c0ŕ 4 834 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 (edytowane) na minus: przeglądarka cały czas wylogowywuje mnie z zalogowanych stron :confused: na plus: trofea - wreszcie ukryję to szpetne 0% w pinball arcade, pobieranie automatyczne bez plusa (mam plusa ze składki z kolegą) Edytowane 2 Października 2013 przez c0r Cytuj Odnośnik do komentarza
vip77 237 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 zeby ukryc konretne trofea musimu miec ustawiony tryb online Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Ok, ale jak ukryję jakieś trofea, to czy mój level ogólny będzie mniejszy? Od dawna marzyłem, by pokasować jakieś lipne gry z tej listy. Doszedłem nawet do wniosku że wszystko do 4%, pokasuję , a teraz niby to wprowadzili w firmware, ale nie wiem czy to do końca tak działa, jakbym chciał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 (edytowane) Ale tego się nie kasuje, tylko ukrywa i chyba tylko przed innymi. Szczerze powiedziawszy to nie widzę w tym większego sensu. Powinno się dać fizycznie wykasować z indeksu dany zestaw trofeów, ale tego Sony nie umożliwia nawet na debug kitach (niby się usuwa bo fizycznie kasowany jest cały NPWR dla danego zestawu, ale w indeksie jest dalej, tyle że ukryty). Prawdopodobnie ze względów marketingowych (ikonka gry na liście przy porównywaniu z innym graczem jest formą reklamy). Pamiętam jak kiedyś ściągnąłem demo Super Stardust. Deweloperzy popełnili błąd i demo rejestrowało swój zestaw trofeów (a tego niewolno robić, nie wiem jak to mogło przejść przez kontrolę jakości...). Gry nigdy nie kupiłem, a w demie trofeów zdobywać nie można. I utknąłem z 0% kukułczym jajem... Edytowane 2 Października 2013 przez Berion Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 075 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Podobnie jest/było z demem Wipeouta. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 296 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Po upgrade Firmware do 4.60 DualShock 4 działa z PS3 http://www.product-reviews.net/2014/07/01/ps3-4-60-secret-feature-for-dualshock-4/ Cytuj Odnośnik do komentarza
TheMajster1337 0 Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca Troche zakurzony temat, ale mam pytanie. Czy wkladajac do PS3 Fat sformatowany dysk, to czy daloby sie na nim zainstalowac z pendrive firmware starszy niz jest aktualnie na konsoli? Moja konsola ma 4.91, a ja chcę zainstalować 2.50. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi