Skocz do zawartości

The Witcher: Rise of the White Wolf

Keymaker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo się cieszę, od dawna chciałem w to zagrać, ale na moim kompie nawet nie chciało się włączyć :) Super będzie jak wydadzą Witchera w 2009, po polsku i w rozsądnej cenie.

Opublikowano

Info wręcz genialne ! Ciekawe czy dadzą edycję kolekcjonerską z limitowanym medalionem bo w wersji na PC ni cholerę nie mogłem nigdzie znaleźć a płacić 300zł to przesada. No to teraz czekać na informację kiedy i ile :D

Opublikowano

Wszytsko super, oby tylko sie pospieszyli bo gra w roku 2009 moze wydawać się przestarzała. Mam nadzieję że jakoś ulepszą grafę w stosunku do tego co bylo w wersji PC :)

Opublikowano

Moze zagram teraz choc wczesniej spelnialem wymogi gry (niepamietam jakie byly dokladnie, wtedy mialem 2x1.8, 1gb, 8600gt 512 to nawet na LOW w 1024 nie mialem stalych 30fpsow gdy widzialem tylko mury i samego Witchera...). Jeszcze niech dadza wersje PL, fajna cene u nas (150zl) i mozna lykac

Opublikowano

Wspaniała wiadomość.Miałem straszną chcicę zagrać w grę po przeczytaniu całej sagi,ale niestety mój piecyk by nie dźwignął tej giery.Teraz nadarza się okazja żeby wszyscy konsolowcy mogli zagłębić się w świat wykreowany przez Sapkowskiego.Mam nadzieję,że poprawią trochę grafę i dodadzą coś nowego w porównaniu do edycji rozszerzonej np.nowe misje.

Opublikowano

Naprawdę świetna wiadomość, oby tylko nie spieprzyli portu jak zrobili to goście od two worlds. Ważne żeby animacja była płynna i sterowanie padem nie było pokaleczone, fajnie jakby jeszcze dorzucili polską wersję i więcej mi do szczęścia nie potrzeba.

Opublikowano

Mam gdzieś grafę i animację. Byle fabuły nie spieprzyli próbując coś przedobrzyć.

Wystarczy, że na x360, usłyszę tekst Baraniny:

- co słychać?

- stare ku.rwy nie chcą zdychać.

i się rozpłaczę ze szczęścia. :]

Opublikowano

Grałem trochę na PC, w sumie dobre. Od dłuższego czasu woziłem się z myślą kupna edycji rozszerzonej, ale jakoś nie było czasu na RPG-a na PC. A na Xboxie i moim zestawiku to zupełnie inna bajka ;) Oby tylko przygotowali równie atrakcyjne edycje tej gry - zarówno pd względem ceny, jak i zawartości.

Opublikowano
Coz moge powiedziec...wydalo sie :] ...poczekajcie na nasze oficjalne info :]

Będzie mowa chociaż o terminie (który kwartał 2009 i czy na pewno 2009), czy są rozbieżności w fabule w stosunku do wersji PC? Uchyl trochę rąbka tajemnicy, mleko i tak się już rozlało.

Opublikowano (edytowane)

Panowie, panowie tylko dajcie jakies ciekawe "acziki" na konsoli Billa. ;)

PS: Na PS3 też Wiesiu będzie?

PS2: No własnie uchyl rąbka tajemnicy. Powiedz nam coś więcej o zmianach jakie będa wprowadzone. Np czy konsolowa wersja będzie miała inny tryb kamery niz TPP? Czy będzie izometryczny rzut do wyboru?

Edytowane przez Gooralesko
Opublikowano (edytowane)

I co ja mam teraz zrobic :] jeszcze na jakis czas musze was odeslac na www.thewitcher.com a potem geba mi sie rozpruje :P albo mnie w firmie rozpruja :]

Edytowane przez Xymek
Opublikowano
I co ja mam teraz zrobic :] jeszcze na jakis czas musze was odeslac na www.thewitcher.com a potem geba mi sie rozpruje :P albo mnie w firmie rozpruja :]

Nie masz tu już życia kolego. ;) Jesteśmy bezwzględni i chcemy wiedzieć wszystko. :wkurzony:

Opublikowano

Nie bedzie az tak zle ;) streszczamy sie uwierz - ale nie spieszymy

Panowie, panowie tylko dajcie jakies ciekawe "acziki" na konsoli Billa. ;)

PS: Na PS3 też Wiesiu będzie?

PS2: No własnie uchyl rąbka tajemnicy. Powiedz nam coś więcej o zmianach jakie będa wprowadzone. Np czy konsolowa wersja będzie miała inny tryb kamery niz TPP? Czy będzie izometryczny rzut do wyboru?

Heh i tu sie zaczyna problem bo musze sie zastanowic z czego moge sie wygadac :P hmm

Napewno dostaniecie calkiem nowy system walki, wiadomo sterowanie padem to nie to samo co mycha. A dodatkowo trzeba pamietac o tym, ze my gracze konsolowi lubimy jednak dynamiczna, widowiskowa i intuicyjna walke - pamietalismy o tym i ten element zostal zaprojektowany od nowa - nowe animacje, nowe ciosy, nowa mechanika itd itd.

Sam rozwoj postaci tez przeszedl spora przebudowe w stosunku do wersji PC, przejrzelismy wszystkie umiejetnosci i wywalilismy te malo przydatne, zostawilismy to co naprawde rozwija Geralta - tak zeby za kazdym razem jak gracz awansuje na kolejny poziom widzial, ze jego bohater sie rozwija i zyskal nowe umiejetnosci ( a nie tylko pare punktow w statystykach czy jakis bzdurnych tabelkach).

Jezeli chodzi o kamere to na ten momet mamy dwa ujecia kamery - jeden do eksploracji, jeden do walki - obie kamery nadal sa w fazie projektowania.

Oczywiscie beda zarowno acziki jak i trofea - nie bojcie sie juz my o to zadbamy zeby byly naprawde fajne - to jeden z tych tematow ktorymi jaramy sie strasznie i nie pozwolimy zeby byla kicha ;)

Gra ukaze sie na obie konsole, obie wersje ida leb w leb.