kszysiu77 0 Opublikowano 6 grudnia 2008 Opublikowano 6 grudnia 2008 Niedawno wpadł mi do napędu ye olde Chrono Cross. Odpaliłem niby dla dziecka (lat 6), ale "przepadliśmy" obaj. Wszystko szło pięknie z archiwalnym numerem Extreme'a w ręku, aż do spotkania z Miguelem (Innate white, summon HolyDragSword). Próbowaliśmy z synem chyba ze sto razy załatwić klienta-bezskutecznie. Proszę wszystkich którzy jeszcze pamiętają tę grę o wsparcie w tym konkretnym temacie. Pomocy. :nosze: Z góry THX. kszysiu77@interia.eu Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 6 grudnia 2008 Opublikowano 6 grudnia 2008 z tego co pamietam on mocno wali magia, wiec trzeba uzyc diminish albo mag negate i zabic go atakami fizycznymi 2 Cytuj
Sonotori 0 Opublikowano 6 grudnia 2008 Opublikowano 6 grudnia 2008 Tu (albo w innym FAQ/opisie tamże) radzę nacisnąć Ctrl+F, wpisać Miguel i nacisnąć Enter (albo przejrzec dokument "na piechotę" w poszukiwaniu części poświęconej owemu bossowi). Ogółem pożyteczna strona. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi