Skocz do zawartości

Sons Of Anarchy [FX]

Mq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serial sciagnelem jakos ze dwa miesiace temu - przez caly czas sie kurzyl na dysku, dopiero ostatnio zaczelem go ogladac. Aktualnie jestem dopiero po czterech odcinkach - poki co jestem naprawde zadowolony, od dawna poszukiwalem czegos w tych klimatach. Oby serial dalej trzymal poziom.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Pierwszy odcinek 3 sezonu zobaczyłem, i pierwszy odcinek wali od razu z grubej rury.

Mam nadzieję. Wcześniejsze dwa sezony były mało dynamiczne i miejscami po prostu nudne.

Opublikowano (edytowane)

3x01

What the fuck. Czy oni naprawde

wlasnie zabili Hale'a w pierwszym odcinku? Mial troche za duza dziure w glowie zeby przezyc.

Pozwole sobie nie zgodzic sie z tym, ze serial jest malo dynamiczny i nudny ;p

Edytowane przez Mq
Opublikowano

3x01

What the fuck. Czy oni naprawde

wlasnie zabili Hale'a w pierwszym odcinku? Mial troche za duza dziure w glowie zeby przezyc.

Pozwole sobie nie zgodzic sie z tym, ze serial jest malo dynamiczny i nudny ;p

No jak nie? 3 sezonu jeszcze nie ruszyłem więc pisałem o tym co było wcześniej. Poza tym to jak

"zemścił" się ten gość któremu kropnęli żonkę było żenujące. No chyba, że jego też wkur.wiała, to wtedy ok.

Opublikowano

Kwestia gustu. Mnie SoA nie nudzilo, z wyjatkiem romansu Jaxa i Jakjejtam, ktory faktycznie ma na mnie dzialanie usypiajace.

A co do spoilera to podejrzewam, ze watek ten nie zostal jeszcze zamkniety.

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

No faktycznie - koncowka naprawde dobra. Caly sezon ogolnie rzecz biorac mozna uznac za udany.

Nie moge sie doczekac 4 - stawiam, glowna osia bedzie

konflikt z ruskimi, bo nie sadze zeby puscili w niepamiec ten ich wykret

.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Właśnie skończyłem trzeci sezon, oglądałem od pierwszego odcinka przez ostatni tydzień. ZAJE>BISTY serial, tyle mogę powiedzieć. Bardzo podoba mi się fakt, iż w przeciągu jednego epizodu dzieje się bardzo dużo i zazwyczaj nie ma żadnych niedomówień czy gigantycznych cliffhangerów.

Opublikowano (edytowane)

Musze przyznac ze chociaz z przyjemnoscia obejrzalem dwa pierwsze sezony to w pewnym momencie odpuscilem sobie trzeci :/

byly dobre momenty jak kiedy pojawil sie stephen king ale watek glowny sie ciagnal

Edytowane przez Mq
Opublikowano

Zgodzę się- trochę rozciągnęli główny wątek. Ot, choćby "przygoda w Irlandii" mogłaby się zmieścić w jednym, dwóch odcinkach, aczkolwiek te, które były wprowadziły lekką świeżość i dobrze budowały tło dla przyszłych wydarzeń. Kto nie widział końcówki S3 niech się nie wypowiada, gdyż jest to bezsprzecznie najlepszy finał sezonu w historii SoA.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wreszcie obejrzalem koncowke. Final faktycznie dobry ale nie usprawiedliwia reszty sezonu. Poza tym ten zwrot akcji mnie troche zawiodl, wolalbym zeby mieli jaja

skonczyc sezon z jaxem wyjawionym jako zdrajca

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Czwarty sezon ruszył. 90 60 minut EPY. Koniec trzeciego byl niezle doj,ebany do pieca. Swietny serial, choc na poczatku mnie nie porwal:)

Edytowane przez Snejk
Opublikowano

Niezly odcinek. Przeskok w czasie troche dziwny ale chyba sie nie dalo inaczej. Fajny cover What a Wonderful World. Nowe postacie calkiem ciekawe chociaz nowy szeryf zdaje sie byc kalka starego Hale'a. Zauwazylem Ronniego z The Shield chociaz nic nie mowil, ciekawe kto jeszcze z tamtej obsady sie pojawi ;)

Swoja droga Tara jest o wiele bardziej znosna kiedy sie usmiecha zamiast chodzic zawsze ze skwaszona mina.

Opublikowano

No już się dowiedziałem na stronie FX, ale dzięki. Urojenia. Starość nie radość.

Opublikowano

Brzydka morda Trejo idealnie pasuje do tego serialu. Zapowiada sie niezla rekompensata po beznadziejnym 3 sezonie.