Opublikowano 12 czerwca 201014 l Serial sciagnelem jakos ze dwa miesiace temu - przez caly czas sie kurzyl na dysku, dopiero ostatnio zaczelem go ogladac. Aktualnie jestem dopiero po czterech odcinkach - poki co jestem naprawde zadowolony, od dawna poszukiwalem czegos w tych klimatach. Oby serial dalej trzymal poziom.
Opublikowano 8 września 201014 l Pierwszy odcinek 3 sezonu zobaczyłem, i pierwszy odcinek wali od razu z grubej rury.
Opublikowano 8 września 201014 l Pierwszy odcinek 3 sezonu zobaczyłem, i pierwszy odcinek wali od razu z grubej rury. Mam nadzieję. Wcześniejsze dwa sezony były mało dynamiczne i miejscami po prostu nudne.
Opublikowano 9 września 201014 l Autor 3x01 What the fuck. Czy oni naprawde wlasnie zabili Hale'a w pierwszym odcinku? Mial troche za duza dziure w glowie zeby przezyc. Pozwole sobie nie zgodzic sie z tym, ze serial jest malo dynamiczny i nudny ;p Edytowane 9 września 201014 l przez Mq
Opublikowano 10 września 201014 l 3x01 What the fuck. Czy oni naprawde wlasnie zabili Hale'a w pierwszym odcinku? Mial troche za duza dziure w glowie zeby przezyc. Pozwole sobie nie zgodzic sie z tym, ze serial jest malo dynamiczny i nudny ;p No jak nie? 3 sezonu jeszcze nie ruszyłem więc pisałem o tym co było wcześniej. Poza tym to jak "zemścił" się ten gość któremu kropnęli żonkę było żenujące. No chyba, że jego też wkur.wiała, to wtedy ok.
Opublikowano 10 września 201014 l Autor Kwestia gustu. Mnie SoA nie nudzilo, z wyjatkiem romansu Jaxa i Jakjejtam, ktory faktycznie ma na mnie dzialanie usypiajace. A co do spoilera to podejrzewam, ze watek ten nie zostal jeszcze zamkniety.
Opublikowano 6 grudnia 201014 l Świetna końcówka 3 sezonu! Czekam z niecierpliwością na kolejny, a ten kawałek katuje już kolejny dzień:
Opublikowano 17 grudnia 201014 l No faktycznie - koncowka naprawde dobra. Caly sezon ogolnie rzecz biorac mozna uznac za udany. Nie moge sie doczekac 4 - stawiam, glowna osia bedzie konflikt z ruskimi, bo nie sadze zeby puscili w niepamiec ten ich wykret .
Opublikowano 23 stycznia 201114 l Właśnie skończyłem trzeci sezon, oglądałem od pierwszego odcinka przez ostatni tydzień. ZAJE>BISTY serial, tyle mogę powiedzieć. Bardzo podoba mi się fakt, iż w przeciągu jednego epizodu dzieje się bardzo dużo i zazwyczaj nie ma żadnych niedomówień czy gigantycznych cliffhangerów.
Opublikowano 23 stycznia 201114 l Autor Musze przyznac ze chociaz z przyjemnoscia obejrzalem dwa pierwsze sezony to w pewnym momencie odpuscilem sobie trzeci byly dobre momenty jak kiedy pojawil sie stephen king ale watek glowny sie ciagnal Edytowane 23 stycznia 201114 l przez Mq
Opublikowano 23 stycznia 201114 l Zgodzę się- trochę rozciągnęli główny wątek. Ot, choćby "przygoda w Irlandii" mogłaby się zmieścić w jednym, dwóch odcinkach, aczkolwiek te, które były wprowadziły lekką świeżość i dobrze budowały tło dla przyszłych wydarzeń. Kto nie widział końcówki S3 niech się nie wypowiada, gdyż jest to bezsprzecznie najlepszy finał sezonu w historii SoA.
Opublikowano 23 stycznia 201114 l 3 sezon to maxymalne stezenie zenady i popeliny dokladnie, ledwo wytrzymalem do konca.
Opublikowano 3 marca 201114 l Autor Wreszcie obejrzalem koncowke. Final faktycznie dobry ale nie usprawiedliwia reszty sezonu. Poza tym ten zwrot akcji mnie troche zawiodl, wolalbym zeby mieli jaja skonczyc sezon z jaxem wyjawionym jako zdrajca
Opublikowano 7 września 201113 l Czwarty sezon ruszył. 90 60 minut EPY. Koniec trzeciego byl niezle doj,ebany do pieca. Swietny serial, choc na poczatku mnie nie porwal:) Edytowane 7 września 201113 l przez Snejk
Opublikowano 7 września 201113 l Autor Niezly odcinek. Przeskok w czasie troche dziwny ale chyba sie nie dalo inaczej. Fajny cover What a Wonderful World. Nowe postacie calkiem ciekawe chociaz nowy szeryf zdaje sie byc kalka starego Hale'a. Zauwazylem Ronniego z The Shield chociaz nic nie mowil, ciekawe kto jeszcze z tamtej obsady sie pojawi Swoja droga Tara jest o wiele bardziej znosna kiedy sie usmiecha zamiast chodzic zawsze ze skwaszona mina.
Opublikowano 8 września 201113 l Dobry ep z mocną końcówką. Kto by się spodziewał, że twórcom uda się utrzymać poziom finału trzeciego sezonu.
Opublikowano 13 września 201113 l eee... czemu nie ma drugiego odcinka? Emisja nie jest w poniedziałki?
Opublikowano 13 września 201113 l No już się dowiedziałem na stronie FX, ale dzięki. Urojenia. Starość nie radość.
Opublikowano 14 września 201113 l Autor W nowym odcinku jest Aceveda, to jak zlot starej ekipy z The Shield.
Opublikowano 18 września 201113 l Świetne dwa pierwsze odcinki. Ciekaw jestem jak dalej rozwinie się sytuacja z kartelem.
Opublikowano 18 września 201113 l Brzydka morda Trejo idealnie pasuje do tego serialu. Zapowiada sie niezla rekompensata po beznadziejnym 3 sezonie.