Skocz do zawartości

Sons Of Anarchy [FX]

Mq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

3ci zdecydowanie jest najgorszym sezonem, nie zniechecaj sie, dalej jest tylko lepiej.

Ja sobie w zeszlym tygodniu odnowilem ostatni sezon, jestem kurva gotow na final !

Edytowane przez Bansai
  • 4 tygodnie później...
Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

Pierwsza połowa nowego odcinka była tak ch,ujowa, że nawet nie mam ochoty go kończyć

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo mnie martwi, że Jax w ogóle

nie okazuje bólu związanego ze śmiercią Tary

i prawdopodobnie to wybuchnie w najmniej oczekiwanym momecie i narobi mnóstwo szitstormu.

Miałem nadzieję na wejście klubu w bardziej bezpieczną i pokojową drogę, ale teraz już jestem pewien, że nie ma szans.

Mighty War is coming, wierzę w Suttera, że rozegra to prawidłowo, ale bez poważnych uszczupleń w głównej obsadzie się nie obejdzie.

Opublikowano

Nie działa , wywala mnie na stronę główną. Kurde obejrzałem wszystkie poprzednie sezony i czekałem na ten z wypiekami na twarzy a tu nie ma nigdzie napisów. No nic poczekam z rok do polskiej premiery.

Taki problem ściągnąć potem napisy do wersji hd albo sd?

Opublikowano

1. wejść na piratebay.com

2. ściągnąć torrentem plik w stylu "Sons of Anarchy S07E04 720p HDTV x264 KILLERS eztv"

3. pobrać jeśli komuś potrzebne angielskie napisy z Subscene.com, albo poczekać na polskie (Napisy24.pl)

4. ????

5. PROFIT!

• 5 tygodni później...
Opublikowano

No pionki bardzo ładnie rozstawione na te ostatnie odcinki. Topowy moment pewnie wskoczy jak 

wyjdzie, że to Gemma ubiła Tarę, ciekawe czy przyczyni się do tego Abel, czy jednak Unser dojdzie do prawdy. Czekam na srogą sprawiedliwość dla matrony bajkerów.

Opublikowano

Moje przypuszczenia co do konca SoA

Prawdopodobne zakonczenie jak dla mnie takie ze przy otwartej wojnie zgina czlonkowie Samcro z Jax'em na czele RIP Club itd zostanie Gemma ktora wiedzac ze przez swoje manipulacje i przekrety stracila wszystko przez co popelni Sepukku.