Gość Kyo Opublikowano 8 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2011 (edytowane) Oj tam, oj tam xD ... przewijać szybciej muzykę to jest wyzwanie dla Sony - mp3 za 19,99zł z Biedronki potrafi :potter: zaraz, zaraz... moje PSP też xD Edytowane 8 czerwca 2011 przez Kyo Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 8 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2011 Berion jak Ty chcesz alfabetyczne segregowanie gier skoro od któregoś tam updajtu. Nie można nawet "kumpli" alfabetycznie "poukładać" tylko samowolka jest heh. Już nie? Nie wiem co oni piją tam w tych resercz centerach ich. :| Mnie wnerwiały te kolorowe belki. Jezusie niebieski! Jedna z moich koleżanek ustawiła sobie różowy. Nijak nie docierały prośby o nie kalanie mojej listy. Usunąć nie wypada bo się obrazi. To są te super ficzery w nowych fw. Ja mogę się zlitować i im za darmo, jak z rękawa wysypać, dwa tuziny nowych *potrzebnych* opcji... jak każdy kto ma PS3... Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 23 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2011 Obowiązkowy 3.66 się pojawił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 511 Opublikowano 23 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2011 O może w końcu pojawi się możliwość wyłączenia powadomień o dostępności znajomych (tylko powiadomień), chociaż znając życie nic nowego dla użytkowników nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 23 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2011 (edytowane) kolejny soft z cyklu "poprawiam stabilność systemu" czyli walki z piratami ciąg dalszy ps. przeglądarka dalej śmiga jak szalona...już mi się zdążyła zawiesić Edytowane 23 czerwca 2011 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Tidek 36 Opublikowano 23 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2011 Ciekaw jestem kiedy dodadzą czat głosowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 511 Opublikowano 23 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2011 Jak dobrze pójdzie to w następnej generacji :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 23 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2011 (edytowane) Poprawcie mnie jeżeli się mylę ale jaki ostatnio (od dłuższego czasu) update przyniósł jakieś zmiany? Coś konkretnego, namacalnego, przydatnego bo mi się wydaje, że żaden. Sony chyba już olało "dodawanie funkcji" osobiście oprócz wspominanego do znudzenia czatu głosowego. Chętnie zobaczyłbym taką pierdołę z X360 jak usuwanie gier z listy trophy w których ma się 0%, nie zdobyło się żadnego osiągnięcia. O alfabetycznej liście friendsów nie wspominając ;/ czy przerzucaniu materiałów do innych zakładek (np. plik muzyczny do video). Edytowane 23 czerwca 2011 przez SłupekPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 511 Opublikowano 23 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2011 O alfabetycznej liście friendsów nie wspominając ;/ czy przerzucaniu materiałów do innych zakładek (np. plik muzyczny do video). Lista FR jest alfabetycznie (najpierw duże potem małe litery) raczej prędko tego nie naprawią. Natomiast nie czaję po co ci ta druga opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 23 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2011 ostatni bajer to było zapisywanie save'ów w chmurze Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 23 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2011 (edytowane) A no tak "chmurka" faktycznie to akurat ekstra bajer (choć to chyba bardziej PSS+). Tylko no właśnie on powinien być standardem a nie płatną usługą ;/ Edytowane 23 czerwca 2011 przez SłupekPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 23 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2011 ja na temat żenującego i niewytłumaczalnego braku niektórych opcji w XMB już nie raz się wypowiadałem: -debilne sortowanie znajomych -brak szybszego przewijania filmów i muzyki(ma to psp) -zbyt długie czekanie na porównywanie trofeów -brak automatycznego synchronizowania trofeów -brak wsparcia do napisów w filmach(trzeba je wklejać) i kilku formatów pomimo licencji Divx -kompletnie zwalona przeglądarka internetowa -brak możliwości kopiowania na raz kilku save'ów itp itd Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 23 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2011 Taki model biznesowy: nie dodawać na raz tylko dawkując, aby ciągle było "coś nowego"... Nawet tego nie potrafią się trzymać. Nie śmiałbym się jakby to CFW ich z tym wyprzedził, a wydaje mi się że powinno być odwrotnie, choćby po to aby zachęcać użytkowników do OFW... Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 24 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2011 Mam wrażenie, że cała uwaga Sony jest zwrócona teraz na walkę z piratami, gdyby nie to to pewnie dostalibyśmy to co pojawia się od dawna w uwagach graczy (cross game chat itd.). Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 24 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2011 Z pewnością, tak jak przez ostatnie dwa lata... Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 24 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2011 Co jest jeszcze śmieszniejsze, taka VITA będzie mieć już cross game chat od razu. Choć może do końca roku się wyrobią i my też dostaniemy (albo raczej tylko plusowicze ) . Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 25 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2011 winny braku cross game chat jest sam XMB (czyli notabene winnym jest samo Sony bo sami zrobili ten interface). Po prostu menu konsoli jest za bardzo pamięciożerne przez co z trudem im przychodzi wepchanie w niego nowych funkcji które potrzebują ramu do działania. Vita ma całkowicie nowe menu budowane od podstaw w oparciu o doświadczenia z PS3/PSP stąd ma tą funkcję od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 25 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2011 (edytowane) Co ma wspólnego wygląd menu z Cross Game Chatem? Sony nie wprowadziło tej funkcji ponieważ nie chce tego zrobić, z jakich przyczyn nie wiadomo, na pewno nie dlatego że "XMB jest pamięciożerny" (na VSH i tak jest zarezerwowana stała ilość ramu). BTW: uważam, że te kulki w PSV to jakieś nieporozumienie. Ten GUI wygląda jak z chińskich bazarowych MP4. Jarmarczne, kolorowe i kompletnie niepasujące do designu konsoli. XMB wyglądem było neutralne i wg. mnie jest to najlepszy interface użytkownika jaki kiedykolwiek świat widział na konsolach (ten z PSP/PS3, nie z PSX (DESR) ofkoz). A skoro już jesteśmy przy interface'ach to tak samo uważam, że porzucenie blade'ów w X360 też było dużym błędem. XNE jest zwyczajnym klonem wszystkich menu w VODach, playerach DVD/BD itp. I jeszcze te debilne ludki... Edytowane 25 czerwca 2011 przez Berion 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 511 Opublikowano 25 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2011 Nie widziałem menu z PSV, ale też uważam że Sony powinno zostać przy XMB. Jakby chcieli dodać czat to już dawno by go dodali i niestety wydaje mi się że nie uświadczymy go na PS3. Cytuj Odnośnik do komentarza
CritiCalz 5 Opublikowano 25 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2011 Fakt, XMB to bardzo dobre menu, lecz nie wyobrazam sobie obslugi ekranu dotykowego. Do tego wniosku widocznie doszlo tez Sony. Szkoda jednak ze zrobili tak brzydkie to menu, typowo japonskie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ubisoft 1 Opublikowano 9 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2011 Czy to możliwe, że Arcade Stick od Tekkena 6 nie działa z PS3; najnowszym softem ? Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 9 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2011 wszystko jest mozliwe. poszukaj podobnego problemu w google ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 10 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2011 Wraz z nowym update'm znikła mi IPLA. Wam też? A jeśli nie, to miał ktoś kiedyś taki problem i czy/jak go rozwiązał? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 10 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2011 Wejdź w pierwszą zakładkę (nie pamiętam jak się nazywa) - tam jest AXN, iPla i coś jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 10 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2011 pojawila sie plotka ze na ps3 mialo sie pojawic vod tvp. Albo juz jest ( nie sprawdzalem dawno ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi