septo 1 Opublikowano 27 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2011 po zainstalowaniu firmware przegladajac www ps3site pojawil sie blad i w trakcie czytania newsa o nowym firmware pojawila sie pusta wyszarzona strona. ipla jak wczoraj dzialala tak dzis w tym samym momencie serialu, po ok 20 minutach wyskoczyl blad 800xx801 (xx to dwie liczby nie pamietam dokladnie jakie) i nie umiem zobaczyc do konca 1. odcinku Szpilek na Giewoncie. Czy to tylko ja mam takie problemy? Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 27 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2011 (edytowane) Błąd z ps3site.pl pojawia się u mnie odkąd zmienili wygląd strony. Edytowane 27 stycznia 2011 przez SzczurekPB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 27 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2011 potwierdzam,błąd z ps3site jest już od dłuższego czasu i po prostu po zmienia lajoutu jakiś czas temu stronka stała się niekompatybilna. Ipla od momentu pojawienia się parę dni temu też czasem miewa problemy z losowym wywalaniem błędu przy oglądaniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fleya 0 Opublikowano 31 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2011 Witam, mam taki problem, że do dzisiaj nie pojawiła się w moim xmb ipla, firmware mam najnowszy, konsola caly czas podłączona do internetu przez wifi, a ipli jak nie było tak nie ma. Oczywiście mam konto zarejestrowane na Polskę, czy ktoś ma jakiś pomysł co może byc nie tak, że nie mam ipli? Z góry dziękuję za wszelkie sugestie i pomoc. Pozdrwiam Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 31 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2011 A mieszkasz w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 31 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2011 Prawde mowiac nie powinno to miec znaczenia - po zalogowaniu na konto z UK mamy ikonke z ich inna usluga (juz nie pamietam jaka, bo dawno to sprawdzalem, chyba BBC jakies), tyle ze nie mozna z niej korzystac (po odpaleniu pojawia sie informacja ze usluga jest niedostepna w naszym regionie, czy cos takiego). Cytuj Odnośnik do komentarza
Fleya 0 Opublikowano 1 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2011 A mieszkasz w Polsce? Tak, mieszkam w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 1 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2011 (edytowane) FW w jakiej masz wersji? 3.55/3.56? No to musi być. Swoją drogą to Ci zazdroszczę, ja tego syfu nie chce mieć w menu... Edytowane 1 lutego 2011 przez Berion 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 512 Opublikowano 1 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2011 Jak wchodził AXN to też kilka osób nie miało odpowiedniej zakładki od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 953 Opublikowano 1 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2011 A ja z tej ipli często korzystam. Wczoraj z nudów obejrzałem Buła i spóła i pierwszy odcinek Kiepskich. Świetna sprawa jeżeli ktoś lubi polskie seriale. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 9 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2011 Ten najnowszy update ile ma mega ?? Muszę pilnować transferu bo mam 32 Gb na miecha, na 20% ściągnęło mi aż 70 Mb O_o Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 9 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2011 Ten najnowszy update ile ma mega ?? Muszę pilnować transferu bo mam 32 Gb na miecha, na 20% ściągnęło mi aż 70 Mb O_o 178 MB jak się nie mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 512 Opublikowano 9 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2011 176,1MB Cytuj Odnośnik do komentarza
m_waszka 0 Opublikowano 13 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2011 sorry moge tu spytać jak to jest z tym najnowszym firmwarem 3.56,bo słyszałem o kilku wałkach!Słowem z nim zle a bez niego też nie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 13 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2011 Ten FW to była sprytnie przygotowana pułapka dla hakerów. Większość go złamała, ale okazało się że ów firmware był tak celowo przygotowany aby poblokować proxy i DNS pirackim konsolom. Tym samym Sony ma także podgląd na zawartość naszych HDD. Sprytnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Buła1988 6 Opublikowano 13 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2011 Ten FW to była sprytnie przygotowana pułapka dla hakerów. Większość go złamała, ale okazało się że ów firmware był tak celowo przygotowany aby poblokować proxy i DNS pirackim konsolom. Tym samym Sony ma także podgląd na zawartość naszych HDD. Sprytnie. Większej bzdury nie słyszałem Poczytaj najpierw trochę o 3.56 to będziesz wiedział o co chodzi.A blokowanie DNS przez który się łączą "piraci" jest zawsze po każdym nowym FW 7 dni po jego wyjściu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
m_waszka 0 Opublikowano 13 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2011 (edytowane) Ten FW to była sprytnie przygotowana pułapka dla hakerów. Większość go złamała, ale okazało się że ów firmware był tak celowo przygotowany aby poblokować proxy i DNS pirackim konsolom. Tym samym Sony ma także podgląd na zawartość naszych HDD. Sprytnie. ale podgląd na HDD to chyba nie jest miłe i kulturalne a jakbym miał tam nagie zdjęcia swojej dziewczyny...to bym nie chciał,aby mi tam zaglądali z resztą czasem dysk chciałbym wymienić to pytam czy tam sa jeszcze jakieś wałki? Właśnie gdzie moge poczytać o tym firmware? Edytowane 13 lutego 2011 przez m_waszka Cytuj Odnośnik do komentarza
Buła1988 6 Opublikowano 13 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2011 Ten FW to była sprytnie przygotowana pułapka dla hakerów. Większość go złamała, ale okazało się że ów firmware był tak celowo przygotowany aby poblokować proxy i DNS pirackim konsolom. Tym samym Sony ma także podgląd na zawartość naszych HDD. Sprytnie. ale podgląd na HDD to chyba nie jest miłe i kulturalne a jakbym miał tam nagie zdjęcia swojej dziewczyny...to bym nie chciał,aby mi tam zaglądali z resztą czasem dysk chciałbym wymienić to pytam czy tam sa jeszcze jakieś wałki? Właśnie gdzie moge poczytać o tym firmware? http://psx-scene.com/forums/f118/caution-ps3-ofw-3-56-new-feature-rootkit-79149/ Na tym forum dowiesz się wszystkiego co chcesz wiedzieć o FW Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 13 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2011 (edytowane) Większej bzdury nie słyszałem Poczytaj najpierw trochę o 3.56 to będziesz wiedział o co chodzi.A blokowanie DNS przez który się łączą "piraci" jest zawsze po każdym nowym FW 7 dni po jego wyjściu. Jak się swoją wiedzę czerpie z PS3Site.pl... to potem tak jest. Czytam czasem te ich newsy o złych hakerach i od razu się humor poprawia ("kody bezpieczeństwa", "mina antypiracka" huh). Szkoda, że nie ma słowa o pozytywnych aspektach jak kopia trophy, save'ów z CP, Linux nawet Slimach itp. Czekam na news o rapperze geohot, najlepiej napisany przez Nariko (dziewucha ma fantazje ;P). - - - W 3.56 jak i w każdym innym fw jest rootkit. Rzecz w tym, że w 3.56 dodali do niego nowe magiczne opcje. Po za tym nie warto tego instalować bo obie wersje, nazwijmy je RevA i RevB mają problemy z HDD. Edytowane 13 lutego 2011 przez Berion 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
m_waszka 0 Opublikowano 13 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2011 a tak zapytam czy jeśli byłby wybór(bo rozumiem że jest przymus:(warto instalować firmware 3.56?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 13 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2011 (edytowane) Wyboru nie masz o ile nie grasz online/nie ściągasz rzeczy z PSS. Jeśli nie update'ujesz to nie połączysz się z PSN. Są tricki oczywiście, ale ten z proxy jest zablokowany, a ten ze spoofem certyfikatu jest prostą linią do bana na konsolę i/lub konto. ;] Edytowane 13 lutego 2011 przez Berion Cytuj Odnośnik do komentarza
Masny 342 Opublikowano 14 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2011 Czekam na news o rapperze geohot, najlepiej napisany przez Nariko (dziewucha ma fantazje ;P). - - - Jak sobie zyczysz http://www.ps3site.pl/nutka-ps3site-geohot-rapuje-o-sony/63970/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 20 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2011 O co chodzi z tymi aktualizacjami... Jakiś tydzień temu pobrało mi automatycznie aktualizacje, dzisiaj sprawdziłem ręcznie i kolejna czekała . Rozumiem, że to tylko aktualizacje przeciwko piratom? Nic nie wnoszące? Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 20 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2011 podaj nr aktualizacji jaka chce Ci sie zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 20 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2011 Już ją zrobiłem i teraz nie wiem jak sprawdzić jaki to numer ;/. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi