Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

na minus: przeglądarka cały czas wylogowywuje mnie z zalogowanych stron :confused:

na plus: trofea - wreszcie ukryję to szpetne 0% w pinball arcade, pobieranie automatyczne bez plusa (mam plusa ze składki z kolegą)

Edytowane przez c0r

• Odpowiedzi 956
  • Wyświetleń 71,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przegladarka to tak jak przedmowca pisze ie 2007. Mniejsza z tym. Zamiast YouTube xl, zapraszam na www.ps3youtube.com . Po kliknieciu 2 opcji mozna sciagac na HDD konsoli w 720 i 1080p.   pozdra

• Jestem chyba ślepy ? A dokładniej to gdzie ?Edit ponoć wystarczy ponownie się zalogować i zakładka TV/Video się ujawnia ale nie na mojej ps3 ??

• A mi marzy sie obsluga radia internetowego z poziomu XMB (jak w winampie np).

Opublikowano

zeby ukryc konretne trofea musimu miec ustawiony tryb online

Opublikowano

Ok, ale jak ukryję jakieś trofea, to czy mój level ogólny będzie mniejszy?

Od dawna marzyłem, by pokasować jakieś lipne gry z tej listy.

Doszedłem nawet do wniosku że wszystko do 4%, pokasuję :), a teraz niby to wprowadzili w firmware, ale nie wiem czy to do końca tak działa, jakbym chciał.

Opublikowano

Ale tego się nie kasuje, tylko ukrywa i chyba tylko przed innymi.

Szczerze powiedziawszy to nie widzę w tym większego sensu.

Powinno się dać fizycznie wykasować z indeksu dany zestaw trofeów, ale tego Sony nie umożliwia nawet na debug kitach (niby się usuwa bo fizycznie kasowany jest cały NPWR dla danego zestawu, ale w indeksie jest dalej, tyle że ukryty). Prawdopodobnie ze względów marketingowych (ikonka gry na liście przy porównywaniu z innym graczem jest formą reklamy). Pamiętam jak kiedyś ściągnąłem demo Super Stardust. Deweloperzy popełnili błąd i demo rejestrowało swój zestaw trofeów (a tego niewolno robić, nie wiem jak to mogło przejść przez kontrolę jakości...). Gry nigdy nie kupiłem, a w demie trofeów zdobywać nie można. I utknąłem z 0% kukułczym jajem...

Edytowane przez Berion

• 8 miesięcy temu...
  • 9 lat później...
Opublikowano

Troche zakurzony temat, ale mam pytanie. Czy wkladajac do PS3 Fat sformatowany dysk, to czy daloby sie na nim zainstalowac z pendrive firmware starszy niz jest aktualnie na konsoli? 

Moja konsola ma 4.91, a ja chcę zainstalować 2.50.