie, chodzi o to, że mogą przywrócić postać Rity w postaci takiej, jak Harry'ego. O mój Boże, niech tego nie robią Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 19 grudnia 2009 Opublikowano 19 grudnia 2009 Średnio mi się podoba. Dzieciak siedzący w kałuży krwi obok martwej matki... no kur.wa, ludzie. Cytuj
Solidny (pan) 3 Opublikowano 30 grudnia 2009 Opublikowano 30 grudnia 2009 Średnio mi się podoba. Dzieciak siedzący w kałuży krwi obok martwej matki... no kur.wa, ludzie. No co? W pierwszym sezonie też było coś podobnego... Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 31 grudnia 2009 Opublikowano 31 grudnia 2009 No dokładnie o to mi chodzi. Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 2 stycznia 2010 Opublikowano 2 stycznia 2010 No dokładnie o to samo chodziło twórcom, o zapętlenie historii. Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 3 stycznia 2010 Opublikowano 3 stycznia 2010 No fajny zbieg okoliczności, Dexter jako mały w krwi, obok martwa matka, a potem znajduje ich przyszły tata dexa . A potem, ileś lat temu, syn Dextera we krwi (też w podkoszulce chyba jak młody Dex), obok martwa matka, znajduje ich tata małego. Chodzi mi tylko o to, że to chyba zbyt szalony zbieg okoliczności. Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 14 stycznia 2010 Opublikowano 14 stycznia 2010 M. C. Hall ogłosił, że choruje na raka Cytuj
Solidny (pan) 3 Opublikowano 15 stycznia 2010 Opublikowano 15 stycznia 2010 No fajny zbieg okoliczności, Dexter jako mały w krwi, obok martwa matka, a potem znajduje ich przyszły tata dexa . A potem, ileś lat temu, syn Dextera we krwi (też w podkoszulce chyba jak młody Dex), obok martwa matka, znajduje ich tata małego. Chodzi mi tylko o to, że to chyba zbyt szalony zbieg okoliczności. To nie zbieg okoliczności. To przeznaczenie Cytuj
Nitrom 38 Opublikowano 15 stycznia 2010 Opublikowano 15 stycznia 2010 Oby się wykurował Hall do kolejnego sezonu. podobno wyjdzie z tego na 100% Cytuj
agst 131 Opublikowano 17 stycznia 2010 Opublikowano 17 stycznia 2010 (edytowane) Na pewno się wykuruje, a nawet jeśli nie, to przynajmniej podleczy, i w jeszcze 1 sezonie zagra na pewno. Edytowane 17 stycznia 2010 przez agst Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 21 lutego 2010 Opublikowano 21 lutego 2010 Wiecie może kiedy Canal + planuje rozpocząć emisję czwartego sezonu ? Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 3 października 2010 Opublikowano 3 października 2010 Jestem po obejrzeniu 4 sezonów Dexter'a ("prawie jednym tchem", w niecały miesiąc) i powiem, że chyba najlepszy serial jaki widziałem. Niesamowicie wciąga i ciągle zaskakuje, zrywa beret. Jak większość świetnych seriali (Lost, Prison Break czy House) powinna się skończyć po pierwszym, góra drugim sezonie - reszta to ciągnięcie tematu na siłę, tak Dexter ciągle trzyma formę i wiele wskazuje na to, że piątka może być jeszcze lepsza. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 26 listopada 2010 Opublikowano 26 listopada 2010 Zakończenie 4 sezonu to jest po prostu masakra. No ja (pipi)e mistrzostwo a zarazem niesamowity szok. Nosz (pipi) wszystko wydawało się idealne i w ogóle a tu buum Rita zamordowana przez Trinitiego ;/ Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 28 marca 2011 Opublikowano 28 marca 2011 Takie zakończenia to w życiu nie widziałem. Masakra Cytuj
MEVEK 3 552 Opublikowano 8 lutego 2016 Opublikowano 8 lutego 2016 Sezon gniecie jaja, ze hej ale jest male gvwno! A mianowicie, jak to jest możliwe, ze... przeczeszewując dom córki, policja nie natrafia na chociażby jedno zdjęcie podejrzanego - jej ojca. Wiedza juz, iz sa spokrewnieni, a mimo to w dalszej części sezonu, ziom wjeżdża sobie na komisariat i nikt nie wie, kim jest, poza Dexem. Luka w scenariuszu, albo celowe zagranie, żeby w zmorzyć apetyt W tym miejscu kończę dzisiejszy seans nie wiem, czy zasnę w ogóle.. Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 8 lutego 2016 Opublikowano 8 lutego 2016 Skończ 4 sezon i już nie kontynuuj. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 Jeszcze sezon nr 7 jest kosą. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 Tak w ogóle, skoro temat odżył na chwilkę, to apeluję ponownie - weźcie ogarnijcie te podziały, bo trochę przypał, że Dexter ma swój własny. Wejdzie jakiś świeżak i co sobie pomyśli, że tutaj Dexter na piedestale seriali jest trzymany Cytuj
MEVEK 3 552 Opublikowano 10 lutego 2016 Opublikowano 10 lutego 2016 (edytowane) Bardzo nie spodobała mi sie końcówka S04. Normalnie obrzydzenia dostałem - tego sie w ogóle nie spodziewałem.. Sponiewierała mną niesamowicie. Jak dojdę do siebie ide dalej z serialem. Mętlik w głowie. Edytowane 10 lutego 2016 przez MEVEK Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi