Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

w moim odczuciu dziala duzo szybciej niz poprzednia wersja, no i niektore strony co sie wczesniej kaszanily teraz wyswietlaja sie prawidlowo (np. ppe, google). fejsbuka nie uzywam na ps3 to nie wiem co tam dolega a yt to zostaje tylko odpalic w wersji xl bo normalna to faktycznie tandeta

ps. moze nawet spoilera sie bedzie dalo podejrzec na forumku hehe moze ktos od razu sprawdzic

spoiler

Edytowane przez vip77
  • Minusik 1
Opublikowano

Niby ulepszona.. ale jednak lipnie. Z jednej strony jest kompatybilna z większą liczbą stron i te wczytują się szybciej. Z drugiej jeszcze częściej łapie "przymuły" na kilkanaście sekund, podczas których nie da się przewijać strony itp. Ogólnie nadal jest to dla mnie niezrozumiałe, że przeglądarki na telefony z Androidem chodzą szybciej i obsługują strony lepiej niż to, co mamy na PS3...

Gość szpic
Opublikowano

Wy tu nie ciagle patrzycie na ta przegladarke a nie zauwayzliscie nowej super funkcji. Wreszcie czas sam sie moze synchronizowac i ustawiac poprawna godzine :D

Gość Orson
Opublikowano

ja nie mogę z japoncami :/ robią update softu, który ma zreanimować trupa czyli przeglądarkę w PS3 ( która jest na poziomie internet explorera z 2006 roku)

no i zadziałało, teraz chodzi jak IE z 2007 roku. Żenua :/

Opublikowano

Przegladarka to tak jak przedmowca pisze ie 2007. Mniejsza z tym. Zamiast YouTube xl, zapraszam na www.ps3youtube.com . Po kliknieciu 2 opcji mozna sciagac na HDD konsoli w 720 i 1080p.

pozdra

• Plusik 4
Opublikowano

Z tego co widzę można ściągać tylko 480 i 720p. Filmiki z youtube online też prezentują się o wiele lepiej (240p w standardowej przeglądarce woła o pomstę do nieba). Dzięki za link, plusik się należy.

Opublikowano

Ja też uzywam ps3youtube od dawna i mimo kilku niedociągnięć jest całkiem nieźle. Czasem gorzej sprawuje się wyszukiwarka, nie działają w normalnej jakości filmy, które mają jaieś blokady na yt (np wiekowe) i nie da się przewijać poza poziom bufora.

@ up: Da się też ściągać filmy 1080p, tylko że oczywiście nie ma takich zbyt wiele.

Opublikowano

Dokładnie zapomniałem dodać, że 1080p to raczej teledyski z tego roku. Jak sie wezmie jakis materiał video przed rokiem 2012, to mało prawdopodobne, że będzie to Full HD. Jest za to LMFAO - Party Rock Anthem w 1080p :yahoo:

Opublikowano

Hmm, przeglądarka nie zawiesiła mi się od czasu aktualizacji ani razu. Przed aktualizacją zawieszała się nawet kilka razy na dzień. To duży postęp ;) Jednakże nie ma róży bez kolców - teraz czasem nie wczytają się wszystkie obrazki na stronie, co denerwuje przy przeglądaniu stron z duża ilością obrazków (fuskator:D). Dodatkowo przeglądarka łapie czasem 10-20s freezy, podczas których nic nie można zrobić.

Ogółem, jak dla mnie to update zdecydowanie na plus. Chociaż oczywiście wolałbym chrome'a :)

Gość Orson
Opublikowano

fakt, te freezy to jakaś pomyłka jest :/ , z tym, że ja nam ok 5 sek . Działa to wszystko lepiej ale NIE TEGO oczekuję od Sony, to dalej jest fuszerka

Opublikowano

To już było za czasów Resistance - wystarczyło Print Screen wcisnąć ale nie działa z każdą grą chyba że @dApo o coś jeszcze innego ma na myśli.

Opublikowano

To już jest od któregoś 3.xx. Niestety zależne od dewelopera danej gry czy zechciał implementować. Ja znam tylko dwie takie: Nail'd (przynajmniej jak był jeszcze betą) i Singularity.

XMB -> Photo -> i tam jest stosowna opcja. Natomiast pierwsze słyszę, że działa print screen z klawiatury. :)

Opublikowano (edytowane)

Działa na 100% jeszcze w MGO. W Singlu MGS4 chyba też (dokładnie nie pamiętam - wieki temu to było).

Z tym że już nie pamiętam czy przypadkiem Snake'a / kierowaną postać trzeba było wyposażyć w kamerę - taki smaczek ^^.

Lub jeśli ktoś nie ma klawiatury można było podpiąć drugiego pada i i nacisnąć R1 ;)

Edytowane przez Kyo
  • 2 tygodnie później...
Gość slavssn
Opublikowano

Panowie, mam pytanie. Brat ma PS3 z CFW 3.55 i od pewnego czasu namawiam go na powrót na jasną stronę mocy. Czy jest to w ogóle możliwe? Oczywiście w grę wchodzi kasacja całego syfu z dysku, z profilami i trofeami włącznie. Czy można jeszcze odzyskać pełną funkcjonalność konsoli (najnowszy soft, gra przez sieć itd.)? Dla informacji dodam, że mowa o PS3 Slim 250 GB.

Gość _Milan_
Opublikowano

Nie ma najmniejszego problemu, czyscisz konsole, i nieodwracalnie ( na razie) po prostu robisz upgrade firmwareu.

Opublikowano

Po najnowszej aktualizacji zeby ogladnac filmiki z Gametrailers na ps3youtube.com trzeba sciagnac na dysk. Czy wie ktos jak ustawic zeby ogladac bez sciagania tak jak bylo kiedys?