elvis004 290 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 mnie zaraz szlak trafi ze sciaganiem updatu zapiolem do sieci 3 o 18 mamy teraz 20 a ja mam 58 %. Mam neo 6mb demka i cala reszta z ps store zasysa adekwatnie szybko dla 6mb czyli jak dla mnie po przejsciu z 1 mb jak mocny odkurzacz, problem pojawia sie przy wszelakich updejtach czy to gier czy wlasnie FW sciaga sie jakbym mial 128 kb lacze qwa. Przykladowo demko z ps store o wadze 1gb sciaga sie w +/- 1h za to up do killzona wczoraj o wadze 32 mb 45 min noz qwa. Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Dlatego lepiej ściągnąć przez stronę www ;] Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 (edytowane) elvis - ja wiem że to pewnie nie wina PS3 ale konsole masz cały czas tą samą? Jeśli tak... Wywal JĄ!!! UP2: (20:00): Niestety Sony zwaliło (albo coś u mnie). Sortowanie listy przyjaciół jest skopane: By Name: Aktywnych rozwala po całej liście alfabetycznie (miesza ich z nieaktywnymi - a nie jak było do tej pory aktywni alfabetycznie a potem nieaktywni alfabetycznie...) By Status: Układa wg. kolejności kto ostatnio był aktywny Mam nadzieje że tylko u mnie tak jest Ktoś jeszcze tak ma? Edytowane 2 kwietnia 2009 przez Kyo Cytuj
Emet 1 087 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Wszyscy tak mamy i ubolewamy nad glupota kogos z Sony, kto na to wpadl.. <_< Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 (edytowane) Zauważyłem że przy ściąganiu podają "Minutes Left" (niestety tylko w PSS gdy nie używamy Download in Background) Wcześniej tego chyba nie było. Edytowane 2 kwietnia 2009 przez Kyo Cytuj
czapa 655 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Z polskiej strony Sony ściąga mi się 30 kb/s, to jakiś żart jest. Przez konsolę to już wolę nie pisać. Co się dzieje Cytuj
elvis004 290 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 wiedzialem kyo, ze znowu mi napiszesz zeby wywalic 3, ale powiedz mi gdzie ja teraz kupie nowa 60 ? wracajac do tematu sciagania fw od 62 % zlecialo w kilka sekund. A tak na marginesie pogralbym na PS2 Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 cenzura w text chacie to parodia cenzuruje słowa "zob" itp po jakiemu to niby jest przekleństwo czy coś obraźliwego? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 (edytowane) "PIS" także - atak na braci Kaczyńskich LOLOLOL Dzisiaj tak dla jaj z Moralesem sprawdzaliśmy: Phil Harrison, Ken Kutaragi, Xbox i Uwe Boll nie mają cenzury Edytowane 2 kwietnia 2009 przez Kyo Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Wczoraj to było testowane... Cenzura doprowadza mnie do szaleństwa... Czasami zwykłe słowa są cenzurowane, jak panties, czy nie wiem... Znaleźliśmy z chłopakami kupę tego, nawet ballsack jest ocenzurowane xD... +limit 34 znaków. Chyba ten FW naprawdę na 1 kwietnia dali, żeby z nas jaja sobie zrobić. Cytuj
Kris Blake 40 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Opublikowano 10 kwietnia 2009 No dokładnie ta cenzura to jakiś żart jest . A niektóre słowa to nawet cholera wie czemu ocenzurowane są. 34 znaki już przemilczę. Zresztą ciekawe czy ktoś tego czata będzie w ogóle używał. Myślę, że wątpię . Już wolę znaki dymne... Cytuj
Guti 2 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Opublikowano 10 kwietnia 2009 No mi ostatnio się bardzo przydał czat, ale ta cenzura to jakieś nieporozumienie Słowo tata jest nawet cenzurowane.... W prywatnych wiadomościach nie ma tej cenzury. Co im przeszkadza ten czat... I jeszcze ta mocno ograniczona ilość znaków n/c Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 10 kwietnia 2009 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Chat godny XXI wieku i najpotężniejszej konsoli na rynku :ban: Cytuj
Montray 0 Opublikowano 14 maja 2009 Opublikowano 14 maja 2009 Ktos aktualizowal juz ?? Wszystko wporzadku ?? Cytuj
collins 111 Opublikowano 14 maja 2009 Opublikowano 14 maja 2009 Ja już zainstalowałem i nie widać większych różnic. Podobno porównywanie trophies się szybciej wczytuje, ale jeśli nawet to minimalnie. Cytuj
raVen20 1 Opublikowano 14 maja 2009 Opublikowano 14 maja 2009 Eh mam jakiś problem konsola mi się zawiesza po tym nowym firmware, ma ktoś podobny problem? Cytuj
Guti 2 Opublikowano 14 maja 2009 Opublikowano 14 maja 2009 (edytowane) Nic takiego się nie dzieję u mnie. Przywróć ustawienia domyślne w konsoli może? Jak tak dalej będzie, to pewnie będziesz musiał użyć recovery menu i update ponownie wykonać. Ostatnio konsola mi się wieszała w przeglądarce ( przed tym FW 2.76), ale usunąłem trochę niepotrzebnych rzeczy z dysku, wyczyściłem ciasteczka w przeglądarce i pomogło. Edit: Swoją drogą, kiedy doczekamy się czatu głosowego w grach ? ;/ Edytowane 14 maja 2009 przez Guti Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 20 maja 2009 Opublikowano 20 maja 2009 moze komus sie przyda http://pl.wikipedia.org/wiki/Firmware_w_ko...i_PlayStation_3 Cytuj
McDrive 3 094 Opublikowano 21 maja 2009 Opublikowano 21 maja 2009 Mam i jak na razie jedyna roznica to to, ze PS3 zawiesila mi sie raz w czasie przegladani stron WWW Cytuj
Guti 2 Opublikowano 24 czerwca 2009 Opublikowano 24 czerwca 2009 Fascynujący update się szykuję. 2.80 Poprawia jakość odtwarzania niektórych formatów Playstation 3. Na innej stronie gdzie nastąpił przeciek można przeczytać, że będzie szybsze XMB oraz system wczytywania trofeów ulegnie poprawie. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 24 czerwca 2009 Opublikowano 24 czerwca 2009 nowy frimware już dostępny-trzeba wymusić jego ściąganie po przez wybór system update w menu.Zatem do logowania do PSN nie jest wymagane jego ściąganie dlatego ja narazie go nie ściągam i poczekam na opinie czy warto Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 24 czerwca 2009 Opublikowano 24 czerwca 2009 Ściągaj Ficuś, nie bój żaby Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 24 czerwca 2009 Opublikowano 24 czerwca 2009 (edytowane) nowy frimware już dostępny-trzeba wymusić jego ściąganie po przez wybór system update w menu.Zatem do logowania do PSN nie jest wymagane jego ściąganie dlatego ja narazie go nie ściągam i poczekam na opinie czy warto No właśnie - bądź naszym betatesterem! Zakładam że "usprawnili" działanie XMB i paru innych rzeczy których nie widać i po którym to znów parę PS3 odpłynie do serwisu (ironia mode on ) Edytowane 24 czerwca 2009 przez Kyo Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 24 czerwca 2009 Opublikowano 24 czerwca 2009 o wlasnie, jak to jest z tym - jak się zepsuje konsla przez soft, to sony naprawia to za free, tak? chodzi mi tylko, jak juz jest po gwarancji Cytuj
McDrive 3 094 Opublikowano 24 czerwca 2009 Opublikowano 24 czerwca 2009 o wlasnie, jak to jest z tym - jak się zepsuje konsla przez soft, to sony naprawia to za free, tak? chodzi mi tylko, jak juz jest po gwarancji Nie licz na to. Ciekawe jak udowodniłbyś im to, że popsuła się z powodu nowego FW. A te padające PS3 po wgraniu nowego FW to moim zdaniem niezły mit i tyle <_< Jak PS3 będzie chciała "paść" to i tak padnie, czy wgrasz nowy FW czy też nie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi