Opublikowano 4 maja 201410 l Obejrzałem już całość i stwierdzam, że serial Best Ever. Zepchnął Breaking Bad na drugie miejsce mojego osobistego podium. Czekam na ostatni sezon z niecierpliwością
Opublikowano 4 maja 201410 l Ja jestem na końcówce prawie 5ego (5x11) i sezon rewelacja. Coś czytałem, że po 4ym miało zwolnić, ale zrobili dokładnie na odwrót. A liczba trupów to chyba przebija ostatnie sezony Oz. Co mi się trochę nie podoba, to to że zawsze gdy Pokaż ukrytą zawartość jakaś ważna postać ma zginąć, to Sutter wymyśla jakiś (czasem błahy) powód, żeby do tego nie doszło, że ten ktoś jest jednak użyteczny/bez niego przyszłość klubu jest zagrożona Ale nie żeby mnie to kłuło po oczach. Co do ulubionych Bajkersów, no to od dawna Chibbs zajmuje pierwszą pozycję.
Opublikowano 4 maja 201410 l Chibbs jest mega kozakiem. Opiego też na maksa lubiłem. Tig w sumie też jest wariatem, ale... no właśnie. Nie będę psuł zabawy tym co nie oglądali. W każdym bądź razie Chucky jest mistrzem ;D no i Książe Charming też w sumie spoko rola.
Opublikowano 4 maja 201410 l Chibs rządzi, jego irlandzki akcent połączony z darciem ryja przy każdej większej rozpierduszce z jego udziałem jest po prostu hipnotyczny
Opublikowano 8 lipca 201410 l Czy tylko ja sie jaram zblizajacym sie wielkimi krokami ostatnim sezonem ?
Opublikowano 8 lipca 201410 l jeszcze sporo czekania. licze na mocne je.bniecie na koniec, uwielbiam ten serial.
Opublikowano 22 lipca 201410 l zapowiada sie konkretnie. akurat jesli chodzi o sonsow to sie nie ma co obawiac.
Opublikowano 22 lipca 201410 l Dzięki wielkie Dobra jesień się zapowiada w tym roku pod względem seriali
Opublikowano 22 lipca 201410 l Jaram się, czekam, siedzę w koszulce SOA i nerwowo obgryzam paznokcie. Będzie moc, nie mam wątpliwości.
Opublikowano 2 sierpnia 201410 l W dniu 22.07.2014 o 09:28, PyletFylet napisał(a): Dzięki wielkie Dobra jesień się zapowiada w tym roku pod względem seriali jak co roku ja mam 2 sezony do nadrobienia jeszcze , ale pewnie się uwinę przed premierą nowego
Opublikowano 6 sierpnia 201410 l http://www.imdb.com/video/imdb/vi4195396633/ JA (pipi)E ALE SIE WYPAS ZAPOWIADA
Opublikowano 6 sierpnia 201410 l @Guernica Najlepsze odcinki dopiero przed tobą także nie zniechęcaj się.
Opublikowano 6 sierpnia 201410 l pierwszy i drugi za(pipi)iscie mi weszly, ale trzeci z tym ruchaniem siostry to mnie strasznie wymeczyl.
Opublikowano 7 sierpnia 201410 l Będzie moc, nie ma co! Jackson już dwa sezony temu zrobił się niezłym sku.rwysynem, a co dopiero teraz, gdy nie ma prawie nic do stracenia.
Opublikowano 7 sierpnia 201410 l W dniu 6.08.2014 o 22:03, Guernica napisał(a): pierwszy i drugi za(pipi)iscie mi weszly, ale trzeci z tym ruchaniem siostry to mnie strasznie wymeczyl. Trzeci to najnudniejszy sezon. Potem jest sporo lepiej i naprawdę warto się przebić dalej.