tk___tk 4 795 Opublikowano 1 listopada 2009 Opublikowano 1 listopada 2009 (edytowane) W ogóle to jest podręcznikowy przykład kapeli co przez 20 lat trzyma non stop fason, rozwija się i jak niektórzy są skłonni twierdzić obecnie jest w zyciowej formie. Jak juz wspominałem - BOGI. Edytowane 1 listopada 2009 przez Walter_Cronkite Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 2 listopada 2009 Opublikowano 2 listopada 2009 Przesłuchałem sobie tytułową piosenkę z nowego album i w sumie muza fajna, ale wokal to straszna chujnia. Nik Bullen się pewnie w grobie przewraca. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 2 listopada 2009 Opublikowano 2 listopada 2009 Przesłuchałem sobie tytułową piosenkę z nowego album i w sumie muza fajna, ale wokal to straszna chujnia. Nik Bullen się pewnie w grobie przewraca. Proba zablysniecia niszowa opinia nieudana. Nick Bullen nadal zyje. Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 2 listopada 2009 Opublikowano 2 listopada 2009 No wai! Pewnie go pomyliłem z tym drugim - Justinem Broadrickiem. Ale dlaczego niszowa? Nie mów, że komuś się ten wokal podoba? Powinno go wy(pipi) gdzieś w okolicach rozpadu Czechosłowacji. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 listopada 2009 Opublikowano 2 listopada 2009 (edytowane) Ja pier.dole Broadrick to był w ND wieki temu no i nie na wokalu przede wszystkim... Edytowane 2 listopada 2009 przez Walter_Cronkite Cytuj
django 549 Opublikowano 2 listopada 2009 Opublikowano 2 listopada 2009 ktos tu niezle troluje stary ND > nowy ND Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi