Opublikowano 9 września 20186 l Są wspomniane jakieś wydarzenia z Synów Anarchii? Chyba poczekam na te 10 odcinków i wciągnę całość, jeżeli okaże się to dobre.
Opublikowano 2 października 20186 l 2 sezon potwierdzony W obecnym akcja już się co raz bardziej rozkręca
Opublikowano 2 października 20186 l Ale straszna bieda jest z napisami, na napisy24 dopiero do 3odc wrzucili a juz chyba z 5 wyszlo
Opublikowano 2 października 20186 l Poniżej są angielskie napisy do 4 odcinków: http://www.addic7ed.com/srch.php?search=Mayans+mc&Submit=Search Piąty dopiero dzisiaj nad ranem będzie.
Opublikowano 2 października 20186 l @Masorz Jutro rano będzie, nie dzisiaj xd Nowe epy są zawsze w środy.
Opublikowano 2 października 20186 l No dzisiaj nad ranem, BĘDZIE, czyli dzisiaj w nocy albo jutro nad ranem. You say potejto i say potato.
Opublikowano 4 października 20186 l @schabek https://www.napiprojekt.pl/napisy1,1,1-dla-54126-Mayans-MC-(2018)-s01
Opublikowano 5 marca 20196 l Skończyłem trzeci sezon, takie pytanko, świetny poziom utrzyma się do końca? Edytowane 5 marca 20196 l przez YETI
Opublikowano 5 marca 20196 l 2 minuty temu, YETI napisał: Skończyłem trzeci sezon, takie pytanko, świetny poziom utrzyma się do końca? Ten finał, ta muzyka... Jeden sezon trochę zaniża loty, bodajże 4 albo 5.
Opublikowano 5 marca 20196 l Ostatnie 2 sezony to mistrzostwo świata i pełna jazda bez trzymanki. Jak w The Shield. Edytowane 5 marca 20196 l przez sprite
Opublikowano 6 marca 20196 l Prawda. A serduszko przy SOA peklo mi chyba nawet wiecej razy niz przy The Shield. Wspanialy to jest serial. Jeden i drugi. A koncowka 3ciego sezonu i wlasnie ta piosenka to moj ulubiony moment. Chetnie bym wymazal z glowy caly serial i obejrzal jeszcze raz
Opublikowano 17 marca 20196 l Obecnie końcówka 4 sezonu i nie mam pojęcia co się stanie w finale jak już teraz odchodzą takie akcje jak Juice chce popełnić samobójstwo przy okazji zabijać jednego z członków klubu, Clay nasyla mordercę na Tare, przy okazji posylajac kulkę z shotguna w Pineya Do końca jeszcze 3 sezonu, to będzie jazda bez trzymanki. Edytowane 17 marca 20196 l przez YETI
Opublikowano 20 lipca 20195 l Trailer 2 sezonu Mayans M.C. Premiera 3 września. 10 epów. Edytowane 20 lipca 20195 l przez sprite
Opublikowano 20 lipca 20195 l W dniu 17.03.2019 o 12:15, YETI napisał: Obecnie końcówka 4 sezonu i nie mam pojęcia co się stanie w finale jak już teraz odchodzą takie akcje jak Do końca jeszcze 3 sezonu, to będzie jazda bez trzymanki. O chłopie, jak ja Ci zazdroszczę tej niewiedzy. Edytowane 20 lipca 20195 l przez Bzduras
Opublikowano 9 sierpnia 20195 l Coś mnie tknęło i wleciał wczoraj pierwszy odcinek, no zapowiada się konkret.
Opublikowano 14 sierpnia 20195 l Kończę pierwszy sezon i już się martwię ile czasu mi to zeżre, bo pewnie obejrzę do końca.
Opublikowano 16 sierpnia 20195 l też się zamierzam zabrać dzięki netflixowi dobrze pamiętam że 1 ep trzeba ogarnąc z neta bo coś wycięli, ale reszta legit?