vip77 237 Opublikowano 8 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2012 (edytowane) w moim odczuciu dziala duzo szybciej niz poprzednia wersja, no i niektore strony co sie wczesniej kaszanily teraz wyswietlaja sie prawidlowo (np. ppe, google). fejsbuka nie uzywam na ps3 to nie wiem co tam dolega a yt to zostaje tylko odpalic w wersji xl bo normalna to faktycznie tandeta ps. moze nawet spoilera sie bedzie dalo podejrzec na forumku hehe moze ktos od razu sprawdzic spoiler Edytowane 8 lutego 2012 przez vip77 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
cwieri 92 Opublikowano 8 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2012 Tak spoilery można w końcu rozwijać, większość stron w końcu normalnie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 076 Opublikowano 8 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2012 Niby ulepszona.. ale jednak lipnie. Z jednej strony jest kompatybilna z większą liczbą stron i te wczytują się szybciej. Z drugiej jeszcze częściej łapie "przymuły" na kilkanaście sekund, podczas których nie da się przewijać strony itp. Ogólnie nadal jest to dla mnie niezrozumiałe, że przeglądarki na telefony z Androidem chodzą szybciej i obsługują strony lepiej niż to, co mamy na PS3... Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 8 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2012 Logo w XMB sie nie zmienilo i tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 9 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2012 Gdybyście nie napisali, że soft 4.10 poprawia przeglądarkę to bym nawet tego nie zauważył. Mam transfer 20mb i jest tak samo jak zawsze, czyli wolno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 9 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2012 Wy tu nie ciagle patrzycie na ta przegladarke a nie zauwayzliscie nowej super funkcji. Wreszcie czas sam sie moze synchronizowac i ustawiac poprawna godzine Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 9 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2012 ja nie mogę z japoncami robią update softu, który ma zreanimować trupa czyli przeglądarkę w PS3 ( która jest na poziomie internet explorera z 2006 roku) no i zadziałało, teraz chodzi jak IE z 2007 roku. Żenua Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 9 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2012 No ale FPE chodzi teraz znacznie szybciej Z tą automatyczną godziną to fajne jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
FBI 18 Opublikowano 13 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2012 Przegladarka to tak jak przedmowca pisze ie 2007. Mniejsza z tym. Zamiast YouTube xl, zapraszam na www.ps3youtube.com . Po kliknieciu 2 opcji mozna sciagac na HDD konsoli w 720 i 1080p. pozdra 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 14 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2012 Z tego co widzę można ściągać tylko 480 i 720p. Filmiki z youtube online też prezentują się o wiele lepiej (240p w standardowej przeglądarce woła o pomstę do nieba). Dzięki za link, plusik się należy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 076 Opublikowano 14 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2012 Ja też uzywam ps3youtube od dawna i mimo kilku niedociągnięć jest całkiem nieźle. Czasem gorzej sprawuje się wyszukiwarka, nie działają w normalnej jakości filmy, które mają jaieś blokady na yt (np wiekowe) i nie da się przewijać poza poziom bufora. @ up: Da się też ściągać filmy 1080p, tylko że oczywiście nie ma takich zbyt wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza
FBI 18 Opublikowano 15 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2012 Dokładnie zapomniałem dodać, że 1080p to raczej teledyski z tego roku. Jak sie wezmie jakis materiał video przed rokiem 2012, to mało prawdopodobne, że będzie to Full HD. Jest za to LMFAO - Party Rock Anthem w 1080p Cytuj Odnośnik do komentarza
Masny 342 Opublikowano 15 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2012 Hmm, przeglądarka nie zawiesiła mi się od czasu aktualizacji ani razu. Przed aktualizacją zawieszała się nawet kilka razy na dzień. To duży postęp Jednakże nie ma róży bez kolców - teraz czasem nie wczytają się wszystkie obrazki na stronie, co denerwuje przy przeglądaniu stron z duża ilością obrazków (fuskator:D). Dodatkowo przeglądarka łapie czasem 10-20s freezy, podczas których nic nie można zrobić. Ogółem, jak dla mnie to update zdecydowanie na plus. Chociaż oczywiście wolałbym chrome'a Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 15 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2012 fakt, te freezy to jakaś pomyłka jest , z tym, że ja nam ok 5 sek . Działa to wszystko lepiej ale NIE TEGO oczekuję od Sony, to dalej jest fuszerka Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 16 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2012 pojawił się 4.11 dzisiaj, który u nas jest obowiązkowy, w przeciwieństwie do US i kanady Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 16 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2012 nie wiem czy to już było od dawna czy nie (dla mnie to nowość ) ale teraz można robić screenshoty z gry które zapisują się na dysku ps3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tidek 36 Opublikowano 16 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2012 Pierwsze słyszę o takim czymś, jak to się robi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 16 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2012 To już było za czasów Resistance - wystarczyło Print Screen wcisnąć ale nie działa z każdą grą chyba że @dApo o coś jeszcze innego ma na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 16 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2012 To już jest od któregoś 3.xx. Niestety zależne od dewelopera danej gry czy zechciał implementować. Ja znam tylko dwie takie: Nail'd (przynajmniej jak był jeszcze betą) i Singularity. XMB -> Photo -> i tam jest stosowna opcja. Natomiast pierwsze słyszę, że działa print screen z klawiatury. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 17 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2012 (edytowane) Działa na 100% jeszcze w MGO. W Singlu MGS4 chyba też (dokładnie nie pamiętam - wieki temu to było). Z tym że już nie pamiętam czy przypadkiem Snake'a / kierowaną postać trzeba było wyposażyć w kamerę - taki smaczek . Lub jeśli ktoś nie ma klawiatury można było podpiąć drugiego pada i i nacisnąć R1 Edytowane 17 lutego 2012 przez Kyo Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 17 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2012 właśnie o to mi chodziło ;d z nowszych to działa w MW3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość slavssn Opublikowano 2 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2012 Panowie, mam pytanie. Brat ma PS3 z CFW 3.55 i od pewnego czasu namawiam go na powrót na jasną stronę mocy. Czy jest to w ogóle możliwe? Oczywiście w grę wchodzi kasacja całego syfu z dysku, z profilami i trofeami włącznie. Czy można jeszcze odzyskać pełną funkcjonalność konsoli (najnowszy soft, gra przez sieć itd.)? Dla informacji dodam, że mowa o PS3 Slim 250 GB. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 2 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2012 Nie ma najmniejszego problemu, czyscisz konsole, i nieodwracalnie ( na razie) po prostu robisz upgrade firmwareu. Cytuj Odnośnik do komentarza
beny25b 0 Opublikowano 3 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2012 Po najnowszej aktualizacji zeby ogladnac filmiki z Gametrailers na ps3youtube.com trzeba sciagnac na dysk. Czy wie ktos jak ustawic zeby ogladac bez sciagania tak jak bylo kiedys? Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 5 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2012 @caps_LOCK_masta Odwracalnie, o ile umiesz lutować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi