Opublikowano 12 listopada 201410 l Końcówka zarządziła. Wkurzam się niemiłosiernie, że teraz tydzień czekania na kolejny ep.
Opublikowano 13 listopada 201410 l Odcinek rzeczywiście bardzo dobry, ale tej końcówki to ja się spodziewałem od jakichś 5 odcinków, wiedziałem że to wyjdzie z ust Abla . Ogólnie sezon dobry, ale słabszy od 2 poprzednich. Trupów padło więcej niż chyba w poprzednich 6 sezonach, wszystkie te megabrutalne wydarzenia zdają się nie mieć jakiegokolwiek wpływu na otoczenie. Magia Sonsów trochę przygasła, ale parę poprzednich odcinków oraz ten miało sporo potężnych scen.
Opublikowano 16 listopada 201410 l Wczoraj dopiero obejrzalem najnowszy odcinek, niezly poczatek oraz mocne zakonczenie, guwno uderzylo w wiatrak, ciekawe co zrobi Jax.
Opublikowano 19 listopada 201410 l Dobry nowy ep. Nawet mi się szkoda Jaxa zrobiło mimo, że za nim nie przepadam
Opublikowano 3 grudnia 201410 l GOTY odcinek, dużo się działo ważnych rzeczy. Rewelka! Widać że twórcy grają w wideo gierki Nie rób tego, nie czytaj! Grube spojlery!! No i co robisz? Obejrzyj sobie ten odcinek spokojnie. AR JU SIUR? LAST CZENS!! Śmierć wśród białych kwiatów jak w Snake Eater Jej nie szkoda, Juica też. Szkoda mi starego, myślałem że dożyje do końca. Jax w końcu posunął Adrianę, good! Edytowane 3 grudnia 201410 l przez aux
Opublikowano 3 grudnia 201410 l Ehhh i obiecalem sobie, że poczekam tydzień i 2 odcinki na raz dam rade zobaczyć. Teraz przeczytałem spoiler od auxa i nie ma bata musze ten odcinek mieć już za sobą.
Opublikowano 3 grudnia 201410 l Dzisiejszy odcinek wygrał bezapelacyjnie Hal Holbrook i jego rozmowa z Gemma. Biedny Wayne nie zasłużył na taki koniec. Edytowane 3 grudnia 201410 l przez Timmy
Opublikowano 3 grudnia 201410 l W końcu zabili tego juice'a, nie mogłem typa ścierpieć odkąd go federalni zwerbowali Edytowane 3 grudnia 201410 l przez teddy
Opublikowano 3 grudnia 201410 l W końcu zabili tego juice'a, nie mogłem typa ścierpieć odkąd go federalni zwerbowali a ja nie moglem scierpieć tego wayne'a, juz dawno mogl zejsc ze sceny. Edytowane 3 grudnia 201410 l przez Banny
Opublikowano 3 grudnia 201410 l A ja nie moglem scierpiec... gemmy, za duzo jej w tym serialu bylo ostatnio Odcinek idealny, kazdemu jakos dogodzil Za tydzien final, masakra, niestety zdaje sie ze nie bedzie happy endu dla Jaxa, ujebia go a w zamian za jednoglosne glosowanie prezydenci reszty ekip Sonsow zdejma pewnie to "niepisane prawo" dolaczania czarnych do klubu - samcro wyjdzie na swoje ale straci prezydenta, szkoda, liczylem ze Jax rozdepta wszystkich szkodnikow i bedzie krolem - tak wiem, banal, ale lubialem te postac, smutno bedzie zobaczyc jak ginie
Opublikowano 3 grudnia 201410 l No biorąc pod uwagę że jax zastrzelił swoją matkę która zabiła mu żonę to chyba co by się już nie stało nie można by powiedzieć o happy endzie xD
Opublikowano 5 grudnia 201410 l Ja (pipi)e. Obejrzałem właśnie w robocie ostatni odcinek (lazy friday). Ja już wiem co się w ostatnim wydarzy i nie jestem z tego powodu zadowolony:(
Opublikowano 10 grudnia 201410 l Poleciłbym kickass.to, ale nie wiem czy tu można pisać o takich sprawach. Mam nadzieję że finał skopie tyłki, trochę się boję co tam wymyślili. Edytowane 10 grudnia 201410 l przez aux