andyhhc 0 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 Tak więc, jak, że widzę temat o Chrono Trigger, to nie może też zabraknąc zbliżającego się wielkimi krokami arcydzieła SEGA (bynajmniej mam taka nadzieję). Jak na początek to gameplayem jestem zachwycony, nareszcie action RPG z prawdziwego zdarzenia. Link do filmiku: http://www.youtube.com/watch?v=JXD6I3KByjE Co o tym sądzicie? Cytuj
Enkidou 300 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 Co o tym sądzicie? Awesome fuckin wowsome. Także czekam na PS Zero. Jestem zainteresowany tą grą od czasu tegorocznego TGS. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 Bez wątpienia - wizualnie najbardziej zaawansowana gra na DS'a (prawdopodobnie), framrate póki co stabilnie wygląda a i jakość dźwięków niezgorsza (pewnie na devkicie odpalane, nie na samym DS'ie , więc ja proponuje sytuacje troche schłodzić ... a muzyka to już trrragedia). Z chęcią zagram w taką młóćkę na DS'ie, mimo że serii nie trawię. Cytuj
andyhhc 0 Opublikowano 25 listopada 2008 Autor Opublikowano 25 listopada 2008 Właśnie framerate.... to jest to o co mam największe obawy, co do muzyki to ujdzie. Ponoc będzie możliwośc grania przez wi-fi, co niewątpliwie jest ciekawym rozwiązaniem. Ja osobiście i tak nie pogram w to z nikim, bo w mojej okolicy to nikt DS'a nie posiada tak więc bida. Premiera w Kraju Kwitnącej Wiśni za miesiąc, więc na europejskątrzeba będzie jeszcze poczekac... Mimo to, zacieram ręce i czekam! Cytuj
Enkidou 300 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 (edytowane) To, czy oprawa A/V ulegnie jakimś cudem regresowi jest dla mnie akurat kwestią drugorzędną, więc nie muszę się schładzać. PS0 ma o wiele ciekawsze ficzery w zanadrzu, a nie wszystko jeszcze chyba ujawniono. Ja osobiście i tak nie pogram w to z nikim, bo w mojej okolicy to nikt DS'a nie posiada tak więc bida. Onrine. ; ) Edytowane 25 listopada 2008 przez Enkidou Cytuj
Gość coopa Opublikowano 26 listopada 2008 Opublikowano 26 listopada 2008 (edytowane) Edytowane 25 czerwca 2011 przez coopa Cytuj
Enkidou 300 Opublikowano 26 listopada 2008 Opublikowano 26 listopada 2008 A choćby online. ; ) Mogę sporządzić później listę informacji o grze jeśli ktoś jest tym zainteresowany (sam dla siebie tego robić nie będę), bo teraz mam trochę związane ręce. Sega ma duże nadzieje związane z PS0, zwłaszcza po sukcesie Phantasy Star na PSP. Jakiś czas temu stwierdzili nawet, że to ich najważniejsza gra na końcówkę roku. Cytuj
Gość coopa Opublikowano 26 listopada 2008 Opublikowano 26 listopada 2008 (edytowane) Edytowane 25 czerwca 2011 przez coopa Cytuj
Enkidou 300 Opublikowano 26 listopada 2008 Opublikowano 26 listopada 2008 Myślę, że z Segą nie jest aż tak źle. Valkyria Chronicles, Phantasy Star Portable, podjęli współpracę z Platinum Games, z Image Epoch, dzisiaj 428 dostało 40/40 w Famitsu. Aż tak bardzo się chyba nie zatracili jeszcze niezależnie od tego czy chodzi o działalność jako producent czy wydawca. Believe! ; ) Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 26 listopada 2008 Opublikowano 26 listopada 2008 Co to w ogóle jest 428? Cytuj
andyhhc 0 Opublikowano 27 listopada 2008 Autor Opublikowano 27 listopada 2008 Ja bym chciał by to dobry hack n' slash wyszedł z konkretną fabułą i dużą ilością ekwipunku.... Marzenia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi