foxdie 0 Opublikowano 27 listopada 2008 Opublikowano 27 listopada 2008 Mam problem chcialem zrobic siec miedzy moim xboxem a pc, zainstalowalem windows media player 11, tam na "udostepnij moje multimedia dla:" zaznaczylem konsole xbox 360 i spoko, ale konsola jakos niepotrafi znalezc pc Wie ktos w czym problem ?? Mam windows xp home service pack 2 wiec powinno dzialac. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 27 listopada 2008 Opublikowano 27 listopada 2008 Mi takie połącznie z PC przestało działać po zainstalowaniu update'u z NXE. Coś namieszały chłopaki z M$ bo na starym dashu wszystko działało jak należy. Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 28 listopada 2008 Opublikowano 28 listopada 2008 U mnie to samo, chcociaz nic nie zmienialem - teraz na dodatek ustawiam wsyztsko jak nalezy i tez nie dziala. Trzeba poszukac czy znowu jakies porty nie musza byc pootwierane nowe. Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 2 grudnia 2008 Opublikowano 2 grudnia 2008 KTOS juz zdoalal to ustawic ? W WMP nadal mam ustawione udostepnianie dla X'a, ale komputera nie moge wyszukac. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 2 grudnia 2008 Opublikowano 2 grudnia 2008 U mnie nadal nie działa. Szkoda. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 4 grudnia 2008 Opublikowano 4 grudnia 2008 a u mnie działa jak należy mi NXE nic nie na szczęście nie zepsuło. udostępniam przez WMP11 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi