Szymek 1 048 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 ide o zaklad ze bedzie na nich tlo wraz z nowymi awatarami Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 (edytowane) żalowy ten soft: - belki w friedliście są katastrofalne,jakby tam jeszcze na nich wyświetlano od razu trofea gracza ale nie ma nic.... - przepier.dolna czcionka XMB,pewnie posiadacze małych tv się cieszą ale mi od razu przypominają się czasy SD - miał być nowy podział trofeów by gracze widzieli te z podstawy i dlc-oczywiście dupa zbita i wszystko po staremu -liczyłem na aby jeden theme 3d gratis a na us store już theme z LBP za 3 dolce,pewnie premium avatary też będą płatne - nowy start konsoli gorszy od starego - pełno ikonek ps store(amerykanie jeszcze ją mają w filmach),niby to ma ułatwić wchodzenie na niego i w konsekwencji mamy kupować więcej ale mnie to przeszkadza + brak napisu playstation w czasie wgrywania gier-doczytują się zauważalnie szybciej + szybsza przeglądarka + fajny blur jak wybierzemy coś w XMB + lepsze slow motion za pomocą prawej gałki w filmach +what's new nawet fajne + nowa belka w prawym górnych rogu + multi audio FAIL SONY ps.oczywiście dalej jak wchodzę w ustawienia,do store lub chce porównać trofea to wyłącza się muza z dysku... Edytowane 1 września 2009 przez Ficuś Cytuj
Julita 17 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 A czy FW 3.0 jest bezpieczny? Czy nic nie popsuje w konsoli, bo słyszałam ze nowe FW w Australii powodują psucie konsoli, napęd BD przestaje działać i jest duży problem. Cytuj
Kris Blake 40 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 Faktycznie nieciekawy ten update. Belki we Friendsach są do dupy...okropnie to wygląda. Najważniejsza zmiana to oczywiście to, że stan baterii nie zasłania zegara...Zmiana roku po prostu . Mogli chociaż dać ten theme z lbp za free, to bym się cieszył z biegnącego sackboya....a tak to nic ciekawego nie ma <_< . Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 w sumie fakt. Friendlista wygląda teraz jakby skleił ją naprędce jaikiś grafik amator. Animowane wstawki, blur przy opcjach, nowy zegarek i zakłądka what's new in plus. Reszta - kiła. Myślałem że to ma być jakaś rewolucja a dostaliśmy popierdułkę. Cytuj
peter 7 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 (edytowane) no i co sie rzuca w oczy to znacznie większe czcionki jak i nowe ikony, to logo PS3 przy starcie powinno być możliwość wyboru jego w zaleznosci od posiadanej konsoli bo mi tez nie za bardzo pasuje. Co z tym ruchomym theme z LBP ? jest gdzies do zassania ? Edytowane 1 września 2009 przez peter Cytuj
McDrive 3 094 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 Da się to ściągnąć najpierw na dysk PC?? Na oficjalnej cały czas jest 2.80. Tylko tu coś znalazłem: http://www.ps3news.com/PlayStation-3/video...3-firmware-3-0/ Cytuj
neospiderman 6 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 http://deu01.ps3.update.playstation.net/up...08/PS3UPDAT.PUP FW 3.00 EU Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 Ten Theme z LBP jest taki jak TU? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 jesli na tych belkach bada wyswietlane dodatkowe informacje o trofeach czy tam logo gry w ktora aktualnie dana osoba gra to moze nie bedzie to takie zle... ale otherOS nie wywalili ;] Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 (edytowane) jesli na tych belkach bada wyswietlane dodatkowe informacje o trofeach czy tam logo gry w ktora aktualnie dana osoba gra to moze nie bedzie to takie zle... ale otherOS nie wywalili ;] Po chwili refleksji też mi się nasunęło takie rozwiązanie. Ciekawe tylko ile sobie na to usprawnienie poczekamy...? Edytowane 1 września 2009 przez stoodio Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 (edytowane) Ten Theme z LBP jest taki jak TU? tak...na jp pss jest z afryki za free p.s wszystkie ikonki sa w stylu lbp...jak glowne kategorie Edytowane 1 września 2009 przez Szymek_PL_ Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 jesli na tych belkach bada wyswietlane dodatkowe informacje o trofeach czy tam logo gry w ktora aktualnie dana osoba gra to moze nie bedzie to takie zle... ale otherOS nie wywalili ;] Po chwili refleksji też mi się nasunęło takie rozwiązanie. Ciekawe tylko ile sobie na to usprawnienie poczekamy...? jeśli już by mieli takie"bajer" dodać to niech on wchodzi w życie razem z tymi szarymi belkami,a nie że teraz straszą w XMB belki przy znajomych.Fuuj jakie to okropne Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 Ten Theme z LBP jest taki jak TU? tak...na jp pss jest z afryki za free p.s wszystkie ikonki sa w stylu lbp...jak glowne kategorie No to gosu bajer dla mnie Cytuj
Kris Blake 40 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 (edytowane) tak...na jp pss jest z afryki za free Muszę przyznać, że te zebry wyglądają naprawdę elegancko . Edytowane 1 września 2009 przez Kris Blake Cytuj
Texz 670 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 Tu macie link do wszystkich animowanych theme dostępnych na PSS, dużo tego nie ma. http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=372888 Cytuj
Matt90 0 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 (edytowane) Będzie można kiedyś ściągnąć premium themes i premium avatars z polskiego pss? Edytowane 1 września 2009 przez Matt90 Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 Będzie można kiedyś ściągnąć premium themes i premium avatars z polskiego pss? pewnie w czwartek,cała europa jeszcze nie ma premium themes w store. Poza tym wszyscy czekają na te premium avatars-nikt nie wie co to ma być a plotki chodzą,że mają mieć coś wspólnego z tymi okropnymi szarymi belkami w friendlisćie.gdyby to była prawda to niestety nie doczekamy się ich usunięcia w przyszłych aktualizacjach Cytuj
Emet 1 087 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 Theme z afryki ciekawy ale calkiem niepraktyczny. Powinni w koncu dodac wybor koloru czcionki bo na tym theme z zebrami nic nie widac. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 Theme z afryki ciekawy ale calkiem niepraktyczny. Powinni w koncu dodac wybor koloru czcionki bo na tym theme z zebrami nic nie widac. pewnie dlatego jest darmowy bo na tym z LBP sądząc z filmików wszystko dobrze widać. ps.też mnie dziwi czemu oni zajmują się głupotami a nie dodawaną oczywistych usprawnień-kolory i wielkość czcionki w xmb,możliwość słuchania muzyki w dysku podczas buszowania po całym xmb,txt do filmów itp Jest tu ktoś nie z Polski a np z UK lub Niemiec?jak ta niewidoczna u nas zakładka TV się sprawuje? Cytuj
elvis004 290 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 Avatary beda platne niestety. Wejdzcie sobie w account managment i wybierzcie - premium avatars: stosowne info Wam wszystko powie (szczyt qwa zeby placic za to zeby nie miec szpetnej belki - FAIL SONY). Jak narazie oczywiscie nic nie ma do kupienia. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 oby szybko dodali na nich karty gracza tzn level i % w trophy to może jakoś będą się prezentować.Za tło nie będę im płacić Oby jednak te premium avatary to nie było to bo tak to nigdy tego nie usuną w przyszłych softach. Co ciekawe zapowiedziana zmiana w trofeach(miały być widoczne osobno dla podstawowej wersji gry jak i dla dlc) znowu jest jako opcja dla developerów....czyli pewnie będzie po staremu a tylko 2% gier z tego skorzysta tak samo jak z muzyką z dysku czy robieniem zdjęć z gry(ehh te dodawanie opcji dla devów bez wymuszania ich umieszczenia w produkcjach mnie irytuje) Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 WTF Czy to tylko ja czy nie mozna juz puszczac muzyki i buszowac nawet po XMB !? Co to za (pipi) !? Cytuj
septo 1 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 a czy ktos sie orientuje czy ten temat z LBP da sie "dzielic" tak jak gry na 5 osob? tylko nie chodzi mi o to ze 'najprawdopodobniej da sie' ale o to czy na ppewno, czy ktos kto juz kupil sprawdzal to. bo w sumie w umowie licencyjnej nie pisze nic o ilosci kont tak jak w grach. nic nie pisze o tym. Cytuj
YETI 10 980 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 Pełna lista zmian http://playstationlifestyle.net/2009/08/31...re-change-list/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi