Gość Kyo Opublikowano 30 października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 października 2012 (edytowane) Jak rozumiem jesteś programistą z Sony że tak twierdzisz i masz wgląd w biblioteki? Wiele razy widziałem upy na PSP i teraz PS3 które poprawiają działąnie systemu. A jaka jest prawda to nikt prócz Sony nie wie. To że tak twierdzą (i tak zakomunikowali) nie znaczy że tak jest. I o dziwo moja konsola nagle zaczęła ponownie prawidłowo działać. No cuda po prostu... Polecam sprawdzić ile było takich nieobowiązkowych które nic więcej poza stabilnością nie wnosiły: http://en.wikipedia....system_software Edytowane 30 października 2012 przez Kyo Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 296 Opublikowano 30 października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 października 2012 Firmware 4.31 jest odpowiedzią sony na CFW 4.30 i ma za zadanie odciąć piratów od psn, pozatym raczej nic Cytuj Odnośnik do komentarza
Cris1988 1 Opublikowano 30 października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 października 2012 W jaki sposób ma odciąć piratów od PSN skoro nie jest obligatoryjny? Ja mam CFW 4.30 od Rogero i jestem na PSN jeśli Sony nie zmieni passphrase to nie odetnie napływu konsol na CFW.do PSN Cytuj Odnośnik do komentarza
QstomPL 83 Opublikowano 30 października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 października 2012 Mam straszny problem. Nie mogę niczego pobrać, żadnego update'u do gier Internet śmiga maksymalnie dobrze jak może, natężenie sygnału 80%, a pacze do gier, albo stoją w miejscu albo pobierają się z predkością kilku bajtów, a potem i tak wywala... Net też chodzi dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 30 października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 października 2012 Prawdy można się dowiedzieć jedynie z changelogów dla DEX OFW. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 7 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2012 tez wam po aktualizacji pojawil sie singstar w menu? da sie to wypie.rdolic? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 7 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2012 Wygląda na to, że nie da się usunąć tej ikonki. Wkurza mnie to, że zawsze jest na górze w zainstalowanych grach, wyciągasz płytę z gra i (pipi), atakuje mnie ta wspaniała muzyczka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Olsen 60 Opublikowano 19 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2013 zbliza sie nowy update systemu Cytuj Odnośnik do komentarza
vip77 237 Opublikowano 19 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2013 Można powiedzieć że dawno nie było;-) Ciekawe na jakim numerku zakończą? PSP na 6.60 zdechło, tu tyle chyba nie dojedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza
mlynki 1 Opublikowano 19 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2013 Don't Update Your PS3 Today!As of, oh, right now, there should be a prompt on your PS3 asking you to upgrade to 4.45. Whatever you do, don't accept it. Not yet, anyway. We've started getting reports from some readers that the update is bricking their system, locking their consoles on the boot-up "ribbon" screen, and a thread on Sony's official forums shows the issue is far from isolated. It's obviously not locking up everyone's console, far from it, but there are enough already affected that you won't want to roll the dice. http://kotaku.com/dont-update-your-ps3-today-514213464 Cytuj Odnośnik do komentarza
artex 28 Opublikowano 19 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2013 Ja rano zainstalowałem , ale piszą że konsole z niestandardowym dyskiem mogą ulec awarii czyli 750 gb i 1T . Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 19 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2013 To czemu tego nie usuna z serwera, tylko czekaja na kolejne bricki? Ano tak, miales ps3, to co, kolejnej nie kupisz? Ja juz zakupilem swoj drugi model po YLODzie, ktory przytrafil sie kilka dni po utracie gwarancji. A w serwisie Sony Polska, chcieli wyslac mojego bricka do Londynu i naprawic za jakies chyba 300Euro... . ok, koniec offtopa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tony111 0 Opublikowano 27 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2013 dzisaj włączyłem konsole i mi wyskoczyło żeby zaktualizować system, wiecie czy juz naprawili tego Firmware ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 27 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2013 dzisaj włączyłem konsole i mi wyskoczyło żeby zaktualizować system, wiecie czy juz naprawili tego Firmware ? http://ppe.pl/news-23003-nowy_firmware_do_ps3_i_rozwiazanie_problemu_fw4_45.html [...] Zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami dzisiaj na serwerach Sony Computer Entertainment pojawi się "zdrowy" firmware, oznaczony cyframi 4.46. Aktualizacja zostanie pobrana automatycznie. [...] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 27 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2013 No dzisiaj miał być udostępniony poprawiony patch, ale ja na razie nie instaluje. Poczekam na opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 27 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2013 BTW: Odnośnie tego newsa na PPE Tak samo działa przy wymianie dysku. Działa również Recovery Menu - z jego poziomu można instalować FW więc pewnie Sony wyda FW 4,56 i zaleci instalacje z RM. BTW: Jak ktoś ma autoupdate to konsola sama mu nie wgra tego FW (jest tylko pobrany). Tylko te opcjonalne FW są instalowane na auto. Mandatory up i FW które zmieniają prace systemu trzeba ręcznie zaakceptować. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 28 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2013 Pojawiła się aktualizacja 4/46. bezpieczne to czy tak jak z ta poprzednią, zainstalowanie grozi śmiercią konsoli? Boje się teraz instalować cokolwiek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 28 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2013 Bezpieczna. Spokojnie można instalować. Cytuj Odnośnik do komentarza
kidnappa 269 Opublikowano 28 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2013 Mi się nie chce ściągnąć. Próbowałem kilka razy i za każdym razem wyskakiwał błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 28 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2013 Ja wczoraj zassałem bez problemu na konsoli i chlebak działał, no ale mam normalny dysk. Skoro nie działa to ściągnij przez www i na pena wrzuć. Cytuj Odnośnik do komentarza
kidnappa 269 Opublikowano 28 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2013 Zobaczę jutro, może pójdzie normalnie, a jak nie to zrobię tak jak mówisz. Konsole mam ponad 5 lat i do tej pory jeszcze nie miałem problemów z aktualizacją softu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nitro619 11 Opublikowano 8 lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2013 no ale mam normalny dysk To jak ja mam "kombinowany" dysk (nie od sony, tylko zwykły komputerowy kupiony) 500gb to przy którymś updacie przez to może się coś popsuć ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 8 lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2013 To nie powinno mieć znaczenia. Sony już drugi albo trzeci raz zawaliło sprawę z FW że coś jest nie tak z nieoryginalnymi dyskami - zaczęli generalnie mieszać z FW odkąd GeoHot zaczął kombinować z PS3 - wtedy też był pierwszy problem z dyskami które nie były oryginalnie montowane w PS3. To powinno działać z każdym dyskiem i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 15 lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2013 Nie ma specjalnych HDD do PS3. Te Sony'owskie to też komputerowe. Dysk twardy to dysk twardy. W X360 jest tak samo, z tą różnicą że na jakiś tam początkowych sektorach jest podpis, który fw konsoli sprawdza i decyduje o tym czy HDD mu się spodoba czy też nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 2 października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 października 2013 FW 4.50 już dostępny http://pl.playstation.com/ps3/support/system-software/detail/item650512/Zaktualizowane-funkcje-(wer-4-50)/ Główne funkcje zmienione w wersji 4.50 oprogramowania systemowego Można skonfigurować grupę graczy, którzy mogą oglądać Twoje trofea. Można także określić, w przypadku jakich gier będą wyświetlane trofea. Nawet jeśli nie jesteś subskrybentem PlayStation Plus, system PS3 może wykonać następujące czynności po zmianie opcji [ustawienia] > [ustawienia systemowe] > [Automatyczna aktualizacja] na [Wł.]. Kiedy to ustawienie jest [Wł.], system PS3 uruchomi się automatycznie każdego dnia o określonej godzinie i wykona następujące czynności, po czym się wyłączy:Pobranie materiałów kupionych za pośrednictwem innych urządzeń Pobranie najnowszej wersji oprogramowania systemowego Pozostałe nowe i zmienione funkcje w wersji 4.50„PlayStation Network" zmieniło nazwę na „PSN". Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi