Square 8 512 Opublikowano 22 września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 września 2010 Facebook Integration...? Na co to komu? Lepiej by było jakby poświęcili czas na rozwiązanie problemu z odtwarzaniem własnej muzyki z dysku. Jak nie będzie takiej opcji w nowym MotorStorm podczas gry online to ja dziękuję za takie update'y. To akurat zależy od twórców gry czy dadzą taką opcje, więc ewentualna wina nie leży po stronie FW. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 22 września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 września 2010 macie problem z dzwiekiem po tym up'ie? jak wlaczyłem sam&max ep1 to było troche trzasków i nie wiem czy to tak ma byc czy jest cos zwalone.... w shanku wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
ZakOnIck 22 Opublikowano 28 września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 września 2010 ja po aktualizacji mam lipe z GoW: collection zacząłem grać przed updatem i było wszystko ok przeszedłem pierwszą cześć gow'a bez problemów, teraz chciałem jeszcze raz machnąć żeby pucharki wszystkie zdobyć i zonk. Gra wiesza mi się na samym początku w momencie gdzie Kratos ma wskoczyć do statku Sprawdzałem kilka innych gier żadnych problemów tylko tu płyta w stanie idealnym więc to żadna przyczyna. Konsola wiesza się na amen tylko wyłączenie pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 28 września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 września 2010 dziwne bo własnie ukonczyłem gow2... jedynke przechodziłem jakos tak w trakcie szalenstw z update'ami. Cytuj Odnośnik do komentarza
ZakOnIck 22 Opublikowano 30 września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 września 2010 No więc cholera gow 2 też mi się zacina w jednym miejscu i zgon tylko wyłączenie z prądu pomaga. Tylko z gow collection mam takie cyrki reszta gier normalnie chodzi więc nie wiem co o tym myśleć, ale przed upem jedynkę normalnie przeszedłem bez żadnych zwiech Cytuj Odnośnik do komentarza
gigant84 2 Opublikowano 20 października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 października 2010 Witam! Nie mam podłączonej konsoli do internetu. W jaki sposób mogę wgrać nowy soft???? Skąd go pobrać? Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 20 października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 października 2010 z stron sony i przeczytaj instrukcje obslugi... Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 7 grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2010 Patch 3,55 na dniach: http://www.joystiq.com/2010/12/07/ps3-firmware-3-55-adds-a-security-patch/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 7 grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2010 juz jest. I z tego co pisza na necie zablokowali downgrade Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 7 grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2010 A co to jest "downgrade"? Pobrałem myślałem, że może dodali coś konkretnego. Gdzie się podziały te firmware wnoszące "coś". Gdzie jest cross chat... Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 7 grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2010 zejście z wyższego fw na niższy Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 7 grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2010 Gdzie się podziały te firmware wnoszące "coś".Gdzie jest cross chat... Dawno temu wraz z 3.21, nawet wcześniej... ;P fw 3.55 tymczasowo zablokował downgrade do 3.41 (tak jak na 3.50). Niestety. Downgrade to nie tylko zejście do 3.41, to przede wszystkim potężne narzędzie bo odpala konsolę w trybie serwisowym. Czyli np. jeśli ktoś złapał RSOD na 3.50 włącznie, może sobie konsolę sam naprawić w domu... Ale oczywiście sponsorowane serwisy dalej szerzą propagandę, że piractwo itp. bzdury. Kto do gier będzie się mumifikował na 3.41? Starych, to może, ale co z nowymi...? Cytuj Odnośnik do komentarza
Alien00 14 Opublikowano 12 grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2010 Witam,kupiłem świeżo PlayStation 3 i mam takie pytanie,czy aktualizując firmware mojej PS3 przez penndrive'a do wersji 3.55(ostatni update z 7 grudnia),czy w tym updacie zawierają się wszystkie poprzednie czy muszę każdy z nich ściągać osobno i instalować.W związku z tym mam drugie pytanie,czy muszę instalować wszystkie updaty od początku jakie powstały,czy mogę sobie na przykład wybrać który mi pasuje i go sobie ściągnąć.Bo po prostu nie każdy update jest dla mnie przydatny,nie zawiera funkcji które są dla mnie przydatne,więc czy można sobie wybierać,czy nie przejmować się tym i zainstalować wszystko jak leci,pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
fazzeer 15 Opublikowano 12 grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2010 Instalujesz tylko najnowszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 27 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2011 Nowy update 3.56: http://www.joystiq.com/2011/01/27/ps3-firmware-3-56-released/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 078 Opublikowano 27 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2011 Sony to są zwalone ryje... Już kilka aktualizacji z rzędu na zmianę zmieniają czcionkę w przeglądarce... Po co? teraz znowu dali tą cienką, gorzej widoczną <_< 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 27 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2011 Może wreszcie będę mógł użyć YouTube w wersji zwykłej, teraz okienko wyszukiwania przesłania mi przycisk szukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
dydel 16 Opublikowano 27 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2011 Oprócz tej czcionki dodało też jakieś zabezpieczenia "This is a minor update that adds a security patch." Jeszcze komentarz: this update bricks ps3s that have custom firmware on them. Czyżby SONY zaczeło ostrą walkę z piratami ?? :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 27 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2011 (edytowane) CFW dla 3.56 już jest to po pierwsze, a po drugie brickują sobie ludzie, którzy wgrywają wyższy OFW na niższy CFW. Także, znów cierpi zwykły użytkownik bo ani scenowiec, ani tym bardziej pirat nic sobie z tego nie robi. Jedyna jak dotąd walka z piractwem to walka na papierze i walka z rynkiem wtórnym... Coraz mniejszy szacunek mam do tej firmy. Edytowane 27 stycznia 2011 przez Berion Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 27 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2011 (edytowane) Zwykły użytkownik by sobie CFW nie wgrał... Anyway ponoć za oceanem jakieś problemy maja z pobieraniem i instalowaniem tego upa (z tego co na blogu ludzie tam wypisują), osobiście właśnie zainstalowałem bez najmniejszych problemów... idę sprawdzić te nowe fonty w przeglądarce lol. Edytowane 27 stycznia 2011 przez sakiu Cytuj Odnośnik do komentarza
ZakOnIck 22 Opublikowano 27 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2011 dziwna sprawa mi nie wyszukuje nowego FW mam 3.55 normalnie mnie łączy z PSN, a jak chce wymusić update to dostaję informację, że mam najnowszy FW i aktualizacja jest nie potrzebna. Na stronie sony też nie widzę żeby ten FW był do pobrania jest tylko 3.55 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaroS 289 Opublikowano 27 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2011 Mam pytanie IPLA doszła z tym upadatem czy ze wcześniejszym, bo dziś ją zauważyłem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 27 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2011 (edytowane) IPLA "doszła"między UP'ami FW. Parę dni temu się po prostu pojawiła ikona. Kolejny UP i jak widzę "masa" zmian... . Edytowane 27 stycznia 2011 przez Kyo Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 27 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2011 Nie sądzę, ponieważ na OFW 3.55 wielokrotnie łączyłem się z PSN i doszło mi to dopiero wczoraj, moje downloady dziwnie zwolniły, a przy wyłączaniu konsoli miałem ekran z samą tapetą przez dobre kilkadziesiąt sekund. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 27 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2011 (edytowane) Nie sądzę, ponieważ na OFW 3.55 wielokrotnie łączyłem się z PSN i doszło mi to dopiero wczoraj, moje downloady dziwnie zwolniły, a przy wyłączaniu konsoli miałem ekran z samą tapetą przez dobre kilkadziesiąt sekund. Czego nie sądzisz? Ja bawiłem się IPLA już dwa dni temu. Był nawet o tym news na ps3site -> http://www.ps3site.p...ach-sony/62686/ A downloady Ci zwolniły "jak co tydzień" po update PS Store... Edytowane 27 stycznia 2011 przez Kyo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi