Bzduras 12 325 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 4 minuty temu, maciucha napisał: dobrze pamiętam że 1 ep trzeba ogarnąc z neta bo coś wycięli, ale reszta legit? Ta jest, chyba że nie boli Cię 10 minut wyciętych scen na wejściu Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 A tam coś ważnego było w tych wyciętych scenach? Bo po obejrzeniu pierwszego sezonu na Netflixie, przeleciałem pierwszy odcinek w pełnej wersji i nic szczególnego się nie rzuciło. Chyba, że coś przeoczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Nakreśla się w nich parę postaci, potem np. taki Laroy nie wygląda jakby wziął się z kapelusza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Mayans MC to serial, którego współtwórcą i showrunnerem jest Kurt Sutter. Zgodnie z nowymi informacjami, nie będzie on już pełnił sprawowanej funkcji, jeżeli serial będzie istnieć po 2. sezonie. https://naekranie.pl/aktualnosci/mayans-mc-showrunner-kurt-sutter-rezygnuje-po-2-sezonie-1567054074 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Kolorowi powoli, acz konsekwentnie przejmują Hollywood a potem świat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 SoA to jeden z najlepszych seriali jakie widziałem. I ten ost. Masakra. Polecacie Mayans? Spoiler podobno w drugim sezonie ma się pojawić Happy z SamCro Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 No ja kończę 4. sezon, bardzo mi się podoba, dobrze się to ogląda, ale już mną trochę telepie jak słyszę słowa: PROTECT MY CLUB AND MY FAMILY oraz RETALIATION No i już trochę męczy, że tam dosłownie każdy każdego robi w ch.uja i coś ukrywa. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Ciekawostka. W 11 odcinku 6 sezonu, Gemma jedzie z Nero i Tarą, przez chwilę na billboardzie jest widoczna reklama GTAV. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 598 Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 (edytowane) Właśnie skończyłem 1 odcinek 2 sezonu. Sc00rwysyn, że się też wcześniej za ten serial nie zabrałem Edytowane 1 Października 2019 przez maciucha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 (edytowane) Skończyłem kilka dni temu całość. Generalnie, była to wspaniała przygoda, serial jest bardzo klimatyczny, mega sceneria, podobają mi się takie kalifornijskie miejscówki, charyzmatyczne i ciekawe postaci, no i fenomenalny soundtrack. Na minus, całość jest czasami nieco przerysowana i przesadzona, no i po jakimś czasie robi się trochę dziwnie i schematycznie, że każdy każdego robi w ch,uja, nikt z nikim się nie trzyma i nie jest szczery, a fabuła opiera się na niedomówieniach, pomyłkach oraz tym, że ktoś coś tam gdzieś źle zrozumiał. No i finałowe rozwiązania trochę oderwane i moim zdaniem, mało przemyślane, można to było zrobić lepiej. A tak to polecam, chociaż to straszny złodziej czasu, bo odcinków jest dużo i są długie. Edytowane 6 Października 2019 przez krupek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 598 Opublikowano 7 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Dziś wjechał ostatni ep 2 sezonu No niech mnie sc00rvywsyn, jak ten serial trzyma w napięciu i każe do siebie wracać Kulka dla Westona, Zobele bezradny, no mam nadzieję że S3 Jax dojedzie tego Irola co mu wcześniej du.pę zszywali, a teraz zwial z ich bachorem Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 7 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 (edytowane) Czasowe przeniesienie akcji do Belfastu to było mistrzowskie zagranie fabularne. Edytowane 7 Października 2019 przez krupek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 598 Opublikowano 7 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 A chcesz gonga za spoilery? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 7 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Jaki to spoiler? Tyle to w opisie odcinka masz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 598 Opublikowano 7 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 No ale wyobraź sobie że skończyłem właśnie 2 sezon, a opisów odcinkow nie czytam. U góry też piszesz po imieniu o bohaterach w którymś z późniejszych sezonów, więc już sporo zdradzasz. 50IQ play Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 7 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Już się nie rzucaj o pierdoły, cieciu xd Niczego nie zdradziłem, co by miało jakiś większy wydźwięk fabularny. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 598 Opublikowano 7 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Teraz, krupek napisał: Już się nie rzucaj o pierdoły, cieciu xd Niczego nie zdradziłem, co by miało jakiś większy wydźwięk fabularny. u góry to że Gemma żyje w 6 sezonie? no spoko, żaden deal breaker a te swoje dziecięce odzywki to se schowaj dla kolegów Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 7 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Jezu, co za miętus. Daj jeszcze minusika to ci może ulży trochę. Niczego konkretnego ci nie zdradziłem, oglądaj i ciesz się serialem, potem zobaczysz, że to żaden spoiler. Zresztą, brzydzę się tym i nigdy niczego nie spoilerowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 598 Opublikowano 7 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 ty jesteś chyba jakiś opóźniony zamiast po prostu powiedzieć 'no sorry wymsknęło się, nie pomyślałem ze to spojler' to rzucasz jakimiś cieciami i miętusami mam nadzieję że zostaniesz należycie u k a r a n y Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 7 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 No spoko, najwyżej. Wciąż utrzymuję, że to żaden spoiler i pisałem to z premedytacją, bo to mocny i ciekawy moment w serialu. Na szczęście nikt tu już nie zagląda i pewnie nikt poza tobą teraz nie ogląda. Jak ci zepsułem frajdę to wybacz, ale pewnie i tak odstawiasz cyrk nad wyraz. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 7 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Sytuacja jest poważna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Kuuurde, ale mi brakuje tego serialu. Przez prawie 2 miesiące wpadał regularnie odcinek lub więcej wieczorem a teraz pustka została. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 To sobie Mayans włącz. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Mayans z 3 sezonem, ale bez Kurta Suttera, co zapewne odbije się na poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Mayans już było słabe z Sutterem, więc bez niego to będzie tragedia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi