Skocz do zawartości

Sons Of Anarchy [FX]

Featured Replies

Opublikowano

Obejrzałem już całość i stwierdzam, że serial Best Ever. Zepchnął Breaking Bad na drugie miejsce mojego osobistego podium. Czekam na ostatni sezon z niecierpliwością 

• Odpowiedzi 405
  • Wyświetleń 35,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• I to sie kur*a nazywa poprawne zakonczenie serialu, a nie ta spyerdolina jaka odstawili w Boardwalk Empire.   Muzyka i ostatnia scena, masakra, tempo, dialogi, czasami ich brak, wszystko pieknie dom

• Za(pipi)iocha ten kawałek, jest klimacik. Come Join the Murder - The White Buffalo & The Fo…: http://youtu.be/FltfjztIiAU

• Jaaaaaaaackie Boooy  

Opublikowano

Ja jestem na końcówce prawie 5ego (5x11) i sezon rewelacja. Coś czytałem, że po 4ym miało zwolnić, ale zrobili dokładnie na odwrót.

A liczba trupów to chyba przebija ostatnie sezony Oz.

Co mi się trochę nie podoba, to to że zawsze gdy

Pokaż ukrytą zawartość

Ale nie żeby mnie to kłuło po oczach.

Co do ulubionych Bajkersów, no to od dawna Chibbs zajmuje pierwszą pozycję.

Opublikowano

Chibbs jest mega kozakiem. Opiego też na maksa lubiłem. Tig w sumie też jest wariatem, ale... no właśnie. Nie będę psuł zabawy tym co nie oglądali. W każdym bądź razie Chucky jest mistrzem ;D no i Książe Charming też w sumie spoko rola. 

Opublikowano

Chibs rządzi, jego irlandzki akcent połączony z darciem ryja przy każdej większej rozpierduszce z jego udziałem jest po prostu hipnotyczny :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Czy tylko ja sie jaram zblizajacym sie wielkimi krokami ostatnim sezonem ?

SoA-Final-Season.gif

Opublikowano

jeszcze sporo czekania. licze na mocne je.bniecie na koniec, uwielbiam ten serial.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

zapowiada sie konkretnie. akurat jesli chodzi o sonsow to sie nie ma co obawiac.

Opublikowano

expect few 90-minute episodes to air before the finale !!!

Opublikowano

Dzięki wielkie :D Dobra jesień się zapowiada w tym roku pod względem seriali ^^

Opublikowano

Jaram się, czekam, siedzę w koszulce SOA i nerwowo obgryzam paznokcie. Będzie moc, nie mam wątpliwości.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  W dniu 22.07.2014 o 09:28, PyletFylet napisał(a):

Dzięki wielkie :D Dobra jesień się zapowiada w tym roku pod względem seriali ^^

jak co roku :) ja mam 2 sezony  do nadrobienia jeszcze , ale pewnie się uwinę przed premierą nowego

Opublikowano

Trzeci sezon strasznie mnie zniechecil, ale chyba wroce do soa.

Opublikowano

@Guernica

Najlepsze odcinki dopiero przed tobą także nie zniechęcaj się.

Opublikowano

pierwszy i drugi za(pipi)iscie mi weszly, ale trzeci z tym ruchaniem siostry to mnie strasznie wymeczyl.

Opublikowano

Będzie moc, nie ma co! Jackson już dwa sezony temu zrobił się niezłym sku.rwysynem, a co dopiero teraz, gdy nie ma prawie nic do stracenia.

Opublikowano
  W dniu 6.08.2014 o 22:03, Guernica napisał(a):

pierwszy i drugi za(pipi)iscie mi weszly, ale trzeci z tym ruchaniem siostry to mnie strasznie wymeczyl.

Trzeci to najnudniejszy sezon. Potem jest sporo lepiej i naprawdę warto się przebić dalej.