jan szabrownik 0 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 dla tych wszystkich którym nie działa muza w XMB, trzeba w przestwić wyjściową częstotliwość, która jest podczas odtwarzania muzyki Settings -> Music Settings -> Output Frequency -> 48kHz jeżeli jest 44.1/88.2/176.4 kHz to konsola nie wejdzie do XMB podczas odtwarzania muzyki, być może jest to gdzieś opisane, ale ja znalazłem to sam po tym jak zobaczyłem że jednym działa a drugim nie Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 Wielke dzieki stary ! Ta banda pokemonow zaplaci mi za to, zaplaci mi co do grosza za to (pipi) a nie firmware ! Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 kur.wa jacy tam debile technicy muszą siedzieć w sony by kur.wa przy jednej frekwencji dało się wyjść do xmb a przy drugiej nie...Cell nie wyrabia?! Tak to jest jak za wszystkie główne sprawy w Sony(soft,marketing,reklama itp) odpowiadają staruchy w krawatach,którzy pewnie na żywo nigdy nie grali na ps3,zamiast wyłapywać graczy z kwalifikacjami Cytuj
Gerath 2 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 (edytowane) Ot se nowy firmware ni mnie ziębi nie grzeje. Jedyne na co czekałem to zmiana położenia wskaźnika baterii i informacji o nowych messagach no i jest . Jakoś nigdy nie przywiązywałem wielkiej wagi do firmwaru. Edytowane 1 września 2009 przez Gerath Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 Wszystko ok ale ikonki sa za duże moim zdaniem, już wcześniej je dobrze widziałem a teraz to chyba lekka przesada, powinna być opcja zmiany wielkości. Charakterystyczne belki na kumplach z listy są na plus, gdyz wcześnej przy jaśniejszych tapetach mało było widać Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 hmmm moim zdaniem ikonki sa tej samej wielkosci... Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 No zdecydowanie, teraz jest cos blizej do wersji SD ale w wersji HD . CoATI - A jaki masz ekran ?, ja mam 40'calowke i wierz mi roznica widoczna juz po jednym spojrzeniu. Wczesniej bylo tak ze ekran w full HD pokazywal wszystkie ikony XMB w poziomie, teraz juz nie. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 w sumie to macie racje ;] nie zauwazylem tego wczesniej xD Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 Pierwsze wrazenie niestety negatywne. Spokojnie mogli to wypuscic jako 2.9 badz cokolwiek. No chyba ze ukryte jest sporo rzeczy, ktorych my uzytkownicy nie widzimy a moga byc zaimplementowane przez producentow softu. Cytuj
Sanryu 0 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 Podoba mi sie wieksza czcionka, a i nowe logo PS3(Slim'kowe) przyjemne dla oka Fajnie takze, ze w prawym gornym rogu widac nieprzeczytane wiadomosci i nie trzeba "jezdzic" po friends'ach by po odejsciu od konsoli na pewien czas nie szukac nowych wiadomosci Cytuj
czapa 651 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 Niedawno zaktualizowałem i nie jest źle. Czcionka jest nieco większa natomiast ikony są raczej takie same. Friendslista jest trochę dziwna ale da się przyzwyczaić, nareszcie mogę przeczytać wiadomość "klikając" na osobę a potem na wiadomość od niej. Dobrze że nie ma information board bo mnie strasznie to denerwowało. Trochę za dużo ikon psn-u, nie wiem po co to dodali w dwóch miejscach? What's new również na plus. Reszty jeszcze nie testowałem. Cytuj
Gerath 2 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 Dobrze że nie ma information board bo mnie strasznie to denerwowało. - przecież dało się go wyłączyć Cytuj
czapa 651 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 Dobrze że nie ma information board bo mnie strasznie to denerwowało. - przecież dało się go wyłączyć Hehe, nawet nie wiedziałem. Co nie zmienia faktu że dobrze że go nie ma Cytuj
Seifu 46 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 (edytowane) ogólnie to zauważyłem że information board zniknął w Europie a w USA jest nadal... Czyżby stwierdzili, że Europejczycy "i tak nie czytają newsów wiec po co im to" ? Edytowane 1 września 2009 przez timo86 Cytuj
Emet 1 087 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 (edytowane) Information board niby nie ma ale ciekawe czy tylko chwilowo. W USA jest i nie da sie go wylaczyc. Mozliwe, ze u nas jest tak samo, tylko chwilo nic nie wyswietlaja... Edytowane 1 września 2009 przez Emet Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 na kontach US w zakładce What's New jest filmik reklamujący PSN-chwalą się bezpłatnym online,video store i grami do kupienia w sklepie-są tam też fragmenty Gravity Crash i....Infamous.....ciekawe..... Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 (edytowane) Jak to się nie da wyłączyć? Poje.bało? Przecież to jest najbardziej niepasujący element ze wszystkich od początku istnienia XMB. Obstawiam że w US ktoś zabrał opcje wyłączania a zapomniał to z systemu usunąć - kto miał włączone to mu zostanie na "wieki", czyli do 3.10. information board w US jest zintegrowany z tą nowa belką w prawym górnym rogu ekranu i w miarę ok to wygląda.Nie zapomnieli tego wywalić bo jest to przebudowane i nijak przypomina poprzednie information board. ps. krytyka na szare belki w friendliście jest niesamowita,na ps blog napisano już grubo ponad 1000 postów.Jestem ciekaw kiedy odpowie Sony tzn. albo szybko wyda soft który to usunie albo przyzna się dlaczego to wprowadzili np. pokazywanie levelu trophy,skiny włączonej gry,premium avatary or coś w tym stylu. Edytowane 1 września 2009 przez Ficuś Cytuj
ubol 59 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 Szkoda że ten fw był obowiązkowy..., tamten był imo lepszy. Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 A co gorsze, nadal nie ma voice chatu in game. O_o Z resztą nawet bez gry, nie da się normalnie pogadać. No bo przecież normalnymi HS gadać się nie da. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 Z resztą nawet bez gry, nie da się normalnie pogadać. No bo przecież normalnymi HS gadać się nie da. To jakaś ironia czy po prostu ja nie rozumiem? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 z tymi normalnymi to chyba chodzi mu o takie 'przedwojenne' na jacki... Cytuj
rydziu87 5 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 ogólnie to nie wiem czym się tak przejmujecie? Update jak update, pełno badziewia wszędzie ale mnie to nie przeszkadza bo gram na konsoli a nie wędruję pe menu Cytuj
Guti 2 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 (edytowane) Widzę, że nikt nie podawał jeszcze linku do tego tematu z Afrika http://www.speedyshare.com/894949145.html Na pewno nie wszyscy mają konto na JP. Edit: Co za Fail :F Ten theme to jakiś chyba stary, i na pewno nie animowany. A tak btw. mam nadzieję, że w czwartek wrzucą jakieś nowe animowane tematy, nie tylko płatne. Edytowane 1 września 2009 przez Guti Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 jesli bedzie mozna je pobrac jak te afrika co dales w linku, to po co za nie placic na ps store?... Cytuj
Guti 2 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 jesli bedzie mozna je pobrac jak te afrika co dales w linku, to po co za nie placic na ps store?... Afrika jest za free Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi