Mikes 65 Opublikowano 6 grudnia 2008 Opublikowano 6 grudnia 2008 Zawiodłem się na Super Stardust, odpaliłem ES widząc tylko trailer, a gierka jest genialna. Wymagająca, ze świetną muzą i zmieniającą sie mechaniką z każdym poziomem, masą extrasów do wykupienia i ładną grafiką. Polecam, właśnie takich gierek potrzebuje PSP, idealna do krótkich i cholernie długich posiedzień. Zdecydowanie najlepsza, obok Beats produkcja z PS Store Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 zadziwiajaco dobra gra. prosta, a zarazem genialna ;] gdyby nie twoj temat nie 'kupilbym' tej gry ;] Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 Ee, yym, a podzielisz się info Coati gdzie "kupiłeś" te grę? ;] Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 8 grudnia 2008 Opublikowano 8 grudnia 2008 (edytowane) czarne koty przebiegly mi przez droge ;] Edytowane 8 grudnia 2008 przez Coati Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 Dobra gierka. Szkoda, że nie ma wyboru poziomu trudności, bo po dwóch godzinach grania ledwo doszedłem do połowy trzeciej planszy. Cytuj
Seifu 46 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 (edytowane) a wg. mnie jest fatalna... nie wiem czy jestem jakiś głupi i tego nie rozumiem, ale wg. mnie przy tym strzelaniu i tworzeniu muzyki to wychodzi jakiś bełkot którego nie da się słuchać... Bez obrazy ale wg. mnie daleko jej do chociażby Stardust'a Edytowane 13 grudnia 2008 przez timo86 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi