Berion 207 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 Jako, że ostatnio często mi się zdarza przyciąć w 'jedynkę' - i aby tym samym nieco odświeżyć sobie grę, postanowiłem pozmieniać bitmapy, poprzestawiać niektóre obiekty i przetłumaczyć grę (bez dubbingu ofkoz ). Zastanawiam się też nad jakimś hard modem HUDa. Poszukuję osób chętnych do potestowania trochę i kogoś z XDK na pokładzie (screeny ;] - od biedy z kartą TV w kompie). Interesuje mnie również opinia fanów Halo, szczególnie tych ortodoksyjnych, na temat zmian w gameplay'u - tych które zaszły i tych które mogłyby zajść + Wasze podejście do tego typu wynalazków. Dwa screeny (nędzne bo wykonane moim boskim aparatem...): Mała reklama portalu: ;] http://pcrh.xtea.info/forum/ Cytuj
Goldi69-PL- 0 Opublikowano 1 grudnia 2008 Opublikowano 1 grudnia 2008 mogl bys poprawic laga przy srzelaniu z bazoki w podskoku w momecie jak sie odwracasz, oraz poprawic kod sieciowy zeby nie bylo lagersow grajac w sieci Cytuj
Berion 207 Opublikowano 2 grudnia 2008 Autor Opublikowano 2 grudnia 2008 Nie znam nikogo z drugim Xbox'em - no chyba, żeby szarpnąć przez XLinkKai, ale to już co innego - i ewentualne lagi to nie problem po stronie kodu gry. ;] Co do Rocket Launchera to byłoby to ustawienie globalne (chyba), czyli dla wszystkich broni. Cytuj
Goldi69-PL- 0 Opublikowano 6 grudnia 2008 Opublikowano 6 grudnia 2008 powiem krotko: nie da sie poprawic gry doskonalej Cytuj
Flaha 25 Opublikowano 8 grudnia 2008 Opublikowano 8 grudnia 2008 Hehe Goldi dobrze prawi, nalać mu vodki ! Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Opublikowano 12 sierpnia 2010 (edytowane) Dość stary temat ale... Jestem bardzo ciekaw czy autor się nie poddał własnemu pomysłu ponieważ jestem zdolny w pewien sposób pomóc. Niestety nie jestem w pisaniu gier dobry ale mam podobne ambicje oraz plany i jest bardzo duża szansa na spełnienie tego na co wszyscy czekają nawet wydania tego na xbl. Edytowane 12 sierpnia 2010 przez Salwador Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi