A.L.I 9 Opublikowano 28 listopada 2008 Opublikowano 28 listopada 2008 Mam problem otóż mam ten nowy mikrofon i nic przez niego nie słychać, mówię, krzyczę, dmucham i nic nie słychać. Tzn. ja słyszę innych a oni mnie nie. Wszystko sprawdzałem, wyciszałem, podgłaszałałem na max. włączałem wyłączałem itd. i nic jak nie było mnie słychać tak nie słychać. Miał ktoś podobny problem i go rozwiązał? Cytuj
evelan 0 Opublikowano 28 listopada 2008 Opublikowano 28 listopada 2008 PS jak mi np wysłał wiadomosc głosową to było słychać Cytuj
A.L.I 9 Opublikowano 28 listopada 2008 Autor Opublikowano 28 listopada 2008 Prawda, ale jak wchodze na party to nie słychać, ani jak z kimś chce porozmawiać na priv. Cytuj
evelan 0 Opublikowano 28 listopada 2008 Opublikowano 28 listopada 2008 (edytowane) ale na wiadomościach ledwo słyszę co on sapie edit: teraz była prywatna rozmowa i było słychać :] Edytowane 28 listopada 2008 przez evelan Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi