Mq 73 Opublikowano 16 listopada 2011 Autor Opublikowano 16 listopada 2011 Hahaha, "...you've got to be shitting me!". Je,but! Rownie dobra byla reakcja Chibsa w rozmowie z Juice'm. "... so?". Juice jest idiota. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 16 listopada 2011 Opublikowano 16 listopada 2011 Meh, chyba najsłabszy odcinek z całego sezonu. Straszne efekty przy tej całej strzelaninie (krew głównie) no i beznadziejna śmierć Kozika. Cytuj
Mq 73 Opublikowano 16 listopada 2011 Autor Opublikowano 16 listopada 2011 Zabili go bo aktor chcial grac w serialu Prime Suspect. Ktore juz zdjeto z anteny, ups. Cytuj
xbor 54 Opublikowano 18 listopada 2011 Opublikowano 18 listopada 2011 Mam nadzieje że Opie wpakuje kulkę Clayowi, choć coś mi mówi że to tak się nie skończy Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 19 listopada 2011 Opublikowano 19 listopada 2011 He tried to kill you, and killed your wife. Now he killed your father, too przeciez ope nie wiedzial o zonce wiec czemu nie zareagowal na to info? Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 19 listopada 2011 Opublikowano 19 listopada 2011 Jak to nie wiedział? Przecież sam Clay mu powiedział. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 20 listopada 2011 Opublikowano 20 listopada 2011 Jak to nie wiedział? Przecież sam Clay mu powiedział. i nawet obil morde za to Tig'owi Cytuj
Mq 73 Opublikowano 23 listopada 2011 Autor Opublikowano 23 listopada 2011 Zakonczenie nowego odcinka mi sie podobalo. Pewnie przezyl ale i tak satysfakcja jest ze Opie mu wreszcie sprzedal pare kul, myslalem ze skonczy sie jakis glupim cliffhangerem Cytuj
Gość szpic Opublikowano 23 listopada 2011 Opublikowano 23 listopada 2011 Zakonczenie nowego odcinka mi sie podobalo. Pewnie przezyl ale i tak satysfakcja jest ze Opie mu wreszcie sprzedal pare kul, myslalem ze skonczy sie jakis glupim cliffhangerem az sie chce czekac na kolejny odcinek Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 23 listopada 2011 Opublikowano 23 listopada 2011 Myślę, że Clay raczej nie przeżyje, za to Jax zastrzeli Ope'a i dopiero potem dowie się co Clay chciał zrobić z Tarą. Przez to pewnie będzie miał wyrzuty sumienia związane z klubem i zostanie w Charming jako nowy lider Samcro. Cytuj
xbor 54 Opublikowano 23 listopada 2011 Opublikowano 23 listopada 2011 Ale mnie ta końcówka zdenerwowała, teraż az tydzień czekania. Ja mam nadzieje że Perlman zakończy swa przygodę z SOA choć tak to nie wyglądało. Ale jest jeszcze wątek tego prokuratora który ma dowody na synów, ciekawe czy dojdzie do spotkania z kartelem i IRA. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 30 listopada 2011 Opublikowano 30 listopada 2011 (edytowane) Hehe, dobry odcinek. A z Tary zrobiła się prawdziwa szmata. "Say you love me" Edytowane 30 listopada 2011 przez qb3k Cytuj
Gość szpic Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 szkoda, ze ta seria sie juz konczy, ten odcinek jest genialny Cytuj
Mq 73 Opublikowano 7 grudnia 2011 Autor Opublikowano 7 grudnia 2011 spoilery 4x14 Ugh, poczatek odcinka byl w miare mimo glupiego twista ale potem bylo juz slabo. Sytuacja z Clayem dennie rozwiazana, dobrze ze chociaz Opie zauwaza ze Jax jest matolem. Normalnie zaczalem sie brechtac kiedy Bobby zaczal randomowo grac na gitarze (skad ja ma?), zmiana slow piosenki na "there is a house in charming town" i na koniec najlepsze, transformacja Tary i Jaxa w zdjecie to juz bylo tak komiczne ze sie zlapalem za glowe Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 7 grudnia 2011 Opublikowano 7 grudnia 2011 Ziom, to jest serial dla amerykańskich rednecków. Zresztą finał każdego sezonu był taki ckliwy. Cytuj
Mq 73 Opublikowano 7 grudnia 2011 Autor Opublikowano 7 grudnia 2011 (edytowane) Tylko ze w poprzednich chociaz cos sie dzialo, a ten sezon skonczyl sie cichym, mokrym pierdnieciem. Wszystko zostalo zresetowane a Clay nadal zyje bo scenarzysci wymyslili strasznie zawily powod dla ktorego nie moze zginac. edit: przynajmniej Potter byl dobry Edytowane 7 grudnia 2011 przez Mq Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 8 grudnia 2011 Opublikowano 8 grudnia 2011 Najlepszy byl Jax, ktory wyjal strzykawke z trucizna, zeby chwile pozniej postraszyc kosą <ok> uwazalem ten sezon za najlepszy ze wszystkich. po finale zmienilem zdanie Cytuj
Mq 73 Opublikowano 8 grudnia 2011 Autor Opublikowano 8 grudnia 2011 To Jax wiec calkiem mozliwe ze nie wie jak dziala strzykawka wiec sie na nia troche pogapil a potem zdecydowal sie na noz (dobrze ze sie nie pomylil i nie zlapal go za ostrze zamiast za rekojesc) Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Opublikowano 10 kwietnia 2012 (edytowane) właśnie skończyłem pierwszy sezon i śmiem twierdzić, że taki odcinek numer dwanaście to poziom lat świetności the shield. ogólnie rzecz biorąc bardzo przyjemny serial - postacie, które da się od razu polubić (jax mi jedynie jakoś specjalnie nie pasuje, ten jego specyficzny "swag" jest dość irytujący), troszkę beki tu i tam, intrygi zaciskające coraz bardziej pętle na bohaterów z odcinka na odcinek, mega oprawa muzyczna, wątek z dziennikiem ojca jaxa zamykający fajnie klamrą całą historię i no znakomita peggy bundy. podobno poziom w kolejnych sezonach spada, ale pomysł na serial jest wg. mnie na tyle ciekawy, że jak dla mnie może i trwać te 7-8 lat tak jak sutter sobie zaplanował - ja na pewno zostanę z sam crow do końca . Edytowane 10 kwietnia 2012 przez tk___tk Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Opublikowano 10 kwietnia 2012 No a najlepsze w SoA jest to, że z sezonu na sezon jest jeszcze lepiej. W Tak btw to na fb chyba pisali, że do obsady dołączył aktor grający onegdaj Miguela Prado w Dexterze. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Opublikowano 10 kwietnia 2012 (edytowane) ano przeczytałem temat i widzę, że grigiori jak zawsze cośtam jęczy więc się nie przejmuje . ta dzi.wka z atf wraca w późniejszych sezonach? scena jak jej sutter rozkwasił ryj w sali przesłuchań jedną z lepszych z całego sezonu . Edytowane 10 kwietnia 2012 przez tk___tk Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Opublikowano 10 kwietnia 2012 (edytowane) Coraz lepiej? Heh, najnowszy sezon, a dokladnie to jak rozwiazali jego koncowke to krotko mowiac: padaka. Pokusze sie wrecz o stwierdzenie ze jest to prawie poziom Prison Break.. Poczatek sezonu zadnych niepokojacych przeslanek nie dawal, jednak to co sie dzieje potem zawodzi i zachacza o absurd. Trudno mi sie nie zgodzic z Grigorim. Niestety. Cale szczescie ze jeszcze jest Justified ktory na chwile obecna wyprzedza SoA o mile swietlne. Co nie zmienia faktu ze kolejny sezon pewnie i tak obejrze, bo niewiele wychodzi rzeczy w tych klimatach - z braku laku dobre i to. Edytowane 10 kwietnia 2012 przez Yabollek007 Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Opublikowano 10 kwietnia 2012 kolejne sezony lepsze? rotfl<przypomina sobie caly 3 sezon i zdałnioną koncowke 4> Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Opublikowano 10 kwietnia 2012 No dobra, chodziło mi bardziej o to, że aż do końcówki 4. sezonu serial trzymał pewien poziom, a nierzadko wznosił się jeszcze wyżej. Finał s03 był trochę przekombinowany, ale według mnie udany, ostatnio było słabiej, ale liczę, że to tylko wypadek Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 12 września 2012 Opublikowano 12 września 2012 Sons of Anarchy S05E01 HDTV x264-2HD !! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi