maciucha 11 617 Opublikowano 3 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2020 Jestem na 5 sezonie i już trochę nuży ten serial szczerze mówiąc. Wciąż fajny klimacik, ale ile razy można jechac schematem ktoś coś odpie.rdoli->retaliation->retaliation->chłopaki ida do pierdla->chłopaki nie mają ochrony w pierdlu-> coś się odpie.rdoli->wychodzą->retaliation->ktoś coś odpie.rdoli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 3 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2020 Do tego konflikty przez nieporozumienia, motyw, że każdego każdego wali w ch.uja i Jax powtarzający I MUST PROTECT MY CLUB AND MY FAMILY. W tych aspektach jest trochę przesadzone. No, ale i tak polecam do końca zmęczyć, bo mimo wszystko, jest ciekawie. No i dla finału warto, bo jest specyficzny... ... tak naprawdę tocringe jak ch.uj Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 3 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2020 jeesoos chroyst jackie boy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 5 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2020 ale soundtrack to będę katował jeszcze długo po skończeniu serialu sporo nowych fajnych rzeczy poznałem, ale covery kalsyków też niczego sobie ten cover House of The Rising Sun przerobiony na Charming Town, chryste panie, broda rośnie od samego słuchania 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 5 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2020 No te wstawki na koniec odcinków z podkładem robią robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 5 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2020 Final byl z jednej strony troche tani z ta chamska symbolika ale jak zobaczylem Vicka na poczatku odcinka i mi sie przypomnialo, ze przewijali sie praktycznie wszyscy aktorzy Lem, Shane, Ronnie to pomyslalem ze jednak on tu odegra jakas role jeszcze. I pozniej az sie cieplutko na serduszku zrobilo Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 15 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2020 No skończyłem 6 sezon kapitalny, chyba najlepszy ze wszystkich, 7 też dobry, ogólnie samo zakończenie na papierze spoko, fajnie większość rzeczy rozwiązali, ale ostatnia scena to taki wielki yebany facepalm że aż szkoda gadać i można by zrelacjonowac tak: zobacz on się poświęcił ZOBACZ POŚWIĘCIŁ SIĘ JAX TELLER SIĘ POŚWIĘCIŁ CZY TY TO WIDZISZ? NO ALE NA PEWNO TO WIDZISZ TAK? JAX TELLER SIĘ POŚWIĘCIŁ NO ZOBACZ KU.RWA POŚWIĘCIŁ SIĘ!!!!!! ON JAX TELLER SIĘ POŚWIĘCIŁ DLA DZIECI I KLUBU Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 380 Opublikowano 15 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2020 ...tak jak tata zresztą. I tak po śledzeniu serialu od drugiego sezonu na bieżąco z odcinkami po tydzień była łezka i Snake Eater puszczony w tle Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 15 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2020 Żenujący finał to mało powiedziane, moim zdaniem. Mi trochę zepsuł finalne wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 15 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2020 (edytowane) Come Join the Murder z ostatniego odcinka świetne ale bluesowe Make It Rain z przedostatniego porobiło mnie jeszcze bardziej When the sins of my fatherWeigh down in my soulAnd the pain of my motherWill not let me go Edytowane 15 marca 2020 przez maciucha Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2020 Charming Town <3 klimat tego miasteczka w pierwszych sezonach jest bezcenny. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 968 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 Pierwsze dwa sezony już na HBO. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 No ale słabiutkie to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 968 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 7.5 na imdb, dobrze jest. Zresztą każdy fan SoA pewnie przekona się sam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 10 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2020 Jestem fanem SoA a w majansów mam wyiebane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 968 Opublikowano 10 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2020 Czemu? Wiesz, że to jest mocno powiązane, nawet występują ci sami aktorzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 10 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2020 Wiem, ale dla mnie tamta historia jest skończona i nie potrzebowała spin-offa. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 10 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2020 (edytowane) Yeti nie oglądał, ale wie lepiej. 7.5 od normików na imdb i można gówno odpalać. Edytowane 10 kwietnia 2020 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 26 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2023 Oglądam pierwszy sezon Mayans... kurde, średnie to jest. Nie spodziewałem się poziomu SoA, ale liczyłem na fajną scenerię, muzykę i trochę dramy, ale tu się prawie nic nie dzieje, postaci nijakie, a większość scen przegadana w nudnych lokacjach. Dam szansę i dokończę ten sezon, ale pewnie na tym skończę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 26 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2023 Niee, jest spoko, daj szanse i oglądaj drugi sezon, im dalej tym lepiej. Też się męczyłem na początku, ale jak przysiądziesz to się wciągniesz. Ja miałem problem ze Snowfall, początki to jakieś nudne pierdololo i w ogóle, myśle, co to za gówno, że tak chwalą ten serial. Dopiero to się zaczyna od drugiego sezonu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 727 Opublikowano 26 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2023 (edytowane) @krupek oglądam na bieżąco. tragedia ten serial. Jedynie śmierć ezia w agonii na koniec byłaby wystarczającą nagrodą za oglądanie tego paździerza. Ale na to się nie zanosi Edit mayans po finale: Spoiler a jednak dostał chvj to na co zasłużył. Edytowane 27 lipca 2023 przez PiotrekP 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 28 marca Udostępnij Opublikowano 28 marca Oglądałem na bieżąco, ale odpadłem po tym sezonie co był w Irlandii. Chciałem zacząć teraz od początku i pocisnąć całość, ale ostatnia strona tematu coś nie nastraja pozytywnie do zakonczenia serialu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 852 Opublikowano 28 marca Udostępnij Opublikowano 28 marca (edytowane) Final jest ok na papierze, tylko średnio to wykonali, ale nie jest to nic rujnującego serial czy nawet sezon. Także polecam oglądać i sie tym nie przejmowac. Edytowane 28 marca przez Dahaka 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 727 Opublikowano 29 marca Udostępnij Opublikowano 29 marca Finał jest tragiczny, tak jak większość tego serialu. Widać że nie mieli na to pomysłu i upchali barachło w te kilka odcinków, byle do końca dociągnąć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 852 Opublikowano 29 marca Udostępnij Opublikowano 29 marca Mam nadzieje, ze ci se pojebalo i piszesz o Mayans, bo jak ogladales 7 sezonow tragicznego serialu, a potem jeszcze zaczales jego spin off, to beka wnusiu Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi