Skocz do zawartości

Sons Of Anarchy [FX]

Featured Replies

Opublikowano

3ci zdecydowanie jest najgorszym sezonem, nie zniechecaj sie, dalej jest tylko lepiej.

Ja sobie w zeszlym tygodniu odnowilem ostatni sezon, jestem kurva gotow na final !

Edytowane przez Bansai

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 405
  • Wyświetleń 36 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• I to sie kur*a nazywa poprawne zakonczenie serialu, a nie ta spyerdolina jaka odstawili w Boardwalk Empire.   Muzyka i ostatnia scena, masakra, tempo, dialogi, czasami ich brak, wszystko pieknie dom

• Za(pipi)iocha ten kawałek, jest klimacik. Come Join the Murder - The White Buffalo & The Fo…: http://youtu.be/FltfjztIiAU

• Jaaaaaaaackie Boooy  

Opublikowano

jeszcze tydzien. mam dylemat - ogladac klasycznie czy czekac na calosc i spedzic caly dzien z samcro

Opublikowano

No i nastał ten dzień, też się zastanawiałem jak oglądać i wybrałem klasyczną opcję.

Opublikowano

Ja bym chyba zmarł gdybym miał jeszcze czekać PO TAKIM FINALE poprzedniego sezonu.

Opublikowano

Całkiem przyjemnie spędziłem tą godzinkę ale na serio życzę by winowajca całej sytuacji z końca poprzedniego sezonu i tego epa dostał za swoje.

Opublikowano

Rozpoczęcie bardzo dobre tylko to zrzucenie winy w tak szybkim czasie na tego gościa, i tym samym położenie fundamentów pod nowy konflikt trochę grubymi nićmi szyte.

Dobra akcja z wózkiem :D

Opublikowano

Pierwsza połowa nowego odcinka była tak ch,ujowa, że nawet nie mam ochoty go kończyć

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo mnie martwi, że Jax w ogóle

nie okazuje bólu związanego ze śmiercią Tary

i prawdopodobnie to wybuchnie w najmniej oczekiwanym momecie i narobi mnóstwo szitstormu.

Miałem nadzieję na wejście klubu w bardziej bezpieczną i pokojową drogę, ale teraz już jestem pewien, że nie ma szans.

Mighty War is coming, wierzę w Suttera, że rozegra to prawidłowo, ale bez poważnych uszczupleń w głównej obsadzie się nie obejdzie.

Opublikowano

Dzisiejszy ep Goty! Gówno uderzyło w wentylator wielokrotnie. Oby tak dalej panie Sutter.

Opublikowano

serialeonline.pl

Opublikowano

Nie działa , wywala mnie na stronę główną. Kurde obejrzałem wszystkie poprzednie sezony i czekałem na ten z wypiekami na twarzy a tu nie ma nigdzie napisów. No nic poczekam z rok do polskiej premiery.

Taki problem ściągnąć potem napisy do wersji hd albo sd?

Opublikowano

1. wejść na piratebay.com

2. ściągnąć torrentem plik w stylu "Sons of Anarchy S07E04 720p HDTV x264 KILLERS eztv"

3. pobrać jeśli komuś potrzebne angielskie napisy z Subscene.com, albo poczekać na polskie (Napisy24.pl)

4. ????

5. PROFIT!

Opublikowano

Yep, addic7ed maja najszybciej angielskie suby, rowniez polecam.

4 odcinek zrywa pape z dachu panowie, ZACZYNA SIE !

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Szykuje się niezły shitstorm w ostatnich czterech odcinkach.

Scena w której Happy opłakuje Munsona damn :(

Opublikowano

No pionki bardzo ładnie rozstawione na te ostatnie odcinki. Topowy moment pewnie wskoczy jak 

wyjdzie, że to Gemma ubiła Tarę, ciekawe czy przyczyni się do tego Abel, czy jednak Unser dojdzie do prawdy. Czekam na srogą sprawiedliwość dla matrony bajkerów.

Opublikowano

Jej się już tyle razy upiekło, poza tym ma +100 do lucka, że pewnie konsekwencje będą marne, o ile to wyjdzie w ogóle na jaw.

Opublikowano

Moje przypuszczenia co do konca SoA

Prawdopodobne zakonczenie jak dla mnie takie ze przy otwartej wojnie zgina czlonkowie Samcro z Jax'em na czele RIP Club itd zostanie Gemma ktora wiedzac ze przez swoje manipulacje i przekrety stracila wszystko przez co popelni Sepukku.

Opublikowano

Właściwie to niech padają jak muchy, tylko nie Tig, Happy i Chibs <3 a no i ten jak Mendrek, bezpalczasty. Chucky zdaje się.

Edytowane przez TheAceOfSpades

Opublikowano

Jeszcze by pasował Unser do piachu, dogorywa już 7 lat i ciągle nie może.