Xymek 62 Opublikowano 2 grudnia 2008 Opublikowano 2 grudnia 2008 Moge wam powiedziec tylko tyle - badzcie spokojni i sledzcie dzis wieczorem nasza strone www.thewitcher.com :] Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 2 grudnia 2008 Opublikowano 2 grudnia 2008 Xymek , ty nie pisuj po forach tylko do pc zasuwaj by konwersja była jak najlepsza hehe . A tak serio , gra jest świetna i z pewnością zakupię ją w wersji na ps3 (wszak granie na 26 calach jest lepsze niż na 18). Chciałbym zobaczyć jak będzie rozwiązane sterowanie i jakie dodatki będą zawierały wersje konsolowe . Xymku , a tak poza tym , to musi być fajne uczucie, widząc jak gracze spekulują czy będzie wiedźmin na konsole . A ty już to wiesz. Powodzenia. Cytuj
karol885 0 Opublikowano 2 grudnia 2008 Opublikowano 2 grudnia 2008 Moge wam powiedziec tylko tyle - badzcie spokojni i sledzcie dzis wieczorem nasza strone www.thewitcher.com :] No wlasnie, nie dyskutowac mi tu na forum tylko do pracy. No chyba ze wolne masz , tatusiowe czy jakiekolwiek inne. Ludzie chca grac wiec szybciorem konczyc mi konwersje Tylko porządnie. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 2 grudnia 2008 Opublikowano 2 grudnia 2008 Screeny: http://www.gamersyde.com/news_7371_en.html Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 2 grudnia 2008 Opublikowano 2 grudnia 2008 hmmm Polak potrafi, szczegóły 2.17m http://gamecorner.pl/gamecorner/10,86651,6...ieni_sie_w.html Cytuj
izon 995 Opublikowano 2 grudnia 2008 Opublikowano 2 grudnia 2008 premiera- jesien 2009 kurde jeszcze troche poczekamy:D Cytuj
Incognitos 2 Opublikowano 2 grudnia 2008 Opublikowano 2 grudnia 2008 (edytowane) hmmm Polak potrafi, szczegóły 2.17m http://gamecorner.pl/gamecorner/10,86651,6...ieni_sie_w.html No proszę, łatwiej zrobić wersję na PS3 niż na X360 ... bardzo ciekawe. I teraz pytanie, dlaczego inni mają z tym problemy?? I czy Microsoft macza w tym palce? Bo nie chce mi sie wierzyć w takie "ewenementy", że nagle TĘ JEDNĄ grę łatwiej jest przerzucić na PS3, a nie na iXa. Edytowane 2 grudnia 2008 przez Incognitos Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 2 grudnia 2008 Opublikowano 2 grudnia 2008 Kazda konsola ma swoje ograniczenia ale taka jest prawda ze wersje na obie konsole ida leb w leb i nie mamy jakis szczegolnych problemow z PS3 i architektura tej konsoli Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 2 grudnia 2008 Opublikowano 2 grudnia 2008 No to developerzy musza sie niezle (pipi)c skoro multiplatformy czesto sa gorsze na naszej konsoli - nie ma problemow z PS3 to ocb? No chyba ze to nasi programisci sa tacy zdolni i najlepsi na swiecie Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 2 grudnia 2008 Opublikowano 2 grudnia 2008 No to developerzy musza sie niezle (pipi)c skoro multiplatformy czesto sa gorsze na naszej konsoli - nie ma problemow z PS3 to ocb? No chyba ze to nasi programisci sa tacy zdolni i najlepsi na swiecie Nie wiem stary jak tam inni devowie ale my narazie nie placzemy nad PS3 i jest dobrze :] Cytuj
mrynk 110 Opublikowano 2 grudnia 2008 Opublikowano 2 grudnia 2008 (edytowane) Ja mam jeden apel do dev'ow: Na litosc boska, dajcie pelne 1280x720 i min 25fps, bez dropow To wtedy kupie. Edytowane 2 grudnia 2008 przez mrynk Cytuj
_mike 318 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 (edytowane) http://polygamia.pl/pierwsze-spojrzenie-na...owego-wiedzmina wywiad z Panami z CP Red Po tych filmikach strasznie się nakręciłem na Wiedźmina na konsole Geralt w HD na 40" :slinotok: Po tym co powiedział dev jestem przekonany, że będzie się świetnie grało na konsoli (o to się trochę martwiłem) bo jakby nie patrzeć to właśnie sposób kontroli i mechanika gry różnią się na konsolach i PC. Dodatkowo dostaniemy wersje jeszcze bardziej ulepszoną i będzie DLC (może nawet nowe historie) - trochę mnie zastanawiat to, że DLC ma mieć po części status ekskluzywny (miejmy nadzieje, że nie będzie tak jak z GTA4) Już nie mogę się doczekać przyszłej jesieni Po prostu historia (bo na to głównie zwracam uwagę w grach) nie leży w moim guście Żałuj, bo historia to akurat najmocniejsza strona Wiedźmina Edytowane 3 grudnia 2008 przez the_m Cytuj
lordpix 8 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 (edytowane) Mam nadzieję, że przeróbki na konsole nie będą polegały na żadnych cięciach w systemie i ominie mnie wysłuchiwanie pc-towych graczy, że na konsole znowu zrobili grę dla dzieci, prostą i ogólnie blee. Ale czytając newsa na stronie Wiedźmina jestem spokojny. Chyba to moja najbardziej oczekiwana gra teraz. Fajnie jakby jeszcze ktoś film zrobił. Oby nie Uwe Boll Edytowane 3 grudnia 2008 przez lordpix Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 Film juz byl... Chyba juz lepiej jakby go Uwe Boll zrobil byl Cytuj
Guardian 5 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 Mnie najmilej zaskoczyła informacja, jakoby wersja na PS3 była prostsza do napisania. Chyba pierwszy raz jakiś developer 3rd party wypowiedział się pozytywnie o programowaniu na chlebaka. Oby tak dalej. Jak się okazuje, nie taki "Cell" straszny. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 No niezle niezle, tak myslalem, ze w koncy Łiczer wyjdzie na PS3 i X360, jak dla mnie to dobra informacja, fajnie, ze rodzima produkcja trafi takze na konsole. Szkoda tylko, ze tak dlugo trzeba bedzie czekac, to troche dziwne bo to niby tylko konwersja. Cytuj
froniu 1 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 (edytowane) Szkoda tylko, ze tak dlugo trzeba bedzie czekac, to troche dziwne bo to niby tylko konwersja. oglądnij sobie wywiad na polygamii dev mówił ze to nie jest normalna konwersja bo będzie na całkiem nowym silniku i wszystko od nowa robione dlatego data wydania jest taka a nie inna prawdopodobnie ps. jak dla mnie must have Edytowane 3 grudnia 2008 przez froniu Cytuj
lordpix 8 Opublikowano 4 grudnia 2008 Opublikowano 4 grudnia 2008 (edytowane) Film juz byl... Chyba juz lepiej jakby go Uwe Boll zrobil byl Ja tam FILMU nie widziałem;) Szkoda tylko, ze tak dlugo trzeba bedzie czekac, to troche dziwne bo to niby tylko konwersja. będzie na całkiem nowym silniku i wszystko od nowa robione ps. jak dla mnie must have Skoro od nowa to może crap wyjdzie Nie no, żartuję. Nie ma możliwości, że wyjdzie badziew a skoro robią od nową to znaczy, że się starają. Na pewno nie będzie to konwersja na szybko i na odwal się. Już wolę poczekać (ehhh trudno) i mieć dopracowaną grę. Edytowane 4 grudnia 2008 przez lordpix Cytuj
Guardian 5 Opublikowano 4 grudnia 2008 Opublikowano 4 grudnia 2008 Ciekawe, czy będą QTE. Mogliby wstawić, byłoby bardziej konsolowo. Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 4 grudnia 2008 Opublikowano 4 grudnia 2008 Nie ma na to praktycznie żadnych szans. "God of War" to wspaniała produkcja, ale "Wiedźmin" jest o wiele poważniejszy. (Sarkastyczny humor książek i podobno gry, jest przykrywką i samym w sobie wstępem do refleksji o niezmienności pewnych aspektów ludzkiej natury.) PS. Nie, nawet nie porównuje obu produkcji, tylko nakreślam fakt. Cytuj
lordpix 8 Opublikowano 5 grudnia 2008 Opublikowano 5 grudnia 2008 Ciekawe, czy będą QTE. Mogliby wstawić, byłoby bardziej konsolowo. Tylko nie QTE! Po pierwsze nie pasuje mi to Wiedźmina a po drugie nie lubie tego typu rozwiązań. Wolę sam decydować co mam w danej chwili zrobić a QTE wymuszają zrobienie tego co było z góry zaplanowane. Cytuj
_mike 318 Opublikowano 5 grudnia 2008 Opublikowano 5 grudnia 2008 W pewnym sensie będą QTE w walce. Po zrobieniu jakiegoś tam koba na 3xO trzeba będzie wcisnąć w odpowiednim czasie jakiś innym przycisk żeby kontynuować kombo na wyższym poziomie - właściwie w wersji PC też było coś takiego i bardzo dobrze się sprawdzało Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 6 grudnia 2008 Opublikowano 6 grudnia 2008 W pewnym sensie będą QTE w walce. Po zrobieniu jakiegoś tam koba na 3xO trzeba będzie wcisnąć w odpowiednim czasie jakiś innym przycisk żeby kontynuować kombo na wyższym poziomie - właściwie w wersji PC też było coś takiego i bardzo dobrze się sprawdzało Yep, Takiemu QTE mówimy TAK. Cytuj
Guardian 5 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 Tak, w wersji PC, by kontynuować kombo należało kliknąć kursorem na dowolnego przeciwnika w momencie gdy kursor zmieniał się na moment w płonący. Tutaj kursora nie będzie więc pewnie będą wyskakiwać ikonki buttonów. Ciekawi mnie w jaki sposób będziemy mogli wybierać przeciwników podczas ataku i czy będzie "lockowanie" na przeciwniku (którego zwolennikiem nie jestem). Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 Meh, PC to PC, konsola to konsola. Dlatego wolalbym, gdyby system walki byl konsolowy - z kombosami itd (ale prawdziwymi, jak w tekkenie, jak w DMC4, jak w God of War). Z tym DMC4 to troche przesadzilem - niby tam kombosy sa, jednak ja wole gierki, kiedy sie je wykonuje roznymi przyciskami, a nie trzeba jeden przycisk naciskac w odpowiednich odstepach czasu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi