cithall 107 Opublikowano 10 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2011 (edytowane) Czyli oprócz Cloud system i wyłączania się pada nic nowego, istotnego nie wnosi ten update? W sumie chociaż to dobre, że jest 6 miesięcy czasu na ponowny zakup PSS i dostęp do sajvów. Niestety, ale gdy skończy ci się abonament, to masz w tym czasie 6 miesięcy na jego wykupienie, ale ze stanów gier nie będziesz mógł korzystać aż nie wykupisz znowu abonamentu. Tak więc aby mieć cały czas dostęp do "sejwów" musisz mieć wykupiony abonament. Wczoraj o tym wyczytałem na jakiejś stronie. Edytowane 10 marca 2011 przez Prot Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 10 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2011 (edytowane) :o Cholera jestem zawinięty jak świński ogon, teraz to już nic kumam ;p. Jak wrzucę swoje sejwy do chmury (hah) to automatycznie usuwają mi się z dysku? Czy zostają na dysku i w chmurze? Bo jeżeli wygląda to tak, że zostają tylko w chmurze (nie na dysku), kończy mi się abonament i przykładowo dopiero po miesiącu chcę go ponownie wykupić. I co przez ten miesiąc bez PSS nie mam dostępu do swoich sajwów? Tych na dysku (pod warunkiem, że po przeniesieniu do chmury zostają też i na dysku)? I w ogóle jak to wyglada, jednym ruchem przerzucam wszystkie sajvy? Czy każdy z osobna muszę przerzucić? Ile to trwa? Kupiłbym chociaż na te 3 miechy PSS, ze względu na demo MK i ten cały Cloud system bo teoretycznie to świetna opcja. Ale z Sony to nic nie wiadomo, jak sobie to wymyślili (ta opcja powinna być freeee, wrrrr...). Edytowane 10 marca 2011 przez SłupekPL Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 10 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2011 chmurka robi ci backupa. gdyby bylo tak jak rozkminiasz to co kiedy nie ma internetu? Cytuj Odnośnik do komentarza
zalef88 53 Opublikowano 10 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2011 Coś się po(pipi)ało przy tym 3.60. Osoby z listy, które są online, nie są wyświetlane alfabetycznie tak jak to było wcześniej. Np. osoba z nickiem na "S" jest wyżej niż np. na "B". I nie można tego po sortować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 10 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2011 (edytowane) chmurka robi ci backupa. gdyby bylo tak jak rozkminiasz to co kiedy nie ma internetu? No właśnie ale zasugerowałem się tym: Niestety, ale gdy skończy ci się abonament, to masz w tym czasie 6 miesięcy na jego wykupienie, ale ze stanów gier nie będziesz mógł korzystać aż nie wykupisz znowu abonamentu. Tak więc aby mieć cały czas dostęp do "sejwów" musisz mieć wykupiony abonament. Wczoraj o tym wyczytałem na jakiejś stronie. Ale pewnie Protowi chodziło, że trzeba mieć cały czas wykupiony abonament żeby mieć dostęp do sajvów w chmurze. Tyle to ja już wiem ;p Edytowane 10 marca 2011 przez SłupekPL Cytuj Odnośnik do komentarza
kornad86 0 Opublikowano 10 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2011 witam podczas aktualizacji wyskoczyl blad 8002f0c1 tak kolo 40 procent teraz jak restartuje konsolke wlacza sie sciaganie automatycznie i dochodzi do 4% i tak w kolko macieju porazka nie moge wyjsc do menu nie mam pojecia co moge zrobic pomocy ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 10 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2011 Faktycznie ten update namieszał coś z listą znajomych. Zamiast alfabetycznie teraz wszyscy są porozrzucani bez składu i ładu... Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 511 Opublikowano 10 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2011 Wyłącz neta i spróbuj zaktualizować poprzez usb. Właśnie włączyłem update i komicznie wygląda ekran z nowymi funkcjami (to o wyłączeniu pada) Cytuj Odnośnik do komentarza
kornad86 0 Opublikowano 10 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2011 super ze ci dziala ja mam zonka jak nie wiem poradzcie co moge zrobic zeby mi w pelni zassalo tego updata bo juz restarta robilem z 50 razy jak wylaczyc neta jak mam bezprzewodowo a do menu nie da rady wtargnac Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 10 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2011 (edytowane) recovery mode? Moze cos tam uda sie zdzialac? Ale google sugeruje blizsze zapoznanie sie z infolinia sony jak masz ruter w domu to go wylacz Edytowane 10 marca 2011 przez szpic Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 511 Opublikowano 10 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2011 jak wylaczyc neta jak mam bezprzewodowo a do menu nie da rady wtargnac Wyłączyć router ? Cytuj Odnośnik do komentarza
kornad86 0 Opublikowano 10 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2011 stary jak mam wejsc do recowry jak nic nie paca wlaczas konsolke zaczyna sie update dochodzi do 4 % i koniec wyskakuje blad i nic nie da sie wcisnac na padzie wylaczalem dzieje sie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 10 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2011 (edytowane) stary jak mam wejsc do recowry jak nic nie paca wlaczas konsolke zaczyna sie update dochodzi do 4 % i koniec wyskakuje blad i nic nie da sie wcisnac na padzie wylaczalem dzieje sie to samo Przeczytać instrukcje? Zainteresować się trochę? Jak uzyskać dostęp PlayStation Recovery Menu: 1. Wyłącz PlayStation 3. 2. Przytrzymaj przycisk zasilania. System ponownie włączy i wyłączy się. 3. Kiedy system został wyłączony, ponownie naciśnij przycisk włączenia, aż usłyszysz 2 kolejne sygnały. 4. Po usłyszeniu dwóch sygnałów zdejmij palec z przycisku włączenia. 5. Będziesz poproszony o podłączenie kontrolera przez USB, następnie naciśnij przycisk PS. Edytowane 10 marca 2011 przez Kyo Cytuj Odnośnik do komentarza
kornad86 0 Opublikowano 10 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2011 dobra jeszcze jedno gdzie znajde jakiegos updata zeby zakualizowac przez usb dzieki za opis jak sie dosttac do recovery menu :> Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 10 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2011 http://pl.playstation.com/ps3/support/system-software/detail/item353734/Zaktualizowane-funkcje-%28wer-3-60%29/ Cytuj Odnośnik do komentarza
kornad86 0 Opublikowano 10 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2011 (edytowane) dobra zasysam zaraz bede robil podchody i dziekuje za pomoc w morde podlaczale przez usb i memry stick alenie znajduje instalki ..... moja nadzieja prysla... edytuj posty Edytowane 10 marca 2011 przez TakeshiX Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 10 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2011 w morde podlaczale przez usb i memry stick alenie znajduje instalki ..... moja nadzieja prysla... to pozostaje ci kontakt z obsluga klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza
kornad86 0 Opublikowano 10 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2011 gdy probowalem ponownie zbudowac baze danych wyskoczylo ze nie moze uzyskac kontakty z dyskiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 10 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2011 A stworzyłeś na Pendrive odpowiednie foldery? Bez tego Ci pliku instalacyjnego nie znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kornad86 0 Opublikowano 10 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2011 przyznaje sie bez bicia ze nie a jakie trzeba stworzyc ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 10 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2011 (edytowane) Już wcześniej C napisałem żebyś doczytał. Jest takie coś jak instrukcja obsługi, wiesz? TIP żebyś nie pytał po 100 razy - wielkość liter MA ZNACZENIE. Czyli Pen -> folder PS3 -> a w nim folder UPDATE-> TUTAJ PLIK Z FW Edytowane 10 marca 2011 przez Kyo Cytuj Odnośnik do komentarza
kornad86 0 Opublikowano 10 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2011 (edytowane) 8002f2c5 dane sa uszkodzone niestety nic nie moge zrobic z recovery mode jestem w d....ie ale dzieki chlopaki za checi Edytowane 10 marca 2011 przez Square Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 11 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2011 Jeśli masz 3.55 to możesz wejść w tryb serwisowy i sflashować. Wymagany dongle oczywiście. Jeśli 3.56 to pozostaje Ci chyba serwis. Cytuj Odnośnik do komentarza
kornad86 0 Opublikowano 11 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2011 nie jestem pewien jaki ostatnio mialem ale niestety to byl pewnie ten 3.56 dzwonilem do serwisu a ze konsolka jest starsza niz 12 miechow to sobie zazyczyli 134 funciaki... troche bije ta sumka po kieszeni i sam nie wiem co robic oddawc starra 60gb do naprawy czy rozgladac sie za jaks promocja na slima .... uwaga.. ratunku...pomocy... ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
adijazda 0 Opublikowano 12 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2011 właśnie zasysam 3.60 ktoś wie jakie zmiany??? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi