Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

żalowy ten soft:

- belki w friedliście są katastrofalne,jakby tam jeszcze na nich wyświetlano od razu trofea gracza ale nie ma nic....

- przepier.dolna czcionka XMB,pewnie posiadacze małych tv się cieszą ale mi od razu przypominają się czasy SD

- miał być nowy podział trofeów by gracze widzieli te z podstawy i dlc-oczywiście dupa zbita i wszystko po staremu

-liczyłem na aby jeden theme 3d gratis a na us store już theme z LBP za 3 dolce,pewnie premium avatary też będą płatne

- nowy start konsoli gorszy od starego

- pełno ikonek ps store(amerykanie jeszcze ją mają w filmach),niby to ma ułatwić wchodzenie na niego i w konsekwencji mamy kupować więcej ale mnie to przeszkadza

+ brak napisu playstation w czasie wgrywania gier-doczytują się zauważalnie szybciej

+ szybsza przeglądarka

+ fajny blur jak wybierzemy coś w XMB

+ lepsze slow motion za pomocą prawej gałki w filmach

+what's new nawet fajne

+ nowa belka w prawym górnych rogu

+ multi audio

FAIL SONY

ps.oczywiście dalej jak wchodzę w ustawienia,do store lub chce porównać trofea to wyłącza się muza z dysku...

Edytowane przez Ficuś
Opublikowano

A czy FW 3.0 jest bezpieczny? Czy nic nie popsuje w konsoli, bo słyszałam ze nowe FW w Australii powodują psucie konsoli, napęd BD przestaje działać i jest duży problem.

Opublikowano

Faktycznie nieciekawy ten update. Belki we Friendsach są do dupy...okropnie to wygląda.

Najważniejsza zmiana to oczywiście to, że stan baterii nie zasłania zegara...Zmiana roku po prostu :P .

Mogli chociaż dać ten theme z lbp za free, to bym się cieszył z biegnącego sackboya....a tak to nic ciekawego nie ma <_< .

Opublikowano

w sumie fakt. Friendlista wygląda teraz jakby skleił ją naprędce jaikiś grafik amator. Animowane wstawki, blur przy opcjach, nowy zegarek i zakłądka what's new in plus. Reszta - kiła. Myślałem że to ma być jakaś rewolucja a dostaliśmy popierdułkę.

Opublikowano (edytowane)

no i co sie rzuca w oczy to znacznie większe czcionki jak i nowe ikony, to logo PS3 przy starcie powinno być możliwość wyboru jego w zaleznosci od posiadanej konsoli :/ bo mi tez nie za bardzo pasuje.

Co z tym ruchomym theme z LBP ? jest gdzies do zassania ?

Edytowane przez peter
Opublikowano

jesli na tych belkach bada wyswietlane dodatkowe informacje o trofeach czy tam logo gry w ktora aktualnie dana osoba gra to moze nie bedzie to takie zle...

ale otherOS nie wywalili ;]

Opublikowano (edytowane)
jesli na tych belkach bada wyswietlane dodatkowe informacje o trofeach czy tam logo gry w ktora aktualnie dana osoba gra to moze nie bedzie to takie zle...

Po chwili refleksji też mi się nasunęło takie rozwiązanie. Ciekawe tylko ile sobie na to usprawnienie poczekamy...?

Edytowane przez stoodio
Opublikowano

Po chwili refleksji też mi się nasunęło takie rozwiązanie. Ciekawe tylko ile sobie na to usprawnienie poczekamy...?

jeśli już by mieli takie"bajer" dodać to niech on wchodzi w życie razem z tymi szarymi belkami,a nie że teraz straszą w XMB belki przy znajomych.Fuuj jakie to okropne :P

Opublikowano
Będzie można kiedyś ściągnąć premium themes i premium avatars z polskiego pss?

pewnie w czwartek,cała europa jeszcze nie ma premium themes w store.

Poza tym wszyscy czekają na te premium avatars-nikt nie wie co to ma być a plotki chodzą,że mają mieć coś wspólnego z tymi okropnymi szarymi belkami w friendlisćie.gdyby to była prawda to niestety nie doczekamy się ich usunięcia w przyszłych aktualizacjach :/

Opublikowano
Theme z afryki ciekawy ale calkiem niepraktyczny. Powinni w koncu dodac wybor koloru czcionki bo na tym theme z zebrami nic nie widac.

pewnie dlatego jest darmowy bo na tym z LBP sądząc z filmików wszystko dobrze widać.

ps.też mnie dziwi czemu oni zajmują się głupotami a nie dodawaną oczywistych usprawnień-kolory i wielkość czcionki w xmb,możliwość słuchania muzyki w dysku podczas buszowania po całym xmb,txt do filmów itp

Jest tu ktoś nie z Polski a np z UK lub Niemiec?jak ta niewidoczna u nas zakładka TV się sprawuje?

Opublikowano

Avatary beda platne niestety. Wejdzcie sobie w account managment i wybierzcie - premium avatars: stosowne info Wam wszystko powie :) (szczyt qwa zeby placic za to zeby nie miec szpetnej belki - FAIL SONY). Jak narazie oczywiscie nic nie ma do kupienia.

Opublikowano

oby szybko dodali na nich karty gracza tzn level i % w trophy to może jakoś będą się prezentować.Za tło nie będę im płacić :/ Oby jednak te premium avatary to nie było to bo tak to nigdy tego nie usuną w przyszłych softach.

Co ciekawe zapowiedziana zmiana w trofeach(miały być widoczne osobno dla podstawowej wersji gry jak i dla dlc) znowu jest jako opcja dla developerów....czyli pewnie będzie po staremu a tylko 2% gier z tego skorzysta tak samo jak z muzyką z dysku czy robieniem zdjęć z gry(ehh te dodawanie opcji dla devów bez wymuszania ich umieszczenia w produkcjach mnie irytuje)

Opublikowano

a czy ktos sie orientuje czy ten temat z LBP da sie "dzielic" tak jak gry na 5 osob? tylko nie chodzi mi o to ze 'najprawdopodobniej da sie' ale o to czy na ppewno, czy ktos kto juz kupil sprawdzal to. bo w sumie w umowie licencyjnej nie pisze nic o ilosci kont tak jak w grach. nic nie pisze o tym.