Square 8 511 Opublikowano 20 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2011 XMB -> System -> System Settings -> System Information 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 20 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2011 Już właśnie doszedłem do tego ;p 3.56 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 20 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2011 O co chodzi z tymi aktualizacjami... Jakiś tydzień temu pobrało mi automatycznie aktualizacje, dzisiaj sprawdziłem ręcznie i kolejna czekała . Rozumiem, że to tylko aktualizacje przeciwko piratom? Nic nie wnoszące? Przyłączam się do pytania. Mam zainstalowaną 3.56 i do pobrania ręcznie też jest 3.56. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 20 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2011 To jest chyba poprawka do 3.56 naprawiająca ten błąd z HDD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 20 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2011 (edytowane) czyli jest to poprawka update, ktory wyszedl z jakimis bledami, tak jak poprzednik podal, jednym z bledow znanych to te z HDD... poprawki firmware (o tym samym numerze) juz mialy miejsce, mozna to nazwac 3.56v2 i oficjalnie nic nie dodaje... Edytowane 20 lutego 2011 przez Juchy Cytuj Odnośnik do komentarza
Masny 342 Opublikowano 9 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2011 Jutro ma wyjść soft 3.60 dodający dla abonamentów PS+ cloud-saving Cytuj Odnośnik do komentarza
m_waszka 0 Opublikowano 9 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2011 ...a co to cloud-saving?I co jeszcze dodaje ten nowy firmware i czy to oficjalnie jest?czy tylko plotka!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 511 Opublikowano 9 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2011 Oficjalnie. http://uk.ps3.ign.com/articles/115/1154523p1.html Mozliwosc przenoszenia savow na serwery sony ,, Cloud '' dostepna od jutra z aktualizacja 3.60 ,tylko dla posiadaczy kont PSplus Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 9 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2011 150MB na zewnętrznym serwerze na Save'y. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 9 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2011 sprzedaż abonamentu od jutra wzrośnie chyba pierwsza rzecz która będzie fajna w plusie. Szkoda jedynie,że nie dali tej opcji w standarcie Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 9 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2011 juz calkowicie przestalem wierzyc w te ich updejty...od rok jest nedza Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 9 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2011 (edytowane) obsługi formatów hd(mkv itp) i napisów txt nie dadzą bo to byłby cios w stronę ich bluraya, a na zaprogramowanie cross chatu są zbyt tępi - prócz tego nie wiem jakie miałeś nadzieje Edytowane 9 marca 2011 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 9 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2011 przewijanie muzyki...grupowanie frendow...jakis normalny updejt do przegladarki...optymalizacje xmb...i jakis normalny system zaproszen do gier itp Cytuj Odnośnik do komentarza
Masny 342 Opublikowano 10 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2011 przewijanie muzyki...grupowanie frendow...jakis normalny updejt do przegladarki...optymalizacje xmb...i jakis normalny system zaproszen do gier itp Przewijanie jest. "Gdzies, kiedys" obilo mi sie o uszy, ze ma pojawic sie opera. Ale to tylko plotka pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 511 Opublikowano 10 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2011 Spróbuj przewinąć 2h set na 90 minutę, powodzenia. Do czatu pomiędzy grami ta konsola jest za słaba. Podczas najbardziej mocożernego procesu czyli słuchania muzyki można jedynie poruszać się po XMB, przeglądać zdjęcia (nie za pomocą aplikacji), używać czatu tekstowego i buszować po necie. Natomiast przy takich trywialnych operacjach jak granie, mamy o wiele większe możliwości. Może przy FW 5.0 doczekamy się czegoś większego, ale wtedy będą już nowe konsole na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 10 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2011 Pindole te sejwy w chmurze skoro po pół roku i tak je wywalą. Po to je wrzucam na neta by np po roku czy dwóch mieć sejwy do np Metala czy Demon Soulsa jak zechcę wrócić do game +. Nikt nie segreguje i specjalnie do sejwów nie zagląda więc pamiętać, by przed tym półtora rocznym okresem je zaktualizować, będzie ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 10 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2011 ale przeciez te savy moga byc w chmurze do konca Sony ;D Wystyarczy ze utrzymujesz PSN+ Jesli zrezygnujesz z psn + to wtedy dopiero pol roku odliczaja. Ale w kazdej chwili potem mozesz znow wykupic PSN+ i znow dostaniesz czas psn + 6 miesiecy Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 10 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2011 (edytowane) No właśnie o to się chciałem spytać. Przykładowo dzisiaj kupuję PSS na 3 miechy, wrzucam sajvy do chmurki ;p. Po 3 miesiącach kończy mi się PSS, nie przedłużam go i co z moimi sajvami? Przepadają, będą tam na stałe ale będę mógł tylko z nich korzystać gdy będę miał PSS? Btw co jak co ale taka usługa powinna być standardem dla wszystkich a nie przywilejem. Tym bardziej, że cyrki z sajvami to norma w dzisiejszych grach ;/. Edytowane 10 marca 2011 przez SłupekPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 10 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2011 (edytowane) f your PlayStation Plus subscription expires then you will no longer be able to access Online Storage until you renew your subscription. However, any game saves stored will be kept for six months and you will be able to access them as before when you renew the subscription, as long as you do so within that six month period.] czyli jak skonczy sie ps+ to masz 6 miesiecy aby znow wykupic ps+ inaczej po 6 miechach stracisz je. I bedzie mozna kopiowac tez te savy * protected tylko ze po wgraniu an chmure trzeba bedzie poczekac 24h zanim bedzie je mozna zgrac na inne ps3 ps. Nie mowcie ze nie dodali nic nowego! teraz mozna ustawic po jakim czasie nie uzywania pad sie sam wylaczy Edytowane 10 marca 2011 przez szpic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 511 Opublikowano 10 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2011 ps. Nie mowcie ze nie dodali nic nowego! teraz mozna ustawic po jakim czasie nie uzywania pad sie sam wylaczy Od dawien dawna można ustawiać aby pad się wyłączał po 10 minutach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 10 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2011 ale teraz mozna ustawic po 20 albo 30 Co do sejwow w chmurze to fajna sprawa, od razu zgralem sobie co wazniejsze i juz jestem spokojny jak cos stanie sie z konsola. Jasne mozna na pena, ale jakos ostatnia aktualizacje mialem z rok temu ;P A tutaj jedno klikniecie i smiga. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 511 Opublikowano 10 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2011 Heh, miałem nadzieję że da się teraz ustawić 5 minut. Dziesięć to niekiedy było za dużo, nie wiem kto będzie ustawiał na 20 czy tam 30. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 10 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2011 (edytowane) Czyli oprócz Cloud system i wyłączania się pada nic nowego, istotnego nie wnosi ten update? W sumie chociaż to dobre, że jest 6 miesięcy czasu na ponowny zakup PSS i dostęp do sajvów. Edytowane 10 marca 2011 przez SłupekPL Cytuj Odnośnik do komentarza
rpgfan 4 Opublikowano 10 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2011 Wnosi nowe zabezpiecznia, ktore podobna sa nie do zlamania na chwile obecna. Ciekawe jak dlugo ta chwila potrwa Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 10 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2011 ale przeciez te savy moga byc w chmurze do konca Sony ;D Wystyarczy ze utrzymujesz PSN+ Jesli zrezygnujesz z psn + to wtedy dopiero pol roku odliczaja. Ale w kazdej chwili potem mozesz znow wykupic PSN+ i znow dostaniesz czas psn + 6 miesiecy Aaaaa takie buty... dzięki za sprostowanie Jak ściągam cotygodniowe filmiki z US store to aż mnie skręca z zazdrości, co rusz to nowe aplikacje, movie cos tam, music coś tam a u nas kur.wa zje.bana ipla i nędzny axn będące jedynie nakładkami na przeglądarkę... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi