Gość szpic Opublikowano 8 listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2011 Tak z innej beczki.. Ponad 2 miesiace temu zapowiedzieli TVN Player na PS3.. i od tej pory nic na ten temat nie słychać (ponoć miał się pojawić "niedługo"). Wiadomo coś nowego? Rezygnacja? Czy po prostu spokojnie czekać? to chyba byla plotka przy testach telewizorów bo tam ten tvn player wlasnie dodali Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 076 Opublikowano 8 listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2011 (edytowane) To raczej nie polotka, bo jeśli dobrze pamiętam nawet na stronie TVN było o tym napisane. Edytowane 8 listopada 2011 przez Emet Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 8 listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2011 To raczej nie polotka bo, jeśli dobrze plamiętam nawet na stronie TVN było o tym napisane. ok mam zrodło : http://www.tvn24.pl/-1,1715318,0,1,tvn-uruchomil-tvn-player,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza
cwieri 92 Opublikowano 30 listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2011 Nowy soft od dzisiaj do ściągnięcia z numerkiem v.4.00. Wprowadza jedynie obsługę PS Vita. Cytuj Odnośnik do komentarza
xylaz 4 Opublikowano 30 listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2011 I co? Teraz przy każdym uruchomieniu konsoli mam czytać epilepsy warning? Jakoś nie widzę w opcjach możliwości wyłączenia tego. Najpierw instrukcja obsługi dildo (którego nie posiadam) przy każdym uruchomieniu gry, teraz to... Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 30 listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2011 I pierwsze semi bricki z wifi/bt. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 1 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2011 I pierwsze semi bricki z wifi/bt. czyli? po update przez wifi konsola umiera? czy moduł wifi/bt wumiera i pociąga za sobą resztę sprzętu? Cytuj Odnośnik do komentarza
vip77 237 Opublikowano 1 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2011 Tak z innej beczki.. Ponad 2 miesiace temu zapowiedzieli TVN Player na PS3.. i od tej pory nic na ten temat nie słychać (ponoć miał się pojawić "niedługo"). Wiadomo coś nowego? Rezygnacja? Czy po prostu spokojnie czekać? http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,10733541,Programy_TVN_u_juz_na_PlayStation_3__Androidzie_i.html z tego co pisza na roznych serwisach to mialbyc od wczoraj, ale wychodzi na to ze jeszcze "chwileczke" trzeba poczekac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 1 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2011 Czy umiera nie wiadomo, niektórym fw przestaje widzieć WiFi/BT i niemożna normalnie uruchomić konsoli. Kpina jakaś. Update'ować i nie warto bo i tak wyjdzie pewnie niedługo jakaś jego poprawka. Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 1 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2011 Hmm no właśnie się troszkę ździwiłem tym komunikatem o epilepsji wtf Do tego ikonka PS Plus po restarcie konsoli jakoś troszkę po samym updejcie zniknęła ;p eeeeehhhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 1 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2011 ja nie mialem zadnego info o epilepsi :o Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 1 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2011 (edytowane) Ja dostalem dopiero przy drugim uruchomieniu po upie. Znaczy zaraz po updejcie konsola normalnie się zresetowała. Wyłączyłem, włączyłem wieczorem i dostałem komunikat EDIT: Mam ustawiony english jako system language. Edytowane 1 grudnia 2011 przez sakiu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 1 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2011 New PSN privacy settings for filtering friend requests and messages A już miałem nadzieję na dodanie możliwości wyboru powiadomień o wiadomościach i dostępności w osobnych jako dwie osobne opcje a tu taką popierdułę dali... . Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 18 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2011 Może to ktoś z posiadaczy potwierdzić? http://www.ps3crunch.net/forum/threads/2044-Sony-removes-yet-another-feature-from-their-PS3 It has been revealed that Sony has quietly removed the feature of being able to transfer certain purchased PSN titles from your PS3 to your PSP system, before firmware v4.00 was released you could buy certain titles that worked on both PS3 and PSP and copy them onto your PSP after using it on your PS3, now you can't unless you choose NOT to ever install the game on your PS3 in the first place so if you want the game on both then you have to connect online with your PSP (pretty hard on the new PSP 1000e which has no WiFi) to download onto that system. Shacknews test a number of different system including even the 'PSP Go' unit, and the 'copy' function has been removed totally from the XMB, unless the game is still wrapped in 'bubble form' (not been installed)! Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 9 stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2012 Mam 9 gier z PSX zainstalowanych teraz, robiłem czystki ostatnio, ale może coś z tych 9 będzie z takim bublem Na screenie z linka jest gra od SE, akurat prawie wszystko co mam na dysku to gry od SE.... później zedytuję post.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 9 stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2012 Jeśli to prawda to musiałoby się tyczyć wszystkich gier z PSX z PSN, a nie tylko wybranych. Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 9 stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2012 Mogę kopiować na PSP tylko same instalacje minis; podejrzewam, że z PSX jest tak samo. Zainstalowanej gry nie mogę już przekopiować (PSX i minis), opcja jest całkowicie niedostępna w menu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 9 stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2012 A więc jednak. I nawet nie raczyli o tym poinformować klientów. :| Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 10 stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2012 (edytowane) No ale to raczej oczywiste jest, jak masz instalke to w opcjach masz "wysil na PSP". Podobnie jak na windowsa, masz instalkę i masz zainstalowaną grę, jak chcesz mieć grę na innym kompie to nie kopiujesz tej zainstalowanej tylko bierzesz instalkę (płyte). UPDATE Upsss pomyłka, to ja nie wiedziałem że można było kopiować już zainstalowane gry... to dla mnie dziwne. Od samego początku byłem pewien że tylko instalki można kopiować. Edytowane 10 stycznia 2012 przez LiSoQuan Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 10 stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2012 (edytowane) Nie wiem co w tym dziwnego. Ale mam pewną teorię, której nie mam jak sprawdzić. Mianowicie, że przy rozpakowywaniu tych paczek PKG tylko wymagane pliki są kopiowane, a nie wszystkie adekwatnie do platformy. No chyba, że zrobili takie jaja, że jak już skopiujesz z PS3 grę na PSP to po ponownym pobraniu z PSS już nie będzie dało się jej "zainstalować" na PS3... Edytowane 10 stycznia 2012 przez Berion Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 8 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2012 po 5 latach wreszcie doczekaliśmy się względnie porządnej przeglądarki w ps3 wraz z nowym softem. Cytuj Odnośnik do komentarza
zalef88 53 Opublikowano 8 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2012 Ale zapierdala ta przeglądarka :0 Normalnie nie wierzę, wkońcu coś z tym zrobili. Cytuj Odnośnik do komentarza
Adan 7 Opublikowano 8 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2012 Czy ja wiem...Filmy na necie dalej mi nie działają, YT i facebook dalej (pipi)owe, przy próbie wejścia na normalnego fb wiesza mi się przeglądarka. Jakoś innych zmian nie zauważyłem. Bardziej rozbawił mnie komunikat jaki mi wyskoczył gdy nie chciało mnie po długim czasie zalogować do psnu "Przekroczono czas logowania do Sony Entertainment Network" (czy coś w tym stylu), a w menu konsoli dalej widnieje to jako Playstation Network ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
TAILOR 9 Opublikowano 8 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2012 (edytowane) Ja w ciągu pięciu minut używania "ulepszonej" przeglądarki zaliczyłem już dwie zwiechy konsoli i za każdym razem musiałem odbudowywać system plików. :confused: Żeby było ciekawiej, piszę tego posta z PS3 i jak chciałem edytować tekst, nie mogłem tego zrobić bo zamiast tego co napisałem wyskoczyły mi w edytorze konsoli jakieś durnoty, nie wiadomo skąd i nie wiadomo po co. (Nie wiem czy to wina konsoli, czy forum) Swoją drogą po co ta aktualizacja, jeśli na dobrą sprawę nic się nie zmieniło? Liczyłem po cichu że dodadzą TVN player, ale ani go widu, ani go słychu. Edytowane 8 lutego 2012 przez TAILOR Cytuj Odnośnik do komentarza
Zajcik 64 Opublikowano 8 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2012 Co jest niby takiego wspanialego w tej nowej przegladarce? ja praktycznie nie widze zadnych roznic. Facebook i YouTube dalej tandeta, dzisiaj na telefonach komorkowych sa lepsze przegladarki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi