roivas 41 Opublikowano 27 listopada 2008 Opublikowano 27 listopada 2008 (edytowane) Ma ktoś? Grał ktoś? Bo właśnie kupilem na allegro, mam nadzieje, że nie popełniłem błędu:) Załatwiłem specjalnie czwartego pada. Przyda się? Edytowane 27 listopada 2008 przez roivas Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 28 listopada 2008 Opublikowano 28 listopada 2008 Bez wątpienia. Giera jest kapitalna, strasznie śmieszna. Wspaniała odskocznia od Mario Karta, wspaniały Party Game! Cytuj
ashka 219 Opublikowano 29 listopada 2008 Opublikowano 29 listopada 2008 Popieram Majdena. Przez 4 miesiące tłukliśmy noc w noc na przemian Mario Karts / Smash Footbal / Mario Party. Genialna sprawa. Cytuj
Adam First 0 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 Moze nie tyle odskocznia od Mario Party co substytut, natomiast swietna odskocznia od doskonalego Winning Eleven 6 FE. Odradzam jednak grac przeciwko CPU na wyzszych poziomach trudnosc. W ogole odradzam grac przeciwko CPU w tej grze. Oszukuje. Mowic, ze CPU 'oszukuje' jest nieco bez sensu, ale chodzi mi nie fair zaprogramowane akcje, gdzie prawie zawsze CPU potrafi wyrownac / wygrac mecz w ostatnich 10 sekundach, niewazne czy przegrywa 4:6 czy 0:3. No, ciut ubarwiam. Fakt jest taki, ze swojego czasu szukalem na forach jakies rady/sztuczki na granie vs CPU i jedyne co znalazlem to wielu zalacych sie graczy na to co w skrocie opisalem powyzej. Zeby oszczedzic sobie nerwow i frustracji - nie grajcie vs CPU, tylko przeciwko znajomym - w taki sposob frajda rzeczywiscie jest nieziemska. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi