Banny 2 656 Opublikowano 10 grudnia 2014 Opublikowano 10 grudnia 2014 jest już na iitv, ale jakość pozostawia wiele do życzenia. Cytuj
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 10 grudnia 2014 Opublikowano 10 grudnia 2014 Można znaleźć wersje 720p, waga ~2gb. No powiem, że finał w pełni zadowalający i jak na standardy tej serii to dość lajtowy. Wszystkie otwarte kwestie zostały rozwiązane =) Cytuj
Dante 456 Opublikowano 10 grudnia 2014 Opublikowano 10 grudnia 2014 Dało się domyślić, że wszystko tak się skończy ale i tak w epie było parę momentów. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 10 grudnia 2014 Opublikowano 10 grudnia 2014 Szkoda, że to już koniec Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 10 grudnia 2014 Opublikowano 10 grudnia 2014 (edytowane) I to sie kur*a nazywa poprawne zakonczenie serialu, a nie ta spyerdolina jaka odstawili w Boardwalk Empire. Muzyka i ostatnia scena, masakra, tempo, dialogi, czasami ich brak, wszystko pieknie domkneli, kazdy watek, szkoda ze to koniec, ale niedosytu nie czuje, ostatni sezon naprawde dal rade. Wiecej nie pisze coby komus spoilera przypadkiem nie pocisnac. To teraz zarzuce sobie whisky do tej nutki: i chillout Edytowane 10 grudnia 2014 przez Bansai 6 Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 10 grudnia 2014 Opublikowano 10 grudnia 2014 (edytowane) Propsuje finał. Lubię domknięte historie bez miliona niedopowiedzeń i taką tutaj dostałem.Finałowa scena mega klimatyczna,ale serial już przyzwyczaił do fajnie zmontowanych finałów z kozackim podkładem.edit: Bansai dziena za ten kawałem. Katowałem go kiedyś mocno,a potem jakoś tytuł umknął. Edytowane 10 grudnia 2014 przez Soban 1 Cytuj
zlewo 233 Opublikowano 11 grudnia 2014 Opublikowano 11 grudnia 2014 Słabiutki finał ale nie wiem czy po the shield i the wire coś jeszcze bęzie w stanie zrobić na mnie tak duże wrażenie. Cytuj
KOMARZYSKO 378 Opublikowano 11 grudnia 2014 Opublikowano 11 grudnia 2014 Za(pipi)iocha ten kawałek, jest klimacik. Come Join the Murder - The White Buffalo & The Fo…: http://youtu.be/FltfjztIiAU 4 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 11 grudnia 2014 Opublikowano 11 grudnia 2014 Ja pierdyczę co za finał. Smutno się robi że to już koniec. Wolę jednak aby seriale kończyły się z sensem i abym miał lekki niedosyt niż przesyt (House czy How I met Your Mother). Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 12 grudnia 2014 Opublikowano 12 grudnia 2014 Udźwignęli ciężar zakończenia serialu na poziomie, nie mam pytań. Skoro każdy kończy piosenką która była w serialu to wrzucę i ja. Finał czwartego sezonu: 1 Cytuj
Bzduras 12 774 Opublikowano 12 grudnia 2014 Opublikowano 12 grudnia 2014 W pełni satysfakcjonujący finał. Tylko szkoda, że to już koniec... Nawet Żniwiarz na koszulce jakiś smutniejszy się zrobił 1 Cytuj
SpacierShark123 1 514 Opublikowano 12 grudnia 2014 Opublikowano 12 grudnia 2014 (edytowane) O co chodziło z tym winem i chlebem ? Że niby religia i takie tam ? Głupie trochę . Edytowane 12 grudnia 2014 przez szarku123 Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 12 grudnia 2014 Opublikowano 12 grudnia 2014 O co chodziło z tym winem i chlebem ? Że niby religia i takie tam ? Głupie trochę . Jeśli mówisz o ostatniej scenie, to nie było wino, tylko krew Jaxa Cytuj
SpacierShark123 1 514 Opublikowano 12 grudnia 2014 Opublikowano 12 grudnia 2014 O co chodziło z tym winem i chlebem ? Że niby religia i takie tam ? Głupie trochę . Jeśli mówisz o ostatniej scenie, to nie było wino, tylko krew Jaxa Wpierw ta bezdomna siedziała z winem i chlebem ( było zbliżenie). Następnie na samym końcu była krew i jakiś chlebek co dziobały kruki , więc strzelam że to nawiązanie to jakiejś zmiany wina w krew czy tam inne religijne jakieś. Cytuj
Bzduras 12 774 Opublikowano 13 grudnia 2014 Opublikowano 13 grudnia 2014 O co chodziło z tym winem i chlebem ? Że niby religia i takie tam ? Głupie trochę . Jeśli mówisz o ostatniej scenie, to nie było wino, tylko krew Jaxa Wpierw ta bezdomna siedziała z winem i chlebem ( było zbliżenie). Następnie na samym końcu była krew i jakiś chlebek co dziobały kruki , więc strzelam że to nawiązanie to jakiejś zmiany wina w krew czy tam inne religijne jakieś. Ta bezdomna to anioł śmierci. Jak zauważyłeś pojawia się ona przez cały serial i za każdym razem jej obecność na ekranie zwiastuje coś nieprzyjemnego, zazwyczaj zakończonego śmiercią którejś z ważniejszych postaci. 1 Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 13 grudnia 2014 Opublikowano 13 grudnia 2014 Finał bardzo dobry, tylko niepotrzebnie tą religijną popelinę wpletli . Parę motywacji czy zachowań postaci wydało mi się totalnie nielogicznych, po co cała ta szopka z głosowaniem na Pana Chaosu? Przecież Jax planował się zabić, dlatego również nie rozumiem tego strzelania do ręki Hapa. Nokurwa Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 13 grudnia 2014 Opublikowano 13 grudnia 2014 Pawel Nie sadze ze oni wiedzieli ze Jax sie zabije. A co do postrzelenia w reke to Jax mowil ze bedzie to wygladalo tak jak by mial uciec i nie chcial by zeby to oni wypalali mu dziare i cale to popelinowe pierolenie Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 13 grudnia 2014 Opublikowano 13 grudnia 2014 No skoro gadał o tym Chibbsowi i kazał mu powiedzieć reszcie a ten drugi się popłakał to obstawiam, że podzielił się z nimi suicide planami. Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 13 grudnia 2014 Opublikowano 13 grudnia 2014 Ja mysle ze to ze mieli by go potraktowac palnikiem czy tam obedrzec ze skory zywcem plus samo odejscie Jaxa z MC wystarczalo zeby ktos dla kogo zabic to jak splunac sie poplakal jak bobr Cytuj
Bzduras 12 774 Opublikowano 13 grudnia 2014 Opublikowano 13 grudnia 2014 No i weźcie pod uwagę, że Jax chciał zginąć tak, jak jego ojciec - na tej samej drodze, na tym samym motorze, w ten sam sposób (Jury mu o tym wspominał kilka odcinków temu). Śmierć z rąk klubu już nie byłaby dla niego swoistym odkupieniem. Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 15 grudnia 2014 Opublikowano 15 grudnia 2014 udalo sie, wytrzymalem bez spoilerow i obejrzalem calosc w ten weekend. zaje.bisty final i caly sezon. inne zakonczenie wydaje sie byc nie do przyjecia, aczkolwiek "efekty" czasem troche razily sztucznoscia. szkoda, ze koniec, ale dobrze ze sonsi praktycznie caly czas trzymali poziom. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 15 grudnia 2014 Opublikowano 15 grudnia 2014 Oprócz trzeciego sezonu z wycieczką do Irlandii, zgadzam się. Cytuj
teddy 6 900 Opublikowano 15 grudnia 2014 Opublikowano 15 grudnia 2014 Dla mnie był trochę za bardzo rozwleczony. Gdyby zrobili z tego np 5 sezonów to może dałoby się utrzymać poziom tempa z Shielda, a tak to było jednak trochę zapychaczy Cytuj
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 15 grudnia 2014 Opublikowano 15 grudnia 2014 Mi akurat sezon z IRL siadł elegancko, klimacik i muzyczka były git, a że nołlajfowałem wówczas ostro (5-6 ep / dzień) to rozwlekanie fabułki mnie nie ruszało Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 15 grudnia 2014 Opublikowano 15 grudnia 2014 no ja tez wtedy ogladalem calosc na raz wiec tego nie odczulem. fakt faktem mogliby to skrocic o ze dwa odcinki ale bez przesady. tempa jak w shield nie bylo (to co sie tam dzialo to szczyt), ale i tak wystarczylo, zeby ogladac na krawedzi lozka. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi