Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 27 marca 2009 Opublikowano 27 marca 2009 (edytowane) EDYTA: Mogłem olac ciepłym moczem post sloviana ale nie potrafię siedzieć cicho jak ktoś pieprzy głupoty. Nie zawalaj innym ich światopoglądu , co jak co ale to tylko gry więc takie pierołowate odczucia jak "myślę że gram w mmo offline" - nie trzeba z tego tragedii robić. Edytowane 27 marca 2009 przez Dr.Czekolada Cytuj
TwardkiSlovian 1 Opublikowano 27 marca 2009 Opublikowano 27 marca 2009 Problem polega na tym, że są IMO i są SRIMO. SRIMO to takie nowe IMO i twój post jest jego przedstawicielem. To jest tak, że zdanie jest jak dupa. Każdy ma swoją. W tym przypadku twoja dupa śmierdzi i da się to wyczuć na odległość. Szczególnie śmierdzi jak piszesz o typowym cRPG, że to MMO RPG w singlu. Móglbym wymienić wiele elementów Wiesia, kóre klasyfikują go ostatecznie do szufladki cRPG ale po co. Przecież ty masz swoje SRIMO i tak nie zrozumiesz co napisałem. EDYTA: Mogłem olac ciepłym moczem post sloviana ale nie potrafię siedzieć cicho jak ktoś pieprzy głupoty. Od razu SRIMO jakies Jak Ci sie gra podobala to sie bardzo ciesze. Jak uwazasz, ze to typowy crpg tez be my guest. Dla mnie moze sobie byc czym chce. Czulem sie jakbym gral w sztampowego mmo i tyle. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 27 marca 2009 Opublikowano 27 marca 2009 Chłopie można napisać, że gra się nie podoba. Ale pieprzyć coś o podobieństwach do MMO RPG to dla mnie idiotyzm. Szczególnie nie lubie jak ktoś argumentuje swoją niechęć do danego tytułu takimi, nie mającymi pokrycia w rzeczywistości (w sensie w Wiesiu , przytykami. A ty tak zrobiłeś. Cytuj
drk2 7 Opublikowano 27 marca 2009 Opublikowano 27 marca 2009 Gooralesko, tak to jest, ze zdanie jest jak dupa. Kazdy ma swoja. Dla Twartkiego Twoja dupa smierdzi, czyli wszystko gra Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 30 marca 2009 Opublikowano 30 marca 2009 Gameplay z Wiedźmina! Trailer- http://www.ps3info.pl/story-661-Gameplay-z-wiedmina.html Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 30 marca 2009 Opublikowano 30 marca 2009 Prozę Sapkowskiego uwielbiam, fenomen na skalę światową. Swojego czasu tytuł ten przeszedł mi koło nosa (jako, że mój PC ssie), kolejny raz jestem wdzięczny (po F3 oraz Dragon Age), że pogramy na konsolach w tego typu gry mimo iż Wiedźmin jest już starociem na PC czekam na niego jak na nowość, czasem warto przeoczyć dobry tytuł Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 http://versus.thewitcher.com/ ? Gra przegądarkowa. Cytuj
diesvindu 0 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Czy wiadomo na kiedy jest przewidziana premiera tej gry? Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 4 kwietnia 2009 Opublikowano 4 kwietnia 2009 Od razu SRIMO jakies Jak Ci sie gra podobala to sie bardzo ciesze. Jak uwazasz, ze to typowy crpg tez be my guest. Dla mnie moze sobie byc czym chce. Czulem sie jakbym gral w sztampowego mmo i tyle. Nigdy nie grałem we Wiedźmina i nie wiem do końca jak prezentuje się gameplay. Chcę jednak przypomnieć, że w Final Fantasy XIII zaimplementowano system z MMO chociaż jest to gra przeznaczona dla jednego gracza. Slovianowi pewnie nie pasuje system przemieszczania się. Kierujemy postacią zaznaczając punkt do którego ma się udać. IMO mało grywalne rozwiązanie. W wersji konsolowej raczej na pewno zostanie to zmienione. Cytuj
TwardkiSlovian 1 Opublikowano 4 kwietnia 2009 Opublikowano 4 kwietnia 2009 Final Fantasy XII chyba miales na mysli? Co do zaznaczania punktu do , ktorego postac ma sie udac akurat nic nie mam lol xD Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 4 kwietnia 2009 Opublikowano 4 kwietnia 2009 Y ale wersja PC ma tez sterowanie a'la TPP, wtedy gra przypominala mi jakies Gears Of War lol XD (kamera tez sie lekko trzesie!). Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Chwała PE za takie materiały po tym co przeczytałem w najnowszym numerze, tytuł ten postrzegam jako istny must have. Cóż pozostaje tylko po raz enty przeczytać sagę, co by wszystkie smaczki wyłapać Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Opublikowano 22 kwietnia 2009 I przejść jeszcze raz grę aby poznać różnice między wersjami. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Opublikowano 22 kwietnia 2009 czekam z niecierpliwoscia na date wydania. jezeli okaze sie to grudzien - chyba wiadomo co znajdzie sie pod choinka Cytuj
liquid1990 0 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Opublikowano 22 kwietnia 2009 I przejść jeszcze raz grę aby poznać różnice między wersjami. Wraz z kumplem PCiarzem , posiadaczem Wiedzmina dzisiaj przegladaliśmy w Kolporterze nowego PSXa. Jak zobaczył okładkę to myślałem że dostaje wytrysku z podniecenia Czyta , czyta i jep...przeczytał iż wersja na konsole prezentuje się już teraz przekozacko. Zrobiło mu się smutno i odrzekł ''My PCtowcy zawsze będziemy waleni bez gumy i wazeliny'' Tak się nad nim ulitowałem iż postanowiłem porzyczyć mu nowy numer , może go w końcu nawrócę na właściwą drogę i sam w końcu kupi konsole Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Konsolowy Wiedźmin skasowany http://polygamia.pl/Polygamia/1,95338,6546...rticle_comments Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Świeża zapowiedź w nowym Psxie a tu takie coś? Coś trudno mi w to uwierzyć Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Spoko dżoko, jak na razie to tylko plotki, ale przyznam, że w pierwszym momencie spanikowałem. Bardzo liczę na ten tytuł i mam nadzieje, że poganiam sobie Wiedźminem na mojej konsoli Cytuj
Kris Blake 40 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Plotki, nie plotki - dziwnie się to czyta. Człowiek ma w ręku PSX z zapowiedzią, a tu patrzę, coś o kasowaniu całego projektu piszą. Ciekawe skąd to wyszło? Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Zareagowałem podobnie, bo nie ukrywam, zagrałbym w Wiedźmina. Skąd? Bo ja wiem, jedno jest pewne, w CDP z kasą dobrze nie jest od pewnego czasu, więc plotki pewno z tego powodu. Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Uhm, a ja jestem Święty Piotr Ot, CDPRojekt przeznaczyło budżet na grę, zaangażowali sporo ludzi, podjęli współpracę z innym studiem, i tak dalej, żeby nagle się potem kapnąć, że są na skraju bankructwa i ludzi trzeba zwalniać i kasować grę. Takie rzeczy tylko w filmach. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Kryzys. Nie wierzę w te plotki, ale przy obecnej panice wszystko jest możliwe. CDP Red wydajcie Wiedźmina, kompa mam słabego i nie miałem okazji porządnie się wziąć za tą świetną grę. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Za to właśnie lubie Polygamię i ich społeczność, rox . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi