Rybok23 0 Opublikowano 19 listopada 2009 Opublikowano 19 listopada 2009 Ściągłem update'a 3.10 z kompa bo na ps3 muli mi przez wii-fi i gdy wrzuciłem go do ps3 wogóle go nie widzi przy opcji aktualizacji !!! strasznie mnie takie cos w.... thx za szybką odp Cytuj
Gość Opublikowano 19 listopada 2009 Opublikowano 19 listopada 2009 Wrzuć go od odpowiedniego folderu, bo z pewnością tego nie zrobiłeś. Jak nie wiesz jak, to poszukaj. Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 19 listopada 2009 Opublikowano 19 listopada 2009 Szkoda tylko, że tłumaczenie jest strasznie nieprofesjonalne - jak można było przetłumaczyć 'Signed in' jako 'Wpisałeś się'... Bo signed in to cos trochę innego niż loged in, które to występuje na początku gdy logujemy się do profilu! Cytuj
Rybok23 0 Opublikowano 19 listopada 2009 Opublikowano 19 listopada 2009 Nazwałem foldery dokładnie tak bo ukośników nie da rady: Ps3 Themes Ps3 Update Photo Music nic nie pomogło musze z ps3 ścągnąć update Thx za pomoc Cytuj
Kimari 0 Opublikowano 19 listopada 2009 Opublikowano 19 listopada 2009 u mnie dwie tragedie... lecimy... zupdejtował sie, turn off konsola... wracam jest na off odpalam.... WoW dziala widze ze ktos se zmienil kolor belki, tez chce.. klik klik zupdejtowaly mi sie trofea z ktorymi mialem problem od 4 dni... zmienilem kolor obejzalem zdjecia... fajnie lepiej widac. odpalalem konsola i gasilem dla AXNa, ale sie nie pojawialo, dopiero po zmianie jezyka na polski, wskoczylo Pobawilem sie AXem .... lipa ogolnie ... ok posprawdzalem reszte wpisalem FaceBooka... ok no to gramy dalej Od tygodnia ciupie w Potapoi Ostatnie dwie plansze do zdobycia wszystkich gwiazd i wskoczy mi trofeum Złoto e.e. przecież to było by zbyt proste... Gram skacze hamuje przyspieszam, kryzysowe sytuacje na ekranie a Gra robi co XD zwiechy i plum zaczynam od czekpointa o.O Pykam w Potapoi tyle czasu i nic sie nie działo z rozgrywką, teraz zwiechy w losowych sytuacjach, nigdy dwa razy w tym samym miejscu (co by jeszcze latwiej nie bylo) zdobylem gwiazdy ........ trofeum nie wpadlo...... Ide do arkade tam mam do przejscia jedna plansze jeszcze i wskoczy mi brąz za zdobycie w 5 planszach wszystkich Kwadratow jak konsola zobaczy drugie trofeum to moze zaliczy mi i tamto złoto ......... pomyłka. żadne trofeum nie wpadlo. A przejscie 5 planszy (ruchome platformy, skakanie, skakanie zero wytchnienia) To bylo przezycie... pogryzlem sobie wargi a serce pod gardlem jak spadlem na drugiej od konca platformie bo obraz zawisnął... i to nie na 0,5s ... conajmniej 1,5 .... pomyslalem ze zwiecha trwala... i w tym momencie ruszylo i spadlem w pisdu. Co Teraz, nie gralem w reszte gier... boo ... mam nerwy, dzis juz nie gram... zmęczyłem sie. Powiedzcie mi co sie dzieje z trofeami ktorych konsola nie zalicza ? resetowalem i odpalalem konsole jeszcze raz i gre znow i nic, przeszedlem 1 tak dla checy ale tez nie wpadlo to złotko.... no i co teraz ha a jak zrobic reszte jak Potapoi przestal byc grywalny XD przeciez nie bede caly czas liczyl na fuksa, ta gierka i tak mi niszczyla nerwy bez tych problemow... ale chociaz wczesniej to lubiłem.......... Teraz już nie Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 19 listopada 2009 Opublikowano 19 listopada 2009 wydaje mi się, że instalacja gier odbywa się dużo szybciej Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 20 listopada 2009 Opublikowano 20 listopada 2009 (edytowane) Nazwałem foldery dokładnie tak bo ukośników nie da rady: Ps3 Themes Ps3 Update Photo Music nic nie pomogło musze z ps3 ścągnąć update Thx za pomoc duże litery mają znaczenie Edytowane 20 listopada 2009 przez ziemia1 Cytuj
Square 8 600 Opublikowano 20 listopada 2009 Opublikowano 20 listopada 2009 Jak ktoś opuszcza czat tekstowy to jest wyświetlany odpowiedni komunikat. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 20 listopada 2009 Opublikowano 20 listopada 2009 Dalej nie aktualizują mi się trofea, eh. Od dwóch tygodni zawiesza mi się synchronizacja w okolicach 20 %. Cytuj
Hajdziu 1 Opublikowano 20 listopada 2009 Opublikowano 20 listopada 2009 Dalej nie aktualizują mi się trofea, eh. Od dwóch tygodni zawiesza mi się synchronizacja w okolicach 20 %. Mi od kilku tygodni wyskakuje błąd na 10 %. Na innym forum przeczytałem, żeby spróbować rano-niby mniejsze jest wtedy obciążenie serwerów. Rzeczywiście-trwało to z parę minut, ale zsynchronizowały się trofea. Cytuj
Danonek 2 Opublikowano 20 listopada 2009 Opublikowano 20 listopada 2009 Zainstalowałem nowy soft. Obadałem Axn który jest totalną klapą.... nie dość, że nic nie ma ciekawego to jeszcze jakość do dupy... Polskie menu spr w 3m i wróciłem do ang. Co do synch trophy to trzeba klepać do skutku. Idzie cholery przy tym dostać ale w końcu wchodzą... Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 20 listopada 2009 Opublikowano 20 listopada 2009 Nie wiem o co te pretensje względem języka polskiego w konsoli. To, że jedno czy dwa wyrażenia nie brzmią po polsku tak naturalnie jak po angielsku to nie powód by wieszać psy na polonizacji XMB. W końcu w samochodzie też wolimy jak komputer wyświetla (czy mówi) nam dane informacje w języku polskim niż w angielskim czy nie daj Boże niemieckim hehe. Teraz jak wpadnie do mnie młodszy kuzyn to nie będzie miał problemów z obsługa nawet bardziej specjalistycznych opcji w XMB. No i w końcu mogę sie zalogować z konsoli własnym nickiem na naszym forum Cytuj
RON!N 2 Opublikowano 20 listopada 2009 Opublikowano 20 listopada 2009 No właśnie jestem po wczorajszym głębszym przeanalizowaniu nowego FW o numer 3.10. Język Polski jest już dostępny ale czy naprawdę jest potrzebny do szczęścia? Menu PS3 zawsze było dość przejrzyste a angielski był na naprawdę podstawowym poziomie którego w dzisiejszych czasach każdy powinien znać. No ale fakt faktem że Sony Polska w końcu dociągnęła temat do końca. W prawdzie XMB dla PSP i PSStore wciąż jest po angielsku (i w sumie to bardziej wymaga polonizacji niż menu konsoli) ale liczę że w niedalekiej przyszłości coś się zmieni. Facebook mnie zbytnio nie interesuje więc się nie będę na ten temat wypowiadał. AXN. A właściwie materiały wycięte z AXN'a to chyba tylko jakaś interaktywna reklama. Jeden film (xXx z polskim lektorem) w jakości YouTube'a to lekka kpinka. Pomysł fajny ale realizacja już troszkę nie wyszła. No to nie jest telewizja bo kanał nie jest nadawany na żywo. Innymi słowy FW przydatny chyba tylko dla nas bo wprowadza język rodzimy i to wszystko... Cytuj
Berion 207 Opublikowano 20 listopada 2009 Opublikowano 20 listopada 2009 Nie wiem o co te pretensje względem języka polskiego w konsoli. To, że jedno czy dwa wyrażenia nie brzmią po polsku tak naturalnie jak po angielsku to nie powód by wieszać psy na polonizacji XMB. Nie chodzi o to, że nie brzmią naturalnie tylko, że w ogóle nie brzmią po Polsku. Ale to jak sądzę poprawią to, kiedyś. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 20 listopada 2009 Opublikowano 20 listopada 2009 Ściągłem update'a 3.10 z kompa bo na ps3 muli mi przez wii-fi i gdy wrzuciłem go do ps3 wogóle go nie widzi przy opcji aktualizacji !!! strasznie mnie takie cos w.... thx za szybką odp Zrób na Pendrive folder UPDATE i tam wsadź plik z aktualizacją... Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 20 listopada 2009 Opublikowano 20 listopada 2009 Dalej nie aktualizują mi się trofea, eh. Od dwóch tygodni zawiesza mi się synchronizacja w okolicach 20 %. Mi od kilku tygodni wyskakuje błąd na 10 %. Na innym forum przeczytałem, żeby spróbować rano-niby mniejsze jest wtedy obciążenie serwerów. Rzeczywiście-trwało to z parę minut, ale zsynchronizowały się trofea. OK, dzięki za radę spróbuję w weekend. Cytuj
Gość RejdenForce Opublikowano 20 listopada 2009 Opublikowano 20 listopada 2009 Dobre to 3.10... Rozłącza mi pada i działa tylko na kablu...resetowałem ustawienia i nie działał pad dalej...a chwile później sam się połączył z konsolą U brata identyczna sytuacja. Może 3.10 nie lubi slimów? A i zwiechy mam teraz jakoś czesto przy śmiganiu po menu lub trofeach. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 20 listopada 2009 Opublikowano 20 listopada 2009 na mojej slimce dziala bez problemu. 0 zwiech. a gram w Bete bc2 caly dzien Cytuj
TAILOR 9 Opublikowano 20 listopada 2009 Opublikowano 20 listopada 2009 Nie wiem co oni porobili z tą przeglądarką, ale nie działa mi część filmików która z poprzednim oprogramowaniem chodziła bez problemu. Cytuj
Emet 1 087 Opublikowano 20 listopada 2009 Opublikowano 20 listopada 2009 Jeśli używacie klawiatury z PS3 (USB lub BT) to można teraz też ustawić polską klawiaturę w ustawieniach akcesoriów. Teraz można normalnie pisać polskie znaki z Alt+litera Cytuj
prymek 9 Opublikowano 20 listopada 2009 Opublikowano 20 listopada 2009 (edytowane) Gratulacje dla Sony za nowy Firmware po aktualizacji same problemy nie mogę się połączyć z PSN akurat sobie w bete BC2 chciałem pograć więc super. Nie mam opcji z AXN konsola zaczęła łapać zwiechy, ma jakieś problemy z połączeniem się z padem, żeby ją wyłączyć to pare razy musiałem przycisku z tyłu użyć bo zero reakcji, mam PS3 60. Same plusy normalnie Edytowane 20 listopada 2009 przez prymek Cytuj
VVV 0 Opublikowano 21 listopada 2009 Opublikowano 21 listopada 2009 (edytowane) W czwartek wieczorem wreszcie zakupiłem PS3 (Slim 250 GB). Dzisiaj zachciało mi się aktualizacji firmware do 3.10 (przez pendrive) - od tego czasu pad działa mi tylko przez kabel, a pilota nie mogę w ogóle zarejestrować. Wie ktoś czy mogę to jakoś naprawić? Pomocy Edit - po kilku resetach konsoli wszystko zaczęło działać. Tęsknie za PSX/PS2 - tam tylko wrzucało się płytkę Edytowane 21 listopada 2009 przez VVV Cytuj
poiuytr 12 Opublikowano 21 listopada 2009 Opublikowano 21 listopada 2009 a gdzie moge sobie ustawic kolor taki jaki widac we friends 1 Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 21 listopada 2009 Opublikowano 21 listopada 2009 Gratulacje dla Sony za nowy Firmware po aktualizacji same problemy nie mogę się połączyć z PSN akurat sobie w bete BC2 chciałem pograć więc super. Nie mam opcji z AXN konsola zaczęła łapać zwiechy, ma jakieś problemy z połączeniem się z padem, żeby ją wyłączyć to pare razy musiałem przycisku z tyłu użyć bo zero reakcji, mam PS3 60. Same plusy normalnie Tez mam werrsje 60GB. Jak na razie 0 problemow. 1 Cytuj
Square 8 600 Opublikowano 21 listopada 2009 Opublikowano 21 listopada 2009 a gdzie moge sobie ustawic kolor taki jaki widac we friends Wejdź w swój profil w zakładce Friends. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi