Skocz do zawartości

The Witcher: Rise of the White Wolf

Featured Replies

• Odpowiedzi 85
  • Wyświetleń 15 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A ten "nowy silnik" to usprawniony z 'jedynki' czy jakiś UE3?

• stary silnik ktory na PC ktory chcial b. duzo wymagania gry http://en.wikipedia.org/wiki/Aurora_Engine

• Xymek - oby to nie byly aczivy typi skoncz kazdy akt - 10gs, ukoncz gre na medium/itp - 20gs, itd itd. Jakies interesujace, z jajem,itp. Nie chce polowy aczivow za samo granie watku fabularnego.... Or

Opublikowano

Kurczę prawdziwa szkoda,na piecu nie grałem w Wiedźmina ,a na konsoli z chęcią bym zagrął w tą grę.

Opublikowano

Jak się już dowiem kogo dokładnie winić ta bardzo ładny komentarz wysmaruję :P Ale to jak już będę pewny... :/

• 3 lata później...
Opublikowano

Dziwnie tak odgrzebywać temat po 3 latach, ale temat Powrotu Białego Wilka, nomen omen, wraca.. W kilku duńskich sklepach pojawiła się gra. A już jutro konferencja CDP. Więcej tutaj

Opublikowano

uważam, że jeśli już coś ma być z Wieśka, to jutro pewnie zapowiedzą siakieś DLC do dwójki lub dwójkę na PS3. IMHO na jedynkę nie ma szans, na trójkę za wcześnie.

Edytowane przez milekp

Opublikowano
  • Autor

Łolaboga, ja taki temat stworzyłem cztery lata temu? o.O Mówcie mi Prorok! :potter:

Ciekaw jestem, co jutro pokażą na konferencji i jak bardzo lipna okaże się być o Białym Wilku na X360 ;]